Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Jön a Gera, most már 99%... 😊

www.smart-bus.hu

„Sajnos az eladási összeg egy kisebb hányada a Ferencvárosé. A Hamburgnak volt a legjobb szerzõdése... Így tudtuk megszerezni anno a játékost. A csõd szélen táncoltunk, ennek ellenére szerzõdtettük. Szerintem jól tettük. Magyaros történet, mert egy fillér befektetett pénz nélkül kerestünk egy vagyont" – írta az FTC elnöke a Facebookon a Besic eladására vonatkozó kérdésre.

Sejtettem! 😊)

www.smart-bus.hu

Én még Doll helyett is 😊

Ha választani lehetne én is inkább a László Csabát választanám...

www.smart-bus.hu

Pedig mehetne a Ferencváros II után....., ha ez az ára.

Amíg a Lipcsei a klubnál van, addig hozzánk úgysem jött volna vissza... :S

www.smart-bus.hu

Oké van most még edzõnk, de László Csabát nagyon is jó lett volna házon belül tudni.

Garami meddig lesz edzõ?

majd lesz még edzõ is valószínûleg, ha az öreg nyugdíjba megy
Csak játékos megfigyelõ...

www.smart-bus.hu

László Csaba -->> MTK
😞

Akkor csak sikerül már valakit igazolni, aki olyan hogy fél év múlva nem azt keressük hogy kinek adjuk kölcsön mert semmi szükség rá, pl Ugrai, akit Doll egyetértésével szerzõdtettek....

Csatár továbbra sincs, csak az öregfiúkba (Lauth) meg a serdülõkhöz való (Tuyp).

Nem mind a Fradié sajnos...

www.smart-bus.hu

a.carkey
Az másfél milliárd forintnál is több.

A medve nem játék.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Popsifoci, NS, stb oldalakon néha én is beleolvasok a kommentekbe, de mindig meg is bánom. Az az egy vigasztal, hogy a sok hülye közt rengeteg a troll, így az ilyen hozzászólások szerencsére nem reprezentálják az általános szellemi szintet.

Nagy a reklámértéke, plusz a szponzori pénzek csökkentik az adóalapot, ergo amennyit adnak, annyival kevesebb összeg után adóznak... Az ilyen szerzõdések mindkét félnek jók. Évi 300-400 millió biztos üti a Fradi markát, ergo igencsak jól jártunk.

Más kérdés, hogy erkölcsileg mi a leányzó fekvése... azért egy Albert stadion jobban hangzott volna. Majd az idõ eldönti, hogy ez a pénz oda megy ahova kell, vagy elvándorol a zsebekben, mint anno a BL pénzek...

www.smart-bus.hu

Zenszkij
legendás játékosunk Albert pedig kap egy gyönyörû szobrot, róla nevezik el a parkot és a stadionba vezetõ utat is

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
Szerintem is jól jár ezzel a Fradi. 400 milla évente itthon nagyon jó pénz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
400 millió forint évente, kábé a semmiért, 10 évre van szerzõdés

Láma!
az a "pár millió forint évente" remélem hogy inkább párszáz... 😊

JimKirk
Wtf?
Hopp, elírtam. Szóval a Fradinak miért baj, ha van egy névadó szponzora a stadionnak? A szponzor, pedig miért is "akaszt le milliárdokat belõle", ahogy azt máshol olvasni lehet (kommentek között)?
Nyilván a reklámértéke nagy természetesen, de én úgy gondolom hogy mindkét félnek elõnyös az üzlet. A Fradinak se árt pár millió forint évente. Az meg hülyeség, hogy csak a Groupama jár jól...
Hogy mi?

www.smart-bus.hu

Elmagyarázná valaki, hogy a Fradinak miért nem üzlet az, ha van a stadionjának egy névadó szponzora, a szponzor meg miért akarsz milliárdokat vele?
Besics 10 év kivételét képzi majd talán.

Leoért senki se fog fizetni, max közös megegyezéssel szerzõdésbontás.
Amúgy se adunk el játékosokat senkinek se.

JimKirk
Gerzsonnal most akkor mi lesz?

Leo-nak meddig van szerzodese? Eladjuk, vagy mehet isten hirevel?
rohadt Groupmama Garancia...

jó sok milliárdos hasznuk lett a névhasználati jogból...

én dolgoztam is náluk, de basszák meg, hogy ilyen nagy múltú klubot pont ezeknek a szarrágó franciáknak kell szponzorálni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

banok
Ámen. 😊
Továbbjutunk itthon de a tegnapi siralmas volt.

ReszegKoldus
Ugyan már, nem kell izgulni, simán meglesz a továbbjutás, máltai 5. helyezett, nekik még vénaszkennerük sincs...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Valahogy nem látom mitõl pörögnének be.

Zenszkij
Nem lesz itt gond. Ezek ellen meglesz a továbbjutás. Viszont következõ körben fel kell pörögni.

ReszegKoldus
Szerencsétlen máltaiak nem érdemeltek döntetlent.

Lefociztak minket... sírni tudnék basszus... 😞(

www.smart-bus.hu

JimKirk
ROFL!<#banplz><#circling>
Tuypot ha már fizetjük csak meg kéne nézni még egyszer, annyit hátha tud mint Lauth.

Ez még Gerával is kevés lesz

JimKirk
Aldott legyen a neved Stream Kiraly!😊
ReszegKoldus
na megvan az idegenbeli gól, akkor a visszavágón már jó a 0:0

banok
Ja én is egyszerre nézem. Mintha nem ugyanaz a két sportág lenne.

banok
Az is volt. Nem kell rémeket látni.

Most tipmixüljük össze a Gera fizetését! 😄

19-s szorzó volt a máltaiakra... 😄

www.smart-bus.hu

...gyorsan levették a Duna müsoráról, mintha mûszaki hiba lenne....

ReszegKoldus
szerintem a máltaiak azért nem rúgnak több gólt, mert még akarnak hagyni izgalmakat a visszavágóra

ReszegKoldus
csoda, hogy csak 1-0

ez a Lauth jó igazolás, kb a nevét se hallottam eddig

JimKirk
Szetlovik a kapunkat, gyalazat.
JimKirk
Nalam ket stream megy egyszerre, nagy a kontraszt!
Mor3llo
Kicsit szürreális világban érzem magam. Július 1-jén egy Argentína-Svájc VB meccs helyett nézem ezt a borzalmat, ahol a kedvenc csapatom védõi össze-vissza fossák magukat egy máltai csapat 1000 éves Mifsudjától, meg Csokijától. Eközben a támadásunk kimerül a felívelgetésben, annyi kreativitással, amennyit én produkáltam anno a lakótelepi homokozóban.
És a meccs felvezetésénél a "Bönig Bence", és "Jove Levente" neveket kellett olvasnom.
Komolyan szürreális.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

...na egy kis megváltó CopaAmerica.