Insane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is...😊
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Alex,
XRV (õ)ÖRÜ(û)L(t)*. 😊)
A player00.chp régebben már próbáltam másolni, de akkor elfelejtettem* kiválasztani a nevemet mikor is már bemásoltam és kezdtem elõröl az egészet, huh.
Most már nem követtem el a hibát, de azért köszi. Viszont azt a 1.CTL -lel való bötykölést még ki fogom próbálni.
XRV (õ)ÖRÜ(û)L(t)*. 😊)
A player00.chp régebben már próbáltam másolni, de akkor elfelejtettem* kiválasztani a nevemet mikor is már bemásoltam és kezdtem elõröl az egészet, huh.
Most már nem követtem el a hibát, de azért köszi. Viszont azt a 1.CTL -lel való bötykölést még ki fogom próbálni.
Aborq, Én speciel most azt szerettem volna elérni, hogy mindkettõt lehessen manuálisan "pakolgatni", mert magánba barangolni csak ugy lenne szép, ha teljesen az én akaratom szerint mûködik a gépezet.
A full automata, meg az Online hejehujához kellene.
OK reinstall, sima ügy, de mit mentsek el, hogy a pontjaim, és keservesen elért összes bajnokságom megmaradjon?
A full automata, meg az Online hejehujához kellene.
OK reinstall, sima ügy, de mit mentsek el, hogy a pontjaim, és keservesen elért összes bajnokságom megmaradjon?
Sziasztok!
Hogy lehet azt megtenni, hogy ne csak az egyik legyen manuális, hanem mindkettõ? Hol a váltó, hol a differenciálzár automatikus. Eleinte mindkettõ automatikus volt, most már csak az egyik, ha a váltó manuális, akkor a differenciálzár automatikus és fordítva.
És végül, hogy újra minden automatikus legyen, annak is szeretném tudni a módját.
Hogy lehet azt megtenni, hogy ne csak az egyik legyen manuális, hanem mindkettõ? Hol a váltó, hol a differenciálzár automatikus. Eleinte mindkettõ automatikus volt, most már csak az egyik, ha a váltó manuális, akkor a differenciálzár automatikus és fordítva.
És végül, hogy újra minden automatikus legyen, annak is szeretném tudni a módját.
erre rég rájöttem....félelmetes speed
Ismerni kéne hozzá a file felépítését.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Szerintem ez inkább pályakód... azt meg a pályagenerátorba kell beírni, miután oda-vissa végigjátszottad a game-t beadja. Vagy lehet a NemhuvatalosRajongoiOldalon letolteni pilotat, akinek rengeteg pontja van, es hasznalhatja az osszes jarmuvet es a palyageneratort is.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Hát, haveri körben 1 másik Radeonnal is mûködött... hozzá a 7062b driver, DX8... és a Z-puffernél (magyardriver hurrá) sima 16-tal jó. egyik másikkal se.
Megvan a megoldás!!! Direct3D Z-buffert sima 16bit-re kell állítani, és már megy is... köszünet az infóért Deadmannak és a HWSW Radeon fórumának.
ps.: az ég szép kék
ps.: az ég szép kék
Radeon fikszet akaroooook!!!!
(midenesetre jo lenne látni milyen színû az ég...)
nincs rá segítség?
(midenesetre jo lenne látni milyen színû az ég...)
nincs rá segítség?
Küldtem egy mail-t. Válaszolj lécci.