Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Budovinszky nekem nem hiányozna, vannak fiatal tehetségeink akik pótolhatják õt (is)... De a pályázatról már mondhatnának valamit! <#duma>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Napi Ász: Márkust hívja a Fradi

A 23 gólos RAJCZI PÉTER mögött a góllövõlista második helyén zárt a Csõszer gólzsákja, MÁRKUS TIBOR.
- 100%Fradi/Lapszemle - Korábban lehetett hallani arról, hogy Márkust német és osztrák csapatok csábítják (de állítólag egy török vonal is élt), ám a csatár jelenleg Tatabányán készül. Nos, a futballistának a hírek szerint több belföldi kérõje is akadt, így korábbi egyesülete, a Ferencváros is szeretné megszerezni.
- Hallottam már errõl, de semmi konkrétumot nem tudok – mondta Márkus. – Engem még egy évig szerzõdés köt a Tatabányához. Jól is érzem magam, nem akarok mindenképpen távozni. Megfelelõ ajánlat esetén persze nincs ellenemre a klubváltás, de a menedzseremmel abban maradtunk, majd akkor szól, ha valami konkrétumot tud mondani, azaz: ha valóban komoly ajánlattal áll elõ egy klub.

A Ferencváros - Rimaszombat mérkõzésig még 2 nap, 23 perc van hátra.

Július 2.:
Erõs Gábor nem tudott megegyezni egy ciprusi klubbal, ezért most az Integrál DAC-nál készül.

Július 3.:
Budovinszky Krisztiánt erõsen csábítja korábbi klubja, a Honvéd.

Úgy bizony <#eljen>

mindörökké FERENCVÁROS
Szombattól már nem a Ferencvárossal készül Aleksandar Bajevski, akinek a szerzõdése június 30-án jár le.
A támadó hazatért Macedóniába.

Eldõlt, hogy csapatunk megmérkõzik az Araddal, a találkozóra július 19-én 17 órakor kerül sor az Üllõi úton. Három nappal késõbb pedig a Felcsútot fogadjuk (17 ó).

<#wilting><#wilting><#csodalk><#nyes><#eplus2><#vigyor3>

barom....

szanics
Nem lesz jobb, viszont sokkal rosszabb lesz.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Fogadjunk, hogy nem lesz jobb uganda Lászlótól sem... amúgy a full lakosság 70%-ka aidses ott..... na mindegy, kellemes szabadidõt arra....

jaja énis olvastam.. manapság már bármi megtörténhet. õszintén egyvalamire lennék kiváncsi. hogy a jó büdös faszba találtak ezek egymásra? ittvolt az ugandai manager? 😊

ja ftc.hu-n olvasom h a vépi-nek nem hosszabbítják meg a szerzõdésést.. ehhez is gratulálok, vicc ami itt megy, nem becsülik meg az ember munkáját.. szar itt minden. ja meg ugye Bajevszki sem valszinû h itt folytatja...

football without ultras is nothing

szanics
Az õszi szezon után menesztették a Fraditól - a csapat gyenge szereplése miatt - a zöld-fehérektõl László Csabát, aki ezt követõen néhány napig a Sopron virtuális edzõje volt.
A szakember azóta várt újabb ajánlatra, és most nem Európából, hanem Afrikából keresték meg.
- Már jó néhány napja tárgyalok az Ugandai Labdarúgó Szövetséggel - mondta László Csaba. - A hír tehát, amelyrõl önök is hallottak, valóban igaz. Szövetségi kapitánynak kértek fel, és a szerzõdést ugyan még nem írtuk alá, de erre néhány napon belül sor kerülhet, amikor hazatérek Németországból. A megbízatásom egyébként négyéves idõtartamra szól, és a cél a csapat felkészítése a soron következõ Afrika Kupa selejtezõire valamint a vb csoporttalálkozókra.

Minnyá becsinálok........
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Gellei: Még mindig bízom a szebb jövõben

Az elmúlt napokban talán Gellei Imre volt a legoptimistább ember az Üllõi úton.
Szakvezetõnk azt követõen volt rendkívül bizakodó, hogy a közelmúltban személyesen tárgyalt a Hi Grupo elsõ emberével, Pedro Valencia Moro úrral. Sajnos a héten még nem történt meg a várva várt bejelentés, Gelleinek pedig idõközben lejár a szerzõdése. A 100%Fradi a jövõrõl kérdezte a szakembert.

Most is olyan optimista, mint egy hete?
- Amíg van remény, addig bizakodok - mondta Gellei a színes hetilapnak. - De a történet igazából nem rólam szól, hanem a Ferencvárosról és a jövõrõl. Egyelõre sok minden bizonytalannak tûnik, de ha valóban egy jó csapatot akarunk, akkor minden csúszás sokat számít. Az átigazolási idõszak legértékesebb napjai ezek, és ilyenkor minden egyes óra, nap elvesztegetett idõ, hiszen érthetõen az a legoptimálisabb, minél elõbb készülhet együtt a kész keret.

Pénteken lejár a szerzõdése. Ki irányítja a szombati edzést?
- Én. A becsület is azt kívánja meg, hogy ne fordítsak egybõl hátat a klubnak. Várok, ameddig lehet, várom, hogy rendezõdjön végre a klub sorsa.

Több labdarúgónk szerzõdése szintén lejár június 30-án. Velük mi lesz?
- Többször is mondtam már korábban, hogy én ebben a helyzetben a helyükben is megpróbálnék a végsõkig türelmes lenni. Sajnos azonban továbbra sincs megoldva a klub jövõje, és be kell látni, folyamatosan türelmet kérni tõlük nem igazán lehet. Aki úgy érzi, hogy itt a helye továbbra is, annak természetesen edzést tart a szakmai stáb.

forrás: www.ftc.hu

Ma lejár több labdarúgónk szerzõdése, és Gelle Imre bá'jé is. Nagyon kéne már a döntés mert különben tényleg szétesünk...

Nem értettem soha, hogy minek nekünk nívótlan nevesincs huszadrangú rác senki... Tepszics, tepszics....

csak egy szar szerb

ecsém... <#shakehead>

Számunkra sokkal fontosabb dolog:
Szerdán nem várható döntés a pályázat ügyében

Nem kétséges, minden Fradi-szurkoló izgalommal várja a híreket az Üllõi úti 6+2 hektáros területre kiírt pályázat végeredményérõl.
Az elmúlt órákban honlapunk számos e-mailt kapott a drukkerektõl ez ügyben. Nos, a 100%Fradi természetesen a lehetõségekhez mérten utánajárt a dolgoknak.

Hivatalos formában továbbra sem tájékoztatnak az illetékes szervek az ügyben, de a színes hetilap információi szerint a több lapban elõzetesen jelzett szerdai napon, azaz ma nem várható döntés. Jelen pillanatban továbbra sincs végsõ határozat az ügyben, de a legtöbb „forrásunk” szerint a héten fény derülhet a pályázat végeredményére.

Mint ismert, a 100%Fradi szerdán megjelenõ számában hosszabb összeállítás olvasható az FTC várható jövõjérõl. A színes hetilap három olyan változatról is ír, amely szóba jöhet a pályázat sikeres vagy sikertelen végeredményétõl függõen.

Hát remélem megcáfolja a KVI a 100%Fradi-t. De inkább várok még egy napot csak legyen eredményes! Hajrá FERENCVÁROS!

De szerintem nem igazoljuk le, semmi keresni valója itt... Persze majd pont egy szerb középpályás kell nekünk... Sokkal inkább magyar fiatalok kellenek ide.

Én sem értem, ráadásul a szerb bajnokság 8. helyezett csapatában játszik, és a klub hivatalos honlapján sem nagyon találtam róla infókat (gólt rugott-e...)

<#szomoru2><#szomoru2><#shakehead><#shakehead>

mér nem magyart? vagy fiatal-t?

Szerb játékost tesztelünk

A 100%Fradi információi szerint a következõ napokban egy szerb játékost tesztel a szakmai stáb Ivica Franciskovic személyében.
A 176 cm magas, 28 éves labdarúgó a középpályán bevethetõ. Franciskovicot jól ismeri a 100%Fradi állandó szakértõje, Zoran Kuntic is.

- Ivica nagy tehetségként indult, játszott az ifi és az olimpiai válogatottban is. Kiváló ballába van, elsõsorban támadó középpályásként bevethetõ. Szabadkáról került a Partizan Belgrádhoz, az elmúlt éveket pedig Újvidéken töltötte a Vojvodinánál.

