23418
  • Ramore
    én is láttam a beszédét furulya elvtársnak, le is fordítanám: addig akar maradni, amíg az összes "bőrt" lehúzhatja a Fradiról!
  • Kaplan
    Jó lenne, ha egyszer már nem csak ígérgetne hanem gyakorlatilag is lenne eredménye a dolognak.
  • Laffite
    Furulyás bácsi volt a Sport1 "sztárvendége", közölte hogy minden a legnagyobb rendben, már a héten tárgyal a potenciális (???) befektetőkkel, akik majd Fradi-részvényeket vesznek (???) és ebből a pénzből majd kifizetik a tartozást az OTP-nek. Elmondta azt is, hogy állambácsival is minden sínre került, így végre kiírhatják a pályázatot a bírtok eladására, és a győztes pályázót kötelezik (???) egy új stadion építésére és ilyen és hasonló okosságokat találtak ki ebben a nagyszerű pályázatban, amire ugyan még nincs konkrét érdeklődő, de potenciális pályázók hada nyújthatja be végre pénzügyi elgondolásait, illetve addig nem is távozik a székéből, amíg a pénzügyek terén rendet nem tett, stb, stb...

...szal kb. ettől félt mindenki...
  • fradista91
    Remélem sikerül. HAJRÁ FRADI!
  • Rudee
    Turbán Flóri REACát jól el kéne verni.
  • fradista91
    SZÉP VOLT FIÚK! MA ESTE
    ..................................................................................................XX..............................................................................................
    ....................................................XXXXXX.....XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX....................................................
    ....................................................XX..............XX................XX...............XX.........................XX....................................................
    ....................................................XXXX.........XX...XXX......XXXX...........XXXXXX.......XXXXXX....................................................
    ....................................................XX..............XX.....XX......XX.........................XX.......XX.............................................................
    ....................................................XXXXXX.....XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX.......XXXXXX....................................................
    ......................................................................................................................................................................................................
    .................XXXXXX.......XX.........XX......XXXXXX.........XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX...................
    .................XX......XX......XX.........XX......XX.......XX......XX.....XX......XX.....XX......XX...............XX....................XX.......................
    .................XX...XX.........XX.........XX......XX.......XX......XXXXXX......XXXXXX.......XXXX..........XXXXXX...........XX.......................
    .................XX.......XX.....XX.........XX......XX.......XX......XX.....XX......XX................XX........................XX...........XX.......................
    .................XXXXXX..........XXXXXX........XXXXXX........XX.....XX......XX................XXXXXX.....XXXXXX...........XX.......................
    ......................................................................................................................................................................................................
    ..........................X..X...................................................................................................................................XX..............................
    ..XXXXXX......XXXXXX......XX...............XXXXXX.......................XXXXXX......XXXXXX......XX....XX......XXXXXX.......XXXXXX.....
    ............XX.....XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX......XX...
    ..XXXXXX......XX.....XX......XX...............XX......XX......XXXX......XXXX...........XXXX..........XXXXXX......XXXX............XX..XX.......
    ..XX...............XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX....XX.....
    ..XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX.......................XX...............XXXXXX......XX....XX.......XXXXXX......XX......XX...
  • mabbak
    kellet ez már, de még mindig nem az igazi, de végülis az 1-0 is győzelem, menni fog ez...
  • dardevil
    A mérkőzés végeredménye:

VASAS 0 : 1 FTC

47' Laczkó tört be a tizenhatoson belülre a bal oldalon, elhúzott Salamon mellett, majd neki esett Molnár Zoltánnak. Bede játékvezető meglepetésre tizenegyest adott. A büntetőt Rósa Dénes jobbal a jobb alsó sarokba lőtte. 0-1
  • dardevil
    Vasas-FTC

Nem számolgat a Fradi
    Budapest, október 28., 17.35
    A héten egyszer már ráijesztettek a Vasasra az alsóházból.

