Milyen játékot vársz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
1)Grand Theft Auto San Andreras
2)Driv3r
3)Silent Hill 4 The room
4)Max Payne 3
)Stalker
)Half LIfe 2
7)Doom3
8)!!!!ÚJ MANHUNT!!!!
9)Hitman 4
)Moh pacific assult
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tudom ezt má' kitalálták régen: LSD.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Half Life 2
LOTR: Battle Of Middle Earth
Counter-Strike Source
Még pár salángyék még a végére:
Szarker
Dumszutyok3 (fikafikafikafikafika)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
GTA: SAN ANDREAS
DRIV3R
TRANSPORT GIANT
BROTHERS IN AMRS
MOH: PACIFIC ASSAULT
COD: UNITED OFFENSIVE
SIMS 2
SILENT HILL 4
HALF LIFE 2
STALKER
Mind1 csak jó legyen a hangulata, játszhatósági faktora 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
lehet valjóában nicns is hitman3nak uj védelme hanem ez a razzia volt a védelem 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
2.Half-Life2
3.STALKER
4.Xpand Rally
4.Max Payne 3
FPS rulez!
[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]
2.Half-Life2
3.STALKER
4.Xpand Rally
4.Max Payne 3
FPS rulez!
[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

Remélem Caen ezt most nem fogja elszúrni.
Jimi Hendrix
Hallottál valamit?
Mafia 2
Fallout 3 és most már elég nagy rá az esély, hogy van mit várni! 😊
Silent Hill 4
StarCraft 2 (ha lesz ilyen)
Resident Evil új rész (ismét csak ha lesz ilyen)
vmi fasza japán stílusú RPG... de ilyen viszont úgysem lesz... 😞
Codename: Panzers
Blitzkrieg: Burning Horizon, aztán a 2
Football Manager 2005
Championship Manager 5
asszem ennyi elég 😊
a gangland még a régi, ott mûxik az ides szarakodás.
A szivás miatt, ill. h lassit - tetü dolog. Nincs demo egy játékbol, akkor csak ugy látod, ha megveszed ... stb.
Viszont mennyivel jobban megbecsülnénk egy egy megvett játékot, ha nem napi hármasával szednénk le õket ... persze, sajnos egy 12-15 ezer forintos játékot nemigazán lenne pénzem "megbecsülni" ... 😞
Forza.
PC: DESERT RATS vs Afrika Korps 30 March 2004 Out
release:
16 April 2004 ...
Ha jön a pecs, akkor azzal is fognak szted 2-3 hetet szorakozni a crackerek ? És mondom, ez a régi SF3 ! Az áprilisi gamék már az uj, brutalabbal jönnek 😞 Ott nem segit az IDE kábeles bug kihasználása!
Mellesleg nekem pl. a Breed sem ment az IDE kábeles trükkel ...
Forza.
a XIII eredeti verziója meg mindenféle gányákat okozott kb. minden második usernek. össze-vissza kellett dugdosniuk az IDE-kábeleket, hogy végre legyen szíves a game és elinduljon.
ez egyedüli örömteli hír, hogy állítólag a Desert Korps vs Africa Rats is állítólag az új SF3-mal lett védve, FLT mégis feltörte és ma jött ki a hivatalos international release. talán végre sikerült rendesen feltörni ezt a szart.
persze ehez demoverzioknak kötelezõ lenne megjelenni... nem ugy mint pl. bfvietnam 😞
Forza.