Úgy gondolom, hogy tehetsége, játéktudása alapján erõsítés lehet a Ferencvárosnak, a magyar mezõnyben biztosan megállná a helyét, persze, ez nem jelenti azt, hogy biztosan a Fradiban köt ki, hiszen egy légiós leigazolását mindig alaposan meg kell fontolni.

ja videók is vannak, azokon érzõdik valamennyire a hangulat, majd teszek fel azokat is 😊

ezesetben érezd jól magad meg amitakarsz 😊 érettségit akkor túlélted, semmi gond 😉

lipcse kibaszottnagy élmény volt, képeket a lentebb említett linket találsz, meg még gyûjtök majd azoktól akik velem voltak. élménybeszámolót is írok ígérem, de kibaszottfáradt vok, most jöttem haza egy másik buliból. mostantól elvégre nyáááár :]

OKés 😄

Sajnálom 😞 De majd arról is lesznek képek 😊
Nézd meg a http://skristof.uw.hu/lipcse/index.html ;-) Itt vannak képek 😄

mukika
pont most beszéltük haverral mekkora móka lenne, de aznap van a bizi osztás meg a bankett is este, szal rákkendróll hajnalig. :]

Lipcse milyen volt? :] élménybeszámolót/képeket várunk.

vip rulz 😄D
lehet addigra hozzájutok a barca mezemhez, azt arról felismersz

Mifélét? Hogy legalább megismerjelek 😄

Héj ezt most írtad! Nemér' 😄
Amúgy szerintem csaknem kötnek belénk, annyira csaknem parasztok, bár Új Zéland ellen eléggé nyomták a lila indulót meg mindent, de ez nem újpest 😄DDD

Hát én is pár haverral megyek, azt nem tom hogyan és mi módon érünk oda. De ha meglátok egy fradi sálas valakit majd odaszólok 😊

Köszi 😄
Te nem tartanál velünk? Jó lenne legalább meccs elõtt összefutni.

nyugodtan sztem
max nem mész haza 😄DDD

Köszi. Mi még nem tudjuk, mert jön a nõvérem, Skristof is, meg lehet Fradis haverom Pestrõl és akkor összejön egy jó kis társaság, majd eldöntjük hova állunk szurkolni 😊
Utsó kérdés: Zavarna valakit ha Fradi sálat vinnék? Vannak ott valami ute ultrák? Csak mert nem akarok összetûzésbe keveredni 😊

ingyenes az egész. ha minden igaz akkor csütörtök 18:00-kor lesz 😊
én fenn a tribünön leszek sztem.

Nem biztos az 😄 Geráéknak bizonyítaniuk kell, mert milyen már az hogy egy NB2es Csapat elveri a Válogatottat?
Amúgy nem tudod mennyi lesz a belépõ, ha egyáltalán van?
Mikor fognak kezdõdni?
Várj még egy kérdés: Ki lesz a vendégszektorban? 😄DDDDDDDD

Gyertek minnél többen 😊
Látni kell ahogy a Siófok elveri a Bozsik csapatot 😄DD

Á, Máv az sem rossz 😄DDDDD
Nekem van hajnali 4 körüli buszom hazafele 😄
Ha nem gond hozom egyik Fradis haveromat is, ha jön 😄

9csöves9
a lángossal vigyázzatok,kevés hely van ahol így el tudják rontani😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ááá kocsi,busz.. ugyanmár... csak a máv! 😄
eddig úgy néz ki, h valamikor a délelõtti órákban indulunk, fél1-1 felé odaérünk, kis fürdés,lángos us... megnézzük a meccseket, aztán ivászat, éjjeli fürdõ ésatöbbi 😄 hazafelé meg hajnali 4 körül van vonat

OKés én benne vagyok 😄
Megbeszélem itthon, ok? Amúgy mivel mentek: kocsival, busszal?

nem jössz/jöttök le Siófokra csütörtökön?
a válogatott játszik a Kaposvárral (is). mi ott leszünk, elõtte pancsa, utána meg ihb.
fradista91-nek is szól a kérdés ofkórz, õ közel lakik.

mukika
Kemenes is tagja a válogatott keretnek<#vigyor2><#eljen><#vigyor2><#eljen>

Lehet hogy "megjátszottad a jövõjét" 😄DDD
Amúgy külön gratula Mészöly Gézának, az "újonckiesõ" Vasast átvenni, nem kis bátorság, és szerintem hüleség. Bár õ tudja...

HURRÁ!! egy kalap fos az a játékos, köbetkezõ klubja a Jászapáti lesz, ahol be is bejezheti majd a pályafutását..... (nálam az FM2006-ban így történt 😛 )

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
kajak vicc ez az ember

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Köcce Muki!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

mukika
Június 23.:
A Ferencváros szerzõdést bontott Grósz Róberttel. A játékos egy évvel ezelõtt Újpestrõl érkezett az Üllõi útra, az õszi idény végén azonban már a tartalékcsapat edzéseit látogatta. Grósz a 2006/07-es idényre való felkészülést már nem a Ferencvárosnál kezdi meg.

mukika
Nógrádi Árpádot végleg leigazolná az élvonal újonca, a Paks. A két klub már tárgyalt is a játékosról, de megállapodás még nem született. - ennyit.

mukika
Mészöly meg a Vasasé! <#nyes>