23418
-
#4677 amúgy a 3-0ás edzőmeccsel nem vagyok megelégedve... nem volt meggyőző. viszont volt 1-2 játékos akik kiemelkedően jók voltak. -
skristof #4676 a csapat nevében mondtam :)
WW nemtom még sajna :\ vannak gondok...
de tavaly kupameccsen ottvoltunk :) füstöltünk :D -
#4675 uhh igaz... elírtam. feljöttök? a WW megjelenik nálunk? :) -
skristof #4674 mukika! fejlécben elírás van! 17-én megyünk, de az szombat nem vasárnap! félreértések elkerülése végett -
Rudee #4673 *valahol -
Rudee #4672 Jó lenne már valahoél azt olvasni, hogy Botis aláírt. Tepszicsnek már nem hiszek. -
#4671 Thx.. -
skristof #4670 Gólok
Bajevski 22. p., Tímár 77. p., 85.p. -
skristof #4669 3-0 a vége -
#4668 Mennyi lett a meccs?
Vagy mennyi az állás most? :P -
Rudee #4667 Bajevski gólt lőtt. -
#4666 Nem illetlenség amit mondasz csak sajna rosszul látod a dolgot szerintem.
Magyarországon van annyi jólnevelt edző(Egervári és bandája)akik már bizonyították milyen kevesek.
Én se tenném meg miniszterelnöknek,de nem is mondta ő magáról soha hogy ő az iq király deamilyen Fradiszíve volt és van az egyedi és egyedüli.
Ha a Szalai meg a Bartha csak fele annyit hajtana mint amennyit SIMI akkor már most sem itt lennénk. -
Rudee #4665 Kemenes - Szalai, Tímár, Lipcsei, Csurka - Budovinszky, Rósa, Laczkó - Nógrádi, Bajevski, Bartha -
#4664 kiváncsi leszek. elmegyek, ma edzőmeccsre, remélem már valami javult a csapaton. -
#4663 -
Rudee #4662 Arról nem is beszélve, hogy a pályán is 90 percig hajtott. -
#4661 biztos, hogy emberileg nem volt fedhetetlen, de ha minden edző annyi energiát fektetne a fociba, mint anno Simi, akkor most nem itt tartanánk... -
Rudee #4660 Botisnak örülök, Kaposvár ellen remélem jácchat is. -
#4659 még mindig LCS a főmufti? -
#4658 -
#4657 FTC: megegyeztek Botisszal
Sorin Botis és a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetői mindenben megegyeztek egymással, így a védő visszatér az Üllői útra - adta hírül a 100% Fradi című hetilap.
A román futballista jelenleg Romániában intézi a szükséges papírjait, de Tepszics Ignác sportigazgató szerint már nincs akadálya, hogy újra a csapattal készüljön.
A 27 éves Botis a nyáron azért távozott a csapattól, mivel a moldáv Sheriff Tiraspol csapata irreális összeget kért érte a Ferencvárostól.
-
Takezó #4656 Igen-igen, ezzel egyetértek, csak sokan úgy is tüntetik fel, mint egy csudajó embert... :\ no mind1, inkább hagyjuk a dolgot, mielőt tmeglincselnek :Ð -
#4655 De nem az a lényeg , hogy nem volt jólnevelt, és kedves. Hanem , hogy nem érdemelte meg amit kapott. Örökké emlékeinben lesz! -
Takezó #4654 tudom, hog yilletlenség meg minden... de őszinténszólva ha még élne, nem biztos, hogy ennyire imádná mindenki, ti. hmm... hát nem volt az a jólnevelt és kedves ember - és most kurvára szolidan fogalmaztam. -
#4653 Boldog születésnapot Tibi!
"Elment. Nem meghalt, mert csak az hal meg, akit elfelejtenek. Mi, szurkolók nem felejtünk." -
skristof #4652 Így legyen. Amen! -
#4651 Az a legnagyobb baj,hogy akik miatt ma nem ő a fradi edzője azoknak a mai nap talán még szebb mint a többi.
De amit az élet egyszer elvesz azt valamikor visszaadja és bár Simit már nem fogja de talán azok akik miatt ma nincs itt majd még bünhődnek.
REMÉLEM! -
fradista91 #4650 ...................................................................................................................................................****................................................................
******......******......******............******.......***........**..........******......**......**..........****...****........******................******........******....
******......******......**.......**.........******......****......**.......**......**.......**......**.........**...**...............**........**.........**........**......**...........
**.............**.............**.......**.........**............**..**....**......**.........*.......**......**.......**.....**...............**.........**........**........**......**...........
*****........******......**.......**.........******......**...**...**......**.................**......**.......*******...............**........**.........**........**......******.....
*****........**.............**.....**...........**............**.....**.**......**........*.......**.......**.......**.....**...............**.......**..........**........**.............**....
**.............******......**.......**.........******......**......****.......**.....**.......**.......**.......**.....**...............**.........**........**........**.............**....
**.............******......**.........***......******......**.......***.........******........******.........**......**...............**.........***........******........*******...
........................................................................................................................................................................................................................... -
fradista91 #4649 :-( -
#4648 :((((( -
Kanál #4647 =( -
Rudee #4646 Simi ma lenne 40 éves...
-
Rudee #4645 Az első így jó:
Lapszemle: Ferenczit hívja a Ferencváros -
Rudee #4644 http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=12331&sact=news
Képernyőn az örökrangadó és a Győr elleni meccsünk -
Rudee #4643 Pénteken jön a Slovan -
#4642 Még egyeztetnek Botisszal.
A román védő sokat köszönhet a Fradinak. Szívesen térne vissza a zöldekhez
Sorin Botisszal folytatódtak az egyeztetések a visszatéréséről. Tepszics Ignác sportigazgató a 100% Fradinak elmondta, hogy a védő megegyezett moldáv klubjával, a Sheriff Tiraspollal a válásról, így a Ferencvárosnak már csak a futballistával kell egyezségre jutnia.
- Botisszal a hétvégén is beszéltünk és bízunk benne, hogy visszatér hozzánk - mondta Tepszics Ignác a lapnak. - Sorin nagyon korrekt volt, elmondta, hogy máshonnan is kapott ajánlatot. Van klub, amely nálunk kedvezőbb feltételeket tud biztosítani számára, ő viszont úgy véli: annyit köszönhet a Ferencvárosnak, hogy az elmúlt két év után szeretne valamit visszaadni ebből a klubnak, és nagyon szívesen jönne vissza hozzánk.
(ftc.hu)
-
#4641 Hoppácska! Lisztes Mönchengladbachban -
#4640 [URL=http://napkelte.wildom.hu/naptv/naptv.visszanezo.page?visszanezomusor=sport#]Napkelte "visszanéző"[/URL] -
#4639 én is pont most nézem a napkelte oldalán...mindkét srácot ismerem, igaz egyiket látásból. -
KMeyer #4638 Ma reggel a Napkeltében szerepelt Magyar Balázs és Boros Bánk Levente a FSZSZ elnöke és alelnöke.A téma a vezetés elleni közlemén volt.A www.naptv.hu oldlaon is meg elhet tekinteni,illetve az Napnyugta című műsör ennek az ismétlése.Jól állták a sarat.