Illovszky-stadion, szombat, 18.00, v.: Bede

- Egervári Sándor (Vasas): - Nem téveszt meg bennünket az FTC tabellán elfoglalt helye, a héten már egyszer ránk ijesztett a kupában a Pápa, amely szintén a táblázat alsó régiójában található. Szerdán az első félórában mutatott játékunk figyelmezető jel. Az ott mutatott teljesítménynek nem szabad előjönnie egy ilyen rangadón.
    - Vass László (FTC, pályaedző): - Nem szabad foglalkozunk semmilyen számolgatással, a hátralévő találkozókon csak győzelmekkel léphetünk előre, és gyarapíthatjuk kevés pontunkat. Az őszi zárásnál már nem szeretnénk túl nagy nehézségekkel szembe nézni, hogy nyugodtabban készülhessünk a tavaszra. A Vasas egy nagyon rutinos csapat, de nekünk csak a magunk dolgával kell törődnünk.

A várható összeállítások
    Vasas: Borszéki - Molnár Z., Salamon, Tóth A., Elek, - Bárányos, Zováth, Rósa H., Völgyi - Lázok, Gyánó

FTC: Szűcs - Szálkai, Bognár, Botis, Laczkó Zs. - Szalai (Fitos), Tímár, Lipcsei, Tőzsér - Jovánczai (Bartha), Rósa D.

• dardevil
    Új edzőpáros a Fradinál?
    Budapest, október 28., 22.10 Már a jövő héten megtörténhet a csere.

Több mint 20 éve nem kezdte ilyen rosszul a bajnokságot a Ferencváros, mint idén. A csapat csupán a 14. a bajnokságban, és manapság a pénz is ritka vendég az Üllői úton. Honlapunk úgy értesült, hogy már a jövő héten edzőt vált a Fradi, és László Csaba helyét a Szepesi László-Ebedli Ferenc páros veszi át.
    - Ez teljesen új számomra, kissé meglepett ez az információ. Szó sincs arról, hogy leváltanánk a vezetőedzőt, ez pillanatnyilag nem aktuális - mondta Furulyás János elnök.
    Hasonlóan reagált a két új szakember is.
    - Jaj, de jó lenne, bár sajnos én még nem tudok róla. Úgy két-három hete beszéltem Furulyás úrral, és bár szakmai ügyben, de nem erről, hanem a fiatalokról, akikkel én korábban dolgoztam. Az elnök egyébként azt mondta nekem, hogy most inkább a pénzügyekkel van elfoglalva, az edzőkérdés nem téma - nyilatkozta Ebedli.
    - A Pro-licences tanfolyamon november tizedikén vizsgázom, tehát a papír szempontjából nem lenne akadálya, hogy én legyek az edző, de sajnos velem ezt a hírt még senki sem közölte. Ha felkérnének, akkor természetesen szívesen dolgoznék újra a Fradinál, de ismétlem: ez még nem történt meg - mondta Szepesi.
    Egyelőre tehát mindenki "tagad", de mindenki tudja: történtek már "váratlan csodák" egyik napról a másikra a futballban, és az a bizonyos haraszt általában csak akkor kezd el zörögni, amikor megfújja a "szellő".

NB1.hu

• Ramore
    biztos az otp pici szíve összeszorult és megsajnálta a furulyás nevezetű t. szerződő patrtnerét, majd pusztán jóindulatból adott még egy pár hónap haladékot a visszafizetéssel
  • skristof
    fókuszban volt? vagy a passzívban?
  • JackDaniels #5147
    Én ezt már sokszor halottam.
  • fradista91
    A tv-ben hallottam, hogy december közepére megoldódhatnak a Fradi (anyagi) gondjai. Legyen így. Holnap nyerni kell!

HAJRÁ FRADI!
  • báttyó02
    pff :\
  • Kaplan
    Én is nagyon szeretlek Döncike, pápá!
  • Láma!
    köszi hogy ezt megosztottad velünk, viszlát
  • Ramore
    és a klub vezetése milyen?
  • egypszichonauta
    szar a csapat és állatok a fradisták!
  • Besenyei
    Ballban üveg jobban kés mi van Újpesti meccsre mész. A fegyelmi bizotság döntése peddig nem fűzök semmit mert az egy kiccsit dúrva volna
  • Besenyei
    Ballban üveg jobban kés mi van Újpesti meccsre mész. A fegyelmi bizotság döntése peddig nem fűzök semmit mert az egy kiccsit dúrva volna
  • Ramore
    állítólag hétfőn jár le a határidő, de a drága otp szerény kamatokkal hajlandó meghosszabítani a kölcsönt.
  • mukika
    még 1-2 hétig valszeg nem leszek. addig vigyázzatok a topicra!!! szar a gépem megint... :C

és továbbra is hajrá Zöldek!
  • fradista91
    Kösz!
  • Kaplan
    Gratulálok...! :)
  • fradista91
    ..........................X..X...................................................................................................................................XX.............................
    ..XXXXXX......XXXXXX......XX...............XXXXXX.......................XXXXXX......XXXXXX......XX....XX......XXXXXX.......XXXXXX....
    ............XX.....XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX......XX..
    ..XXXXXX......XX.....XX......XX...............XX......XX......XXXX......XXXX...........XXXX..........XXXXXX......XXXX............XX..XX......
    ..XX...............XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX....XX....
    ..XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX.......................XX...............XXXXXX......XX....XX.......XXXXXX......XX......XX..
    .....................................................................................................................................................................................................
    ........................................................................................................................XX........................................................................
    ...................................................XXXXXX............XXXXXX......XXXXXX......XX......XX.........XX...................................................
    ...................................................XX.....XX............XX........................XX......XX......XX.........XX...................................................
    ...................................................XXXXXX............XXXXXX......XXXXXX......XX......XX.........XX...................................................
    ...................................................XX.....XX.....................XX......XX...............XX........XX.....XX.....................................................
    ...................................................XX.....XX............XXXXXX......XXXXXX.....XX...........XXXX........................................................
  • fradista91
    ..........................X..X...................................................................................................................................XX.............................
    ..XXXXXX......XXXXXX......XX...............XXXXXX.......................XXXXXX......XXXXXX......XX....XX......XXXXXX.......XXXXXX....
    ............XX.....XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX......XX..
    ..XXXXXX......XX.....XX......XX...............XX......XX......XXXX......XXXX...........XXXX..........XXXXXX......XXXX............XX..XX......
    ..XX...............XX.....XX......XX...............XX......XX......................XX...............XX...............XX....XX.......XX................XX....XX....
    ..XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX.......................XX...............XXXXXX......XX....XX.......XXXXXX......XX......XX..
    .....................................................................................................................................................................................................
    ..............................XXXXXX......XXXXXX............XX......XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX......XXX.........XX..............................
    ..............................XX.....XX...............XX............XX......XX....................XX...........XX...............XX.XX......XX..............................
    ..............................XXXXXX......XXXXXX............XX......XXXXXX...........XX...........XXXX..........XX...XX....XX..............................
    ..............................XX.....XX......XX.....................XX................XX..........XX...........XX...............XX.....XX..XX..............................
    ..............................XX.....XX......XXXXXX............XX......XXXXXX..........XX...........XXXXXX......XX.........XXX..............................
  • Ramore
    lejárhatna már a visszafizetési határideje furulyának!
  • mabbak
    idegösszeroppanást fogok kapni...
  • Buddy
    barátnő ágyából másnaposan, sörrel a kezedben fradimeccset nézni?
  • zaki
    vki monnyon má le

én már lemondtam a fradiról kb 1 éve
  • szanics
    én már nem is mondok semmit...
  • Kaplan
    Áááá, ilyen nincs :(
  • fradista91
    Fradi-DVTK
    1:1
  • Láma!
    ;)
    csáo
  • skristof
    hmm
    nincs is jobb kombináció mint a bnő ágyából meccet nézni..
    na jó, egy valami azért ennél is jobb, de azt már a fantáziádra bízom

jo8 mindenkinek
  • Láma!
    :DDD
    én a barátnöm ágyában:)
  • skristof
    én másnaposan a kanapén és a földön
  • Láma!
    én ágybol néztem:P
  • Láma!
    :DDD