Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én pl nem pesti vagyok, ezét nemigazánb tudok meccsekre járni, tehát a tvben tudom csak nézni. de esküszöm, én jobb szpíker lennék, mint ez a léderer ákos, aki sztem még nem is mutált. na mind1, ezen nem idegeítem fel magam...
ménem lehet a sport1-nek adni? ott vannak is hozzáértõ emberek, és nincs minden 10 mpercben sms-játék.
ááááárrgghhh.....
football without ultras is nothing
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Ennyit az úgymond korrekt médiáról...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
amugy: örülök, h nem általánosítasz. azért vannak még erre is emberek
mondjuk biztos találtak néhány vandált, és azokat mutogatták. de te most komolyan mit vársz egy tv2-õtõl??? szted õket mi érdekli? szted õk azt akarjûk, h legyen a magyar foci valami, vagy csak szenzációt hajhásznak, és keresik a vandálokat!?!? szerinted?!?!?!
gondolkozz!!!
tudom, nehéz ezzel a népbutító médiával szemben gondolkodni...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
mindenesetre a Fradi nem érdemelte meg a bajnokság megnyerését.....nem nyújtottak kiegyensúlyozott teljesítményt és az igazán számító csapatok ellen idegenben sem nyújtottak semmi pozitív teljesítményt
ezért nem tudok teljes mértékben örülni a bajnoki címnek, a Debrecen szolgált volna arra rá a legjobban
a BL-sel. indulás rosszabb, mint az uefa-kupás szereplés - a második selejtezõbõl már simán ki lehet esni egy nevenincs csapat ellen és onnantól nincs tovább nemzetközi szereplés.....az uefában legalább 2-3 (nagy szerencsével 4) különbözõ csapatot (komolyabbat is) is lehet látni
az óvás marhaság (illetve nem marhaság, csak késõn intézkednek - nem akkor kell a házat elkezdeni oltani, ha az már leégett) - ez egyébként nem a Fradi hibája és sara, hanem a fegyelmi bizottságé és az mlsz-é....ebben a Fradi úgymond ártatlan
na jól van, sokat ugattam, ennyi elég volt 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Mint arról elsõként beszámoltunk, a DVSC azt fontolgatja, hogy Tököli Attila pályára lépése miatt megóvja a csapat Ferencváros elleni utolsó - 3-1-re elveszített - bajnokiját.
Este már nem sikerült elérnünk Szilágyi Sándor ügyvezetõt, ma reggel azonban készségesen állt a rendelkezésünkre.
- Nagyon szeretnénk, ha mindenki megértené: eszünk ágában sincs a bajnokság végeredményének a megváltoztatását kérni - szögezte le elöljáróban Szilágyi. - Azt viszont mindenképpen szeretnénk elérni, hogy a jövõben egyforma mércével mérjenek a vidéki és a fõvárosi csapatokat illetõen, mert úgy érezzük, hogy mi mindig hátrányosan jövünk ki az ilyesfajta ügyekbõl. Ismétlem: elfogadjuk, hogy a Fradi lett a bajnok, de az igazunkért készek vagyunk a végsõkig elmenni. Még mielõtt azzal vádolnának bennünket, hogy miért vártuk meg a meccs végét az óvással: nos, már a találkozó elõtt jeleztük a liga illetékeseinek, hogy Tököli szerintünk jogtalanul játszik, és ennek következményei lesznek.
Amúgy mégha igazad is lenne akkor sem a klub hibázott hanem a fegyelmi bizottság.
Az már más kérdés, hogy milyen kiállítás volt.
Tehát
1. Semmi jogalap a Fradi-t büntetni
2. Egy bajnokság a pályán döljön már el
Május 20-án, csütörtökön Tököli játékjogát felfüggesztették. Amíg nincs játékjoga, nem tud letölteni semmit, csak azt, ami miatt nincs játékjoga...
Május 23-án, vasárnap, Újpest-FTC, Tököli nem játszott.
Május 25-én, kedden Tököli visszakapta a játékjogát
Május 27-én, csütörtökön, a soron következõ mérkõzésén kellett volna letöltenie az eliltását a sárgalapok miatt.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De ha Tököli nem játszott volna és Pintér sem ülhetett volna a padon,akkor nem hiszem,hogy ez az eredmény születik.
meccs elõtt kellett volna óvni
A pályán egyértelmûen jobb volt a FRadi
de amugy kiráy
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Furulyás János: Köszönet csodálatos szurkolóinknak!
A Ferencváros vezetése nevében Furulyás János az esti bankettet megelõzõen az FTC.hu nyilvánosságát kihasználva a csapat és a támogatók elõtt elõször a szurkolóknak szeretne köszönetet mondani. Az FTC elnöke a következõk közreadására kérte honlapunkat:
- FTC.hu -
- Tegnap a Ferencváros csodálatos közönsége példát mutatott mindenkinek, és sokadszor bizonyította be, hogy az ország legfanatikusabb, legjobb szurkolótábora. Egyetlen más csapat szurkolótábora sem mondhatja el magáról azt, hogy képes saját csapatát ilyen mértékben fanatizálni, és képes arra, hogy olyan hitet és tartást adjon a játékosoknak, ami szárnyalásra készteti õket. Külön szeretném megköszönni minden boldog és berekedt szurkolónak azt, hogy a közlekedési nehézségek, a furcsa idõpont és sok egyéb viszontagság ellenére eljött a stadionba és csodálatos hangulatot teremtett.
A Ferencváros szurkolótábora ismételten bebizonyította, hogy igenis képes fegyelmezetten, és sportszerûen ünnepelni. Szurkolóink meghallgatták a csapat és a rendezõk kérését, és olyan csodálatos estét szereztek ezzel mindannyinknak, amit soha nem fogunk elfelejteni. Azt hiszem a televízióközvetítés révén egy egész országnak, mutattuk meg azt, hogy a Ferencváros családja olyan család, ahová tartozni kitüntetés és hatalmas boldogság! Tegnap est e a zöld-fehér szurkolótábor nem a 12. ember volt, tegnap mindenki egy emberként volt ferencvárosi! Köszönjük!

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
ném?
BAJNOKCSAPAT! Megvan a 28!! Szép volt FIÚK! HAJRÁ FRADI!
Gera: Józsi bácsiéknak is köszönjük!
A találkozó után hihetetlen ünneplés kezdõdött az öltözõben, melynek során határtalan volt a boldogság. Folyt a pezsgõ, zengett az ének, és egymás nyakában táncolt mindenki. Az ünneplõk közül csak nehezen lehetett kiszakítani egy-egy mondatra valakit.
A mai este során így a három fõszereplõ, a három gólszerzõ nyilatkozatát közöljük, de a következõ órákban természetesen a csapat többi tagja is következik.
Gera Zoltán: Amikor a meccs elõtt hallottam, hogy átvitték a kupát a Puskás Ferenc stadionba kifejezetten örültem. Tudtam, hogy ez nagyon nyomasztó lesz az újpestiek számára. A meccs alatt nem is foglalkoztunk a másik találkozóval, csak amikor felrobbant a lelátó , akkor tudatosult bennünk, hogy vezet az MTK. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez, így a társaimon és a jelenlegi stábon kívül Garami Józsi bácsiéknak is, akiknek a munkája szintén benne van ebben a sikerben. Köszönöm az MTK csapatának a korrekt és becsületes játékát. Amióta lefújták a meccset, egyfolytában csak beszélek, beszélek. Minden csapattársam televíziós interjújába belekiabáltam, vagy énekeltem. A térdszalagom sajnos fáj, ezért sokáig gondolkoztam, hogy megcsináljam–e a szaltót az ünneplésnél, de végül úgy gondoltam, hogy ez örömet okoz mindenkinek, így ugrottam…
Lipcsei Péter: - Ez a negyedik bajnoki címem a Ferencvárossal, de talán egyiknek sem örültem ennyire. Hihetetlen érzés, hogy a sírból vissza tudtuk hozni az aranyérmet, és óriási boldogság, hogy mindezt úgy tettük, hogy a legnagyobb riválisainkat utasítottuk magunk mögé. Azt hiszem ma csak az lehet igazán boldog, aki zöld-fehérben látja a világot. A többieknek végtelen szomorúság jutott, míg nekünk hatalmas boldogság. Köszönöm csodálatos szurkolóinknak és az egész csapatnak ezt a hihetetlen estét!
