Milyen játékot vársz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX
Persze kíváncsi lennék milyen gép kell majd hozzá!

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
És SOF 2 meg Medal of Honor?

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
PS2:WRC,GT3-Aspec
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Multkor játszottam egy lanon eddzőfött sc-ssel...
nem vagyok egy nagy sc-s de azért még lenyomtam. DE NAGYON!
Én nem hiszem, hogy például a StarCraft (ami mindmáig a legkedveltebb stratégia multiban) a B.net miatt lenne közkedvelt. A Diablóknál már lehetséges, de ne felejtsd el, hogy a WAR3 startégia lesz, mint Starcraft! És azt se kell elfelejteni, hogy a Diablót a Blizzard North fejlesztette, akik ugye nem egyenlőek a sima Blizzard-al, ami viszont a Starcraft-ot és a Warcraft-ot csinálta! Szóval ne szólja le senki a WAAR3-at, amíg nem látta.
A B.net kegyetlen jó? Hát, erről meg a lag hegyekről azért tudnának mesélni azok, akik megjelenés után szerették volna a DIO2-t kipróbálni ott 😊
warcraft 3 se lesz semmi,
na meg a wolfeinstein is fasza lesz!

Uberkiralyfasza.
meg a Colin 3
na meg a CS:CZ eszt várom a legjobban

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Én a Wolf-ot, a Team fortress 2-t, az új counter strike-ot ,a S.W.I.N.E.-t, a doom3-at meg a total war folytatást várom, de kurvául!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gamertag: kenobita
E3 hír Duke nukem forever várható megjelenés 98 tél...😊
Lourker
Mióta csinájják már bazzeg? Szerintem folyton újrakezdik egy új Engine-el😄
Most ennyi jut eszembe...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"...2001 végére az autós játékok kedvelőit egy újabb fantasztikus programmal lepi meg az Electronic Arts. A Motor City eredetileg a Need for Speed sorozat következő epizódja lett volna, de aztán az EA úgy döntött, megváltoztatja a játék címét is, hogy az sokkal jobban kifejezze, mi is lesz a program valójában. Sokak örömére (és hazánkban talán még többek bánatára) ugyanis a játék egy kizárólag online játszható program lesz..."
GAMESTAR ONLINE
"...Az Electronic Arts bejelentette, hogy nagyon régen bejelentett, csak online autós játékuk, a Motor City Online teljesen elkészült, és elvileg a hónap végén a boltokba kerül. Ennek beta verzióját október 26-ig játszhatjátok még, azután megszűnik létezni. Onnantól kezdve bizony fizetni kell a komoly havi díjakat, hogy érvényesülhessünk..."
HCGAMER
"...Motor City képek
Motor City Online lesz az első olyan aszfaltszaggatós ajtós játék, mely kizárólag Világhálós üzemmódban képes működni. A gammában egyébként a 30-as és 70-es évek közötti „izomamcsi” autókat lehet majd megvásárolni, és szanaszét tuningolni (szőr kormány rlz). A fíling valami hasonló lehet majd, mint anno amit a Street Rod sorozat nyújtott, csak szebb körítéssel és talán még több lehetőséggel! A képek alapján a grafika egy hajszállal jobb lesz, mint a nagy elődé...Aki még több képet akar, az evezzen el a GameSpot oldalára!..."
GAMEKAPOCS
"...Azt ugyan már régóta tudjuk, hogy az Electronic Arts a Need for Speed-sorozat hagyományait folytató Motor City Online névre hallgató autóversenye csak interneten keresztül lesz játszható (ezt hivatott ugyebár jelezni a címben csak jóval később hozzácsatolt Online szócska is), de azt csak a most indult hivatalos honlap által tudhatjuk meg, hogy a program a maga teljes valójában egy RPG lesz, mégpedig annak is egy egész különleges fajtájából..."
Lehet , hogy mégis CSAK ONLINE lesz !?!?

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun