Milyen játékot vársz?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
ja meg a True Crime-ot

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
Leírom századjára is:

1)Grand Theft Auto San Andreras
2)Driv3r
3)Silent Hill 4 The room
4)Max Payne 3
)Stalker
)Half LIfe 2
7)Doom3
8)!!!!ÚJ MANHUNT!!!!
9)Hitman 4
)Moh pacific assult

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

DONGUBA
Champioship manager 5 es football managert

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ScOrpY
A Call of Dutynak a kiegíszítõjét a United Offensivet

Enny1

Tetsuo
Olyat ami 3Dben látható virtuális valóságban jelenik meg, és közvetlenül agyi impulzusokkal lehet irányítani és ilyen érzeteket kapni.
Tudom ezt má' kitalálták régen: LSD.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

HuAn82
COD: UNITED OFFENSIVE (+ ez is!)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
DOOM 3, Ground Controll II.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Én is

Half Life 2
LOTR: Battle Of Middle Earth
Counter-Strike Source

Még pár salángyék még a végére:

Szarker
Dumszutyok3 (fikafikafikafikafika)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
nyolcadszorra leírom

GTA: SAN ANDREAS
DRIV3R
TRANSPORT GIANT
BROTHERS IN AMRS
MOH: PACIFIC ASSAULT
COD: UNITED OFFENSIVE
SIMS 2
SILENT HILL 4
HALF LIFE 2
STALKER

Seth
Nem ebben a sorrendben..de dettó

PSN ID.: Beegabor

PAYNE
Új manhuntot, gta sa, Max Payne 3, Mafia 2, Silent hill 4 the room, half life 2, doom 3, stalker,...

Galy
GTA:SA!

már alig várom! 😄
miet? há jót

lwb
Valami jó fantasy RPG-t. Lehetõleg minél kevesebb real time akció elemmel. Mondjuk valami Morrowind, Gothic féle dolog egész jó lenne. Ilyesmi nem jött már ki száz éve ... 😞 (asszem 1 darabig nem is fog)

Nemcso
STALKER
Driv3r
Richard Burns Rally
Half Life 2

Valen
Most soroljam 😊)

Mind1 csak jó legyen a hangulata, játszhatósági faktora 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Igaz nem játék, de a Drizzt sztoriból készülõ filmet is várom!

Driv3r, Burnout 3, stalker, Richard Burns rally

Dio 3, Fallout 3.

Morrowind MMORPG

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

zaki
Transport Giant

jah...
lehet valjóában nicns is hitman3nak uj védelme hanem ez a razzia volt a védelem 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Knox
hitman, manhunt! a nagy kálvária áldozatai! Pont ez a kettõ kellett hogy beleessen a pudingba! pedig pszidevártam õket!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

tomsolo
Cookie shooter 3D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

én meg hitman-t várom már vagy 2-3 napja... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
Driv3r

DJ Skyline
én leginkább a Call of Duty kiegészítõjét,meg a Medal of Honor Pacific Assaultot,meg ha lesz a Need for Speed Underground 2-t!😄

Sadun Tryst
ja igen, azt el is felejtettem írni, hogy a F3 fejlesztése mindenképpen külsõs cég lesz...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Általában a döntéseire gondolok, ahogyan kirúgta a BIS-eseket és átállította az Interplay-t konzolra fejlesztésre. A hírek szerint az Iplay külsõs cégnek passzolja a FO3 fejlesztését, a kérdés az, hogy kinek. Beraktam egy linket a Fallout3 !!! topicba.

duracell89
1.Doom 3
2.Half-Life2
3.STALKER
4.Xpand Rally
4.Max Payne 3
FPS rulez!

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

duracell89
1.Doom 3
2.Half-Life2
3.STALKER
4.Xpand Rally
4.Max Payne 3
FPS rulez!

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

Sadun Tryst
mint a mit? (ha a fallout tactics-ra gondolsz, akkor azt vmi francia fejlesztõcégnek kell köszönni!)

KIRÁLYSÁG!!!!
Remélem Caen ezt most nem fogja elszúrni.

Sadun Tryst
elejtették 1 interjúban, hogy az e3-on lesz vmi hivatalos bejelentés is, és azt mondták, hogy úgy tûnik, hogy már javában folyik a fejlesztés, és nem is tart rossz fázisban! 😊 tehát akkor nagyon várjuk a májust! 😊

oneal1
karácsony asszem

!Forza Ferrari!

A age of empieres3-rol valaki tud valami infot-,sims2,unreal3,wow,half life2,mafia2,carmagedon4,doom3,nwn2,baldurs gate3 stb..

Jimi Hendrix

oneal1
S.T.A.L.K.E.R
Doom III
Half Life II

!Forza Ferrari!

Fallout3?!
Hallottál valamit?

Sadun Tryst
S.T.A.L.K.E.R. - Shadows of Chernobyl
Mafia 2
Fallout 3 és most már elég nagy rá az esély, hogy van mit várni! 😊
Silent Hill 4
StarCraft 2 (ha lesz ilyen)
Resident Evil új rész (ismét csak ha lesz ilyen)
vmi fasza japán stílusú RPG... de ilyen viszont úgysem lesz... 😞

robotnyk
Brothers In Arms
Codename: Panzers
Blitzkrieg: Burning Horizon, aztán a 2
Football Manager 2005
Championship Manager 5
asszem ennyi elég 😊
zaki
na, egy újabb II. vh-s FPS, Brothers in Arms. egyre jobban megtetszik a game, én már várom 😊

lwb
akkor innen tudod leszedni a trélert. nekem is nagyon teccik, de nyugtával dicsérjük a napot.

ollie
hmmm, kiváncsi vagyok arra bard's tale-re...

lwb
a breed új sf3-mal készült. állítólag ez is azzal. bár ezt nem tudom biztosan.
a gangland még a régi, ott mûxik az ides szarakodás.

arty
Egyébként bennem elég ambivalens érzéseket kelt ez a védelem.

A szivás miatt, ill. h lassit - tetü dolog. Nincs demo egy játékbol, akkor csak ugy látod, ha megveszed ... stb.

Viszont mennyivel jobban megbecsülnénk egy egy megvett játékot, ha nem napi hármasával szednénk le õket ... persze, sajnos egy 12-15 ezer forintos játékot nemigazán lenne pénzem "megbecsülni" ... 😞

Forza.

arty
megjelenés:

PC: DESERT RATS vs Afrika Korps 30 March 2004 Out

release:

16 April 2004 ...

Ha jön a pecs, akkor azzal is fognak szted 2-3 hetet szorakozni a crackerek ? És mondom, ez a régi SF3 ! Az áprilisi gamék már az uj, brutalabbal jönnek 😞 Ott nem segit az IDE kábeles bug kihasználása!

Mellesleg nekem pl. a Breed sem ment az IDE kábeles trükkel ...

Forza.

lwb
na azért a helyzet ennél komplexebb. akik vettek eredeti játékokat SF3 védelemmel (a korábbiakkal), azok mind azt mondják, hogy muszáj volt beszerezniük a warez verziót, mert kb. 20-30%-kal lassabb volt az eredeti. az SF3 egyik legaranyosabb vonása, hogy faszán visszafogja a gépedet. képzelj el egy HL2-õt, amihez már így is izmos gép kell, de ezek után csillagászati is, mert az SF3 ezt még jobban megfejeli...
a XIII eredeti verziója meg mindenféle gányákat okozott kb. minden második usernek. össze-vissza kellett dugdosniuk az IDE-kábeleket, hogy végre legyen szíves a game és elinduljon.

ez egyedüli örömteli hír, hogy állítólag a Desert Korps vs Africa Rats is állítólag az új SF3-mal lett védve, FLT mégis feltörte és ma jött ki a hivatalos international release. talán végre sikerült rendesen feltörni ezt a szart.

arty
ráadásul itt az uj SF3 verzió, és ha az elõzõvel is ennyit küzdöttek, akkor ezzel végük/végünk is van. de lehet, igy lesz jo... 1-1 játékot veszünk majd meg és jobban kijátszuk, mint eddig...

persze ehez demoverzioknak kötelezõ lenne megjelenni... nem ugy mint pl. bfvietnam 😞

Forza.

PAYNE
sajnos 😞

zaki
új GTA-t direkt nem írtam, mert 2005 októbere elõtt nem is lesz PC-re