Milyen játékot vársz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és még sok más
Szóval én már régóta várok vmi 2. vh-s vagy mostani tengeri szimulátort, de nem ilyen enigmát, mert az egy foss
bakker a tenger úgy hullámzik benne, hogy amikor távcsõvel be akarok, vkit célozni akkor egyik pillanatban vagy a tengeri halakat látom a víz alatt, vagy a sirályokat az ég közepén😊
Vmi jó kis RPG-t, olyat ami eléri a Diablok színvonalát
Blitzkrieg folytatását az cool game volt
Ûrstartégia is jöhet vmi frankó, de vmi értelmesebb, mint a haegemonia vagy a homeworld 2
Vmi nagyon frankó és szép kalandjátékot, mint amilyen régebben a monkey island volt
Illetve vmelyik magyar gárda csinálhatna vmi ilyesmit mint
Attila hadjáratai vagy vmi hasonló, ez lehetne vmi lovas íjászos stratgame
vagy az már megjelent?
Fallout3 pedig azért elözi meg a Mafia 2-t, mert a FF7 mellett a Fallout 2-vel töltöttem el életem 2. legtöbb játékidejét... 😊
és aztán Mafia 2, amit azért várok annyira, mert az 1. rész az én kedvenc amerikai korszakomba kalauzol. és még jó is! nyamm! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
1, STALKER
2, Fallout 3
3, Mafia 2
4, Far Cry
5, Silent Hill 4
6, Manhunt
7, Obscure
8, Call of Chtulhu
9, Half-Life 2
10, Sims 2
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
HL II.
Lotr: Battle of the middle earth
Far Cry
Doom III.
nem feltétlen sorrend, bár a D3 az legalul van (hehe)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"Megyek be az IZÉbe azt megváltoztatom az IZÉt\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Vampire:Bloodlines (Favorit esélyes)
S.T.A.L.K.E.R. (természetesen)
Sacred (Mingyá itt van)
Na jó, meg persze Doom 3, HL 2, de hát ezeket ugye nem is kell leirni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
mekkora hülye vagy!
a pacific assaultot meg már kiadták szerintem!
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
1.Enclave 2
2.Dungeon Siege 2
3.Vampire: Bloodlines
4.BloodRayne 2
5.Black & White 2
6.Battle Mages
7.Bloody Magic
és ha lesznek ilyenek: Warcraft 4, Starcraft 2, Diablo 3, Elder Scrolls 4, Neverwinter Nights 2
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
ennyi

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Kb.: még 4-5 óra 😞
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.