Tököli Attila: - Amikor visszajöttem a csapathoz elõször Nyíregyházán léptem pályára. Felnéztem a lelátóra és egy transzparens fogadott. Az volt ráírva, hogy „Milliók vártak vissza!” és dollár jelek szerepeltek a mondat végén. Nem tagadom, hogy könnybe lábadt a szemem a dühtõl. Szomorú és megalázott voltam. Hihetetlen, de az a transzparens majdnem jobban fájt, mint a tavalyi május 30-i pofonok. Akkor a nyíregyházi meccs után azt mondtam, hogy azért jöttem vissza, mert nekem itt elintéznivalóm van még, és, ha hagyják el is intézem, amit akarok. Ma már azt tudom mondani, hogy nincs elintéznivalóm. Amiért visszajöttem az ma bekövetkezett. Csodálatos volt érezni a csapat és a szurkolók szeretetét. Hihetetlenül egységesek voltunk, nagyon akartunk és mindenki rendkívül sokat tett a gyõzelemért. Köszönöm a szurkolóknak a szeretetet és azt a vastapsot, amit kaptam, amikor beszólítottak a pálya közepére. Az a taps a szívemig hatolt. Köszönöm! Éger Lacinak jobbulást kívánok! Garami Józsi bácsinak viszont nem fogom könnyen megbocsátani, hogy kikapcsolta a telefonját éjfél után. Gerzson még elérte én már nem, így innen üzenem neki, hogy hamarosan hívom, hogy gratuláljak neki is!

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Pintér Attila a bajnoki aranyéremmel a nyakában egyenként járta végig játékosait és mondott köszönetet valamennyi játékosának.
-FTC.hu-
Vezetõedzõnk csak hosszú percek után szabadult az ünneplõk tömegébõl és tudta elmondani gondolatait a mérkõzésrõl:
- Hihetetlenül boldog vagyok! Nagyon köszönöm a játékosaimnak és a szurkolóinknak a mai estét. Azt hiszem bebizonyítottuk az egész országnak, hogy a Ferencvárost soha nem lehet leírni. Az elsõ hét tavaszi fordulóban senki nem talált rajtunk fogást, aztán az MTK meccsen a kiállítások megtörték a csapatot, és akkortól kezdve jó ideig képtelenek voltunk az elképzelt összeállításban és hadrendben pályára lépni. Az utolsó öt fordulóban kezdett újra összeállni a csapat és egyre több olyan meccsünk volt, amikor játékban már azt nyújtottuk, amit mindig is szerettünk volna. A mai este pedig maga volt a csoda. A közönségünk fantasztikusan bíztatott bennünket, és megállíthatatlanok voltunk. Szeretnék gratulálni az MTK-nak azért a rendkívül becsületes hozzáállásért amit ma mutattak, és ami hasonló volt a Debrecen tavalyi sportszerû magatartásához. Természetesen rendkívül meghatott vagyok amiatt is, hogy ilyen fiatalon bajnok és kupagyõztes csapat edzõje lehetek szeretett klubomban!
HAJRÁ ZÖLDEK 😄
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Inkább a ligának,hogy Tököli+Pintér ott lehetett a pályán!
HAJRÁ FRADI !!! HAJRÁ FRADI !!! HAJRÁ FRADI !!!
- mindörökké -
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)