23418
-
#5159 én is láttam a beszédét furulya elvtársnak, le is fordítanám: addig akar maradni, amíg az összes "bőrt" lehúzhatja a Fradiról! -
#5158 Jó lenne, ha egyszer már nem csak ígérgetne hanem gyakorlatilag is lenne eredménye a dolognak.
-
#5157 Furulyás bácsi volt a Sport1 "sztárvendége", közölte hogy minden a legnagyobb rendben, már a héten tárgyal a potenciális (???) befektetőkkel, akik majd Fradi-részvényeket vesznek (???) és ebből a pénzből majd kifizetik a tartozást az OTP-nek. Elmondta azt is, hogy állambácsival is minden sínre került, így végre kiírhatják a pályázatot a bírtok eladására, és a győztes pályázót kötelezik (???) egy új stadion építésére és ilyen és hasonló okosságokat találtak ki ebben a nagyszerű pályázatban, amire ugyan még nincs konkrét érdeklődő, de potenciális pályázók hada nyújthatja be végre pénzügyi elgondolásait, illetve addig nem is távozik a székéből, amíg a pénzügyek terén rendet nem tett, stb, stb...
...szal kb. ettől félt mindenki... -
fradista91 #5156 Remélem sikerül. HAJRÁ FRADI! -
Rudee #5155 Turbán Flóri REACát jól el kéne verni. -
fradista91 #5154 SZÉP VOLT FIÚK! MA ESTE
..................................................................................................XX..............................................................................................
....................................................XXXXXX.....XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX....................................................
....................................................XX..............XX................XX...............XX.........................XX....................................................
....................................................XXXX.........XX...XXX......XXXX...........XXXXXX.......XXXXXX....................................................
....................................................XX..............XX.....XX......XX.........................XX.......XX.............................................................
....................................................XXXXXX.....XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX.......XXXXXX....................................................
......................................................................................................................................................................................................
.................XXXXXX.......XX.........XX......XXXXXX.........XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX...................
.................XX......XX......XX.........XX......XX.......XX......XX.....XX......XX.....XX......XX...............XX....................XX.......................
.................XX...XX.........XX.........XX......XX.......XX......XXXXXX......XXXXXX.......XXXX..........XXXXXX...........XX.......................
.................XX.......XX.....XX.........XX......XX.......XX......XX.....XX......XX................XX........................XX...........XX.......................
.................XXXXXX..........XXXXXX........XXXXXX........XX.....XX......XX................XXXXXX.....XXXXXX...........XX.......................
......................................................................................................................................................................................................
..........................X..X...................................................................................................................................XX..............................
..XXXXXX......XXXXXX......XX...............XXXXXX.......................XXXXXX......XXXXXX......XX....XX......XXXXXX.......XXXXXX.....
............XX.....XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX......XX...
..XXXXXX......XX.....XX......XX...............XX......XX......XXXX......XXXX...........XXXX..........XXXXXX......XXXX............XX..XX.......
..XX...............XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX....XX.....
..XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX.......................XX...............XXXXXX......XX....XX.......XXXXXX......XX......XX...
...................................................................................................................................................................................................... -
#5153 kellet ez már, de még mindig nem az igazi, de végülis az 1-0 is győzelem, menni fog ez... -
#5152 A mérkőzés végeredménye:
VASAS 0 : 1 FTC
47' Laczkó tört be a tizenhatoson belülre a bal oldalon, elhúzott Salamon mellett, majd neki esett Molnár Zoltánnak. Bede játékvezető meglepetésre tizenegyest adott. A büntetőt Rósa Dénes jobbal a jobb alsó sarokba lőtte. 0-1 -
#5151 Vasas-FTC
Nem számolgat a Fradi
Budapest, október 28., 17.35
A héten egyszer már ráijesztettek a Vasasra az alsóházból.
Illovszky-stadion, szombat, 18.00, v.: Bede
- Egervári Sándor (Vasas): - Nem téveszt meg bennünket az FTC tabellán elfoglalt helye, a héten már egyszer ránk ijesztett a kupában a Pápa, amely szintén a táblázat alsó régiójában található. Szerdán az első félórában mutatott játékunk figyelmezető jel. Az ott mutatott teljesítménynek nem szabad előjönnie egy ilyen rangadón.
- Vass László (FTC, pályaedző): - Nem szabad foglalkozunk semmilyen számolgatással, a hátralévő találkozókon csak győzelmekkel léphetünk előre, és gyarapíthatjuk kevés pontunkat. Az őszi zárásnál már nem szeretnénk túl nagy nehézségekkel szembe nézni, hogy nyugodtabban készülhessünk a tavaszra. A Vasas egy nagyon rutinos csapat, de nekünk csak a magunk dolgával kell törődnünk.
A várható összeállítások
Vasas: Borszéki - Molnár Z., Salamon, Tóth A., Elek, - Bárányos, Zováth, Rósa H., Völgyi - Lázok, Gyánó
FTC: Szűcs - Szálkai, Bognár, Botis, Laczkó Zs. - Szalai (Fitos), Tímár, Lipcsei, Tőzsér - Jovánczai (Bartha), Rósa D.
-
#5150 Új edzőpáros a Fradinál?
Budapest, október 28., 22.10 Már a jövő héten megtörténhet a csere.
Több mint 20 éve nem kezdte ilyen rosszul a bajnokságot a Ferencváros, mint idén. A csapat csupán a 14. a bajnokságban, és manapság a pénz is ritka vendég az Üllői úton. Honlapunk úgy értesült, hogy már a jövő héten edzőt vált a Fradi, és László Csaba helyét a Szepesi László-Ebedli Ferenc páros veszi át.
- Ez teljesen új számomra, kissé meglepett ez az információ. Szó sincs arról, hogy leváltanánk a vezetőedzőt, ez pillanatnyilag nem aktuális - mondta Furulyás János elnök.
Hasonlóan reagált a két új szakember is.
- Jaj, de jó lenne, bár sajnos én még nem tudok róla. Úgy két-három hete beszéltem Furulyás úrral, és bár szakmai ügyben, de nem erről, hanem a fiatalokról, akikkel én korábban dolgoztam. Az elnök egyébként azt mondta nekem, hogy most inkább a pénzügyekkel van elfoglalva, az edzőkérdés nem téma - nyilatkozta Ebedli.
- A Pro-licences tanfolyamon november tizedikén vizsgázom, tehát a papír szempontjából nem lenne akadálya, hogy én legyek az edző, de sajnos velem ezt a hírt még senki sem közölte. Ha felkérnének, akkor természetesen szívesen dolgoznék újra a Fradinál, de ismétlem: ez még nem történt meg - mondta Szepesi.
Egyelőre tehát mindenki "tagad", de mindenki tudja: történtek már "váratlan csodák" egyik napról a másikra a futballban, és az a bizonyos haraszt általában csak akkor kezd el zörögni, amikor megfújja a "szellő".
NB1.hu
-
#5149 biztos az otp pici szíve összeszorult és megsajnálta a furulyás nevezetű t. szerződő patrtnerét, majd pusztán jóindulatból adott még egy pár hónap haladékot a visszafizetéssel -
skristof #5148 fókuszban volt? vagy a passzívban? -
#5147 Én ezt már sokszor halottam. -
fradista91 #5146 A tv-ben hallottam, hogy december közepére megoldódhatnak a Fradi (anyagi) gondjai. Legyen így. Holnap nyerni kell!
HAJRÁ FRADI! -
#5145 pff :\ -
#5144 Én is nagyon szeretlek Döncike, pápá! -
#5143 köszi hogy ezt megosztottad velünk, viszlát -
#5142 és a klub vezetése milyen? -
#5141 szar a csapat és állatok a fradisták! -
Besenyei #5140 Ballban üveg jobban kés mi van Újpesti meccsre mész. A fegyelmi bizotság döntése peddig nem fűzök semmit mert az egy kiccsit dúrva volna -
Besenyei #5139 Ballban üveg jobban kés mi van Újpesti meccsre mész. A fegyelmi bizotság döntése peddig nem fűzök semmit mert az egy kiccsit dúrva volna -
#5138 állítólag hétfőn jár le a határidő, de a drága otp szerény kamatokkal hajlandó meghosszabítani a kölcsönt. -
#5137 még 1-2 hétig valszeg nem leszek. addig vigyázzatok a topicra!!! szar a gépem megint... :C
és továbbra is hajrá Zöldek! -
fradista91 #5134 Kösz! -
#5133 Gratulálok...! :) -
fradista91 #5132 ..........................X..X...................................................................................................................................XX.............................
..XXXXXX......XXXXXX......XX...............XXXXXX.......................XXXXXX......XXXXXX......XX....XX......XXXXXX.......XXXXXX....
............XX.....XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX......XX..
..XXXXXX......XX.....XX......XX...............XX......XX......XXXX......XXXX...........XXXX..........XXXXXX......XXXX............XX..XX......
..XX...............XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX....XX....
..XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX.......................XX...............XXXXXX......XX....XX.......XXXXXX......XX......XX..
.....................................................................................................................................................................................................
........................................................................................................................XX........................................................................
...................................................XXXXXX............XXXXXX......XXXXXX......XX......XX.........XX...................................................
...................................................XX.....XX............XX........................XX......XX......XX.........XX...................................................
...................................................XXXXXX............XXXXXX......XXXXXX......XX......XX.........XX...................................................
...................................................XX.....XX.....................XX......XX...............XX........XX.....XX.....................................................
...................................................XX.....XX............XXXXXX......XXXXXX.....XX...........XXXX........................................................ -
fradista91 #5131 ..........................X..X...................................................................................................................................XX.............................
..XXXXXX......XXXXXX......XX...............XXXXXX.......................XXXXXX......XXXXXX......XX....XX......XXXXXX.......XXXXXX....
............XX.....XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX......XX..
..XXXXXX......XX.....XX......XX...............XX......XX......XXXX......XXXX...........XXXX..........XXXXXX......XXXX............XX..XX......
..XX...............XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX....XX....
..XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX.......................XX...............XXXXXX......XX....XX.......XXXXXX......XX......XX..
.....................................................................................................................................................................................................
..............................XXXXXX......XXXXXX............XX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXX.........XX..............................
..............................XX.....XX...............XX............XX......XX....................XX...........XX...............XX.XX......XX..............................
..............................XXXXXX......XXXXXX............XX......XXXXXX...........XX...........XXXX..........XX...XX....XX..............................
..............................XX.....XX......XX.....................XX................XX..........XX...........XX...............XX.....XX..XX..............................
..............................XX.....XX......XXXXXX............XX......XXXXXX..........XX...........XXXXXX......XX.........XXX..............................
-
#5130 lejárhatna már a visszafizetési határideje furulyának! -
#5129 idegösszeroppanást fogok kapni... -
#5128 barátnő ágyából másnaposan, sörrel a kezedben fradimeccset nézni? -
#5127 vki monnyon má le
én már lemondtam a fradiról kb 1 éve -
#5126 én már nem is mondok semmit... -
#5125 Áááá, ilyen nincs :( -
fradista91 #5124 Fradi-DVTK
1:1 -
#5123 ;)
csáo -
skristof #5122 hmm
nincs is jobb kombináció mint a bnő ágyából meccet nézni..
na jó, egy valami azért ennél is jobb, de azt már a fantáziádra bízom
jo8 mindenkinek -
#5121 :DDD
én a barátnöm ágyában:) -
skristof #5120 én másnaposan a kanapén és a földön -
#5119 én ágybol néztem:P -
#5118 :DDD