Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
😞
Csatár továbbra sincs, csak az öregfiúkba (Lauth) meg a serdülõkhöz való (Tuyp).
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nagy a reklámértéke, plusz a szponzori pénzek csökkentik az adóalapot, ergo amennyit adnak, annyival kevesebb összeg után adóznak... Az ilyen szerzõdések mindkét félnek jók. Évi 300-400 millió biztos üti a Fradi markát, ergo igencsak jól jártunk.
Más kérdés, hogy erkölcsileg mi a leányzó fekvése... azért egy Albert stadion jobban hangzott volna. Majd az idõ eldönti, hogy ez a pénz oda megy ahova kell, vagy elvándorol a zsebekben, mint anno a BL pénzek...
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nyilván a reklámértéke nagy természetesen, de én úgy gondolom hogy mindkét félnek elõnyös az üzlet. A Fradinak se árt pár millió forint évente. Az meg hülyeség, hogy csak a Groupama jár jól...
www.smart-bus.hu
Amúgy se adunk el játékosokat senkinek se.
Leo-nak meddig van szerzodese? Eladjuk, vagy mehet isten hirevel?
jó sok milliárdos hasznuk lett a névhasználati jogból...
én dolgoztam is náluk, de basszák meg, hogy ilyen nagy múltú klubot pont ezeknek a szarrágó franciáknak kell szponzorálni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Ez még Gerával is kevés lesz
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
19-s szorzó volt a máltaiakra... 😄
www.smart-bus.hu
ez a Lauth jó igazolás, kb a nevét se hallottam eddig
És a meccs felvezetésénél a "Bönig Bence", és "Jove Levente" neveket kellett olvasnom.
Komolyan szürreális.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú