NFS - Motor City Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Igen, megtudom:
Silverland, 6000 Forint! Vedd meg!
Látom nem semmi vita folyik itt :-)

Prometheus:
Rinc3wind elég aggresszív ez igaz, de be kell látnod, hogy most nem mondott hülyeségeket! Szóval szerintem tényleg csak arról kéne nyilatkoznia az embernek, amiről tud is valamit. De legalább kipróbálta már. És azt hiszem elkerülte a figyelmed az első hozzászólásában az a bizonyos ''nem akarlak megbántani'' kezdetű mondat! Szóval nem csak neki, de neked is tükörbe kéne nézned néha nem?

Rinc3wind:
Azért pedig, mert másnak nem éri meg előfizetni egy ilyen játékra, nem kioktatni kell, hanem sajnálni, mert kimarad valami olyanból, amire nekünk van lehetőségünk, de neki nincs. Ez az ő baja, de nem tehet róla! Örüljünk, hogy mi részesülhettünk ebből a nem mindennapi élményből.

MotorCity-re visszatérve:
Érdemes még bétateszternek jelentkezni? És hol lehetne letölteni?

Hmuda:
Jó kocsi ;-)
Hmuda
400!!! : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
lol 😊 Nézd már meg, hogy a 397-es hozzászólás mire vonatkozik! Már azt se tudod miket írkálsz 😊)
Rincewind
Szerintem nem ártana, ha kicsit lejjeb csavarnál az intenzivitásodon és nem mennél bele olyan dolgokba, amihez:
1. Semmi közöd!
2. Semmi rálátásod!

Elég primitív egy emberke vagy. Ha kiderül, hogy nincs igazad rögtön elkezded a másikat valami másért kritizálni fikázni. A lényeg, hogy valamibe beletudj kötni... Elég szar lehet a magánéleted! Én kösz jól megvagyok a haverjaimmal! Neked vannak??? 😄
Rincewind
Írd le miben volt igazad és ígérem megfontolom!
Rincewind
Meg miért adnék igazat egy olyan embernek, aki olyan dologról, mond véleményt, amiről gőze sincs??? Nem értem...
Rincewind
Szar amikor már valaki cinizmussal próbálja elkendőzni a tudatlanságát... 😊)
Rincewind
1. Te engem ne utasítgass, mert úgy beszélek, ahogy az én jónak látom!!! Te itt senki vagy!
2. Nem fikáztam, de az MMO RPG nem egyenlő a CRPG-vel. Tök más! Ha olyan nagy okos vén róka vagy akkor tudnád, de hát nem tudod... lol 😊
3. Mivel soha nem próbáltál még hasonló játékot nincs jogod véleményt mondani róla! Ellenben én ugye mindkettővel játszottam, tehát nekem van!
4. Senki nem beszét itt stílusról! Itt arról volt szó, hogy online vagy nem! Kéne picit odafigyelni is arra amit olvasol, nemde??? 😊
5. Mindig az Everquestet emlegetem? Emlegethetnék ekármi mást is... Tessék: PlanetSide, Ultima Online, SWGalaxies, Acherons Call, World of Warcraft, Dark age of Camelot, Horizons, stb, stb, stb,... Most jobb???
6. A CS szerverek kb. 60% WON loginos! És épp most megy a vita, mert az összeset azzá akarják tenni! Tehát lehet, hogy már nem sokáig játszol vele 😊))))))
7. Nekem meg Enterprise-om volt. És? Ettől most jobb vagy több lettem???

u.i.: Intelligens ember tudja, hogy csak abba szól bele, amiről van egy kis fogalma... Kár, hogy ezt anyukád nem tanította meg neked... 😞
Hmuda
Elvileg, 9-től reggel 7-ig. Majd meglátjuk. Amúgy hatott a júkívánságod. Sikerült megvennem egy csomó dolgot a járgányomba, és kezd autóra hasonlítani(#353-es üzenet).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
Amíg nem próbáltad ki mondjuk az Everquestet, addig a véleményed kb. annyit ér mint egy kalap s**r! Aki egyszer kipróbált egy MMO RPG-t, az többet nem tud szabadulni a varázsából! Nincs annál élvezetesebb, mikor épp egy ismeretlen erdőt derítesz fel a társaiddal, akikkel a hosszú hónapok alatt már megannyi kalandot éltetek túl egy állandó nyűzsgő élő online világban! Hol van ehhez képest single játék. Sehol... 😞
Javaslom, hogy próbálj ki egyet, de legalább olvass utána és akkor nem égsz az ilyen beszólásokkal. Ne haragudj, ha megsértettelek, de nagyon nagy baromságot mondtál és azért alapkövetelmény lenne már manapság, hogyha valamihez hozzászólok, ajkkor legalább alapszinten tájékozott legyek a témában, nem???
A cd irkálást meg hagyjuk, mert nem arról volt szó. Másolt cd-vel a legtöbb szerverre fel sem engednek!
D3t0nat0r
Ebben igazad van, rosszul fogalmaztam. Szóval ha vágysz egy ki Massively Multiplayeres FPS csatára, akkor nem kell előtte benyalnod magad Jabbánál stb...

Rincewind
''viszont ha néha vágysz egy kis "Hentelésre"''

Nagyon ügyi vagy, ha egy sok 100 négyzetkilóméternyi területen le tudsz hentelni 3500 embert...
Arról nem is beszélve, hogy a Planet Side a ''henteljünk kicsit''-nél azért jóval bonyolultabb4 Nem tudom mennyire ismered?
D3t0nat0r
Huhh nemondd! 64! 😊 Az valószínűleg ugyanaz a fíling, mint 3500 ember 1 serveren ugye? 😄

Rincewind
Játszottam én már Arenát 64-es szerveren is!
D3t0nat0r
Evazz ,szóval mikor játszol több, mint 15 emberrel?

D3t0nat0r
Igen, de quakeben mikor játszol 15 emberrel többel?

Rincewind
Ha egy kis öldöklésre vágysz, akkor Quake-ezel...
D3t0nat0r
Igen, viszont ha néha vágysz egy kis "Hentelésre", akkor pl. ott lesz a PlanetSide, ahol belépsz a játékba, és egyből egy 100 fős sereg közepében találod magad, amint éppen bevesz egy comm.centert. És ezért nem kell előtte benyalnod magad Jabbánál, eladnod 1000 űrhajó alkatrészt, stb.. hogy bekerülj egy 1 órányi kis öldöklésre egy seregbe 😊)

Rincewind
Frászt! Ssak Counter-Strike klánba vagyok ezzel überláma tankos állattal 😄DDDDD
skorpio7
Te kis éles szemű ! 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Rincewind
Scythe

Na eltaláltam? Szóval mi is a jutalmam??? 8)=)
Rincewind
És amit itt Skorpio7 leírt, kb. 6-7 hónap intenzív játék! És emellett nincs nagyon másra időd 😊
skorpio7
FINYTHN ???

De mi értelme ennek ?

Rincewind
Ne félj, ha elkötelezed magad egy mellett, akkor a többi már nem fog érdekelni, ugyanis ezek a játékok szinte minden szabadidődet felemésztik 😊
skorpio7
Ezzel mind egyszerre ???
Még időd is lesz rá ???
Akkor te egy időmilliomos vagy .Én csak kiválasztok egyet , amivel érdemes lesz foglalkozni és kész . 😊
Azt hiszem elég lesz belemerülni a SWG világába , mert utánna akár járműt is szerezhetek és esetleg részt vehetek egy "podracer" versenyen is .Utánna veszek egy a kapott nyereményből egy űrhajót és elmegyek kereskedni vele .Ha összegyűlt egy jókora összeg , akkor pedig veszek egy hatalmas cirkálót magamnak és beállok a lázadókhoz . 😊))
Nézzük csak mit is ad majd nekünk ez a játék ... lesz benne RPG , stratégia , szimulátor , űrharc , kaland , stb ... szóval minden .
Milyen játék kell akkor még ???

Lacc
Aki el tudja olvasni mi van a logómon, azok közt értékes nyereményeket sorsolunk ki! 😄 ELég ha én tudom mi az különben is 😉.
Ja, és tessék választani hogy mire fizetsz elő havonta. lol
Mighty_
Persze, hogy nem olyan sok az a 10 dollar. De mi van akkor, ha en akarok jatszani majd a SW-szal, EQ-tel, MCO-val, sbt-vel? Az mar igen huzos!

Rincewind
Szerintem itthon inkább a sávszélességgel lehetnek gondok, mert még mindig sok sima modemes netező! Ugyanis, ez a havi 10 dollár nem hiszem, hogy bárkit is földhöz vágna komolyabban anyagilag még itthon se.
Rincewind
Elég nevetséges egy emberke vagy... 😊
Hmuda
Főleg a kiadók

Mighty_
Nos. Nagyon kezd eldurvulni a dolog. Azert en is elmondom a velemenyem. 😊
Azert mert valaki nem hallott meg az "igazi" online jatekokrol ("nem igazi" pl. Diablo, UT, Q es tarsai, stb, mert csak 1x fizetsz ertuk) meg nem kell elkuldeni a picsbe.
Eloszor es meg asszem most is odzkodom a havidijas jatektol. De a szakemberek azt mondjak ez a jovo.
Akkor nezzuk egy kicsit a jovot. Tobbsegben lesznek az online jatekok. Mi magyarok, de meg a fejlett nyugati orszagok lakoi sem fognak tudni egyszerre tobb online jatekra elofizetni. Tehat a piacon csak is a legeslegjobb jatekok fognak tudni fennmaradni. Vagy jelentosen csokkenni fognak a havidijak.
Ne felejtsuk el, hogy meg keves havidijas jatek van. Tehat magasak a havidijak (nincs konkurencia). Ha tobb lesz, valoszinuleg csokkenni fog. Es ezzel mi csak jol fogunk jarni.

Szoval fejlesszek csak az "online" jatekokat, hosszutavon mindenki jol fog jarni.

skorpio7
Bocs Lacc !
Tényleg semmi közöm hozzá , de nem akarsz egy jobb logó-t csinálni ?
Alig olvasható . 😊

skorpio7
Itt van a hozzászólásom :

skorpio7 tegnap 18:48 | Válasz erre | #330

skorpio7
Hát te igencsak el vagy tévedve ember , ha még nem hallottál ezekről a játékokról , amiket nemcsak hogy meg kell venned , de havonta is kell még fizetned egy fix összeget a használatukért .Szerintem te új fiú lehetsz a gamerek világában , ha még nem hallottál , olvastál erről .Pedig ha az Everquest-re gondolok , az már nem "mai gyerek" .
Szóval olvassál el legyél szíves pár PC-GAMES-el foglalkozó újságot , hogy ne írkálj legközelelebb butaságokat .

Már egyszer leírtam , de lehet hogy nem olvastad .Amúgy meg jobb lenne nem fröcsögnöd feleslegesen , főleg ha nincs igazad .Lám megint nem olvasod az online és írott híreket , mert akkor tudnád , hogy a szakértők is az online játék nagytömegű megjelenését vetítik előre .
Szóval megint hülyeségeket beszélsz .
Mostmár tényleg ideje lenne olvasnod is valamit .

Lacc
Régen én is nagyon az online gamék ellen voltam. Aztán jott a kábelnet... Aztán a chello... >😄 Aztán már szinte csak multi gamékat nyomok. Sokkal jobbak, mint ezek az egyszervégignyomodaztándobodaszemétbe cuccok.
Hmuda
Nézd már meg, hogy a spoilerek rajta vannak, az új keréktárcsák, meg még ami nem látszik. Többet nem is linkelek be mivel a kocsi külleme már nem fog változni.

K.András
Figyelj te nagyon okos örülök hogy ilyen tájékozott vagy játék ugyben, de nem te fogod meghatározni hogy mi a trend a te véleményed egy a sok közül,a másik hogy meg sem probálsz érteni csak azt irod "tudatlan" ami enyhén szolva nevetséges!Aki esetleg más véleményen van mint te az mindjárt tudatlan?te nagyon okos.....

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Rincewind
Tök ugyanolyan, mit az eddigi öt, amit beszúrtál...
Hmuda
Nos, szerintem már kezd kocsi formája lenni:

Már rajta vannak a spoilerek, az új keréktárcsák, a fékek, a kerekek, a teljes szuszpenzor rendszer. Mostmár csak a kipufogó és a motor hiányzik.

Hmuda
Köszönöm. Te is próbáld ki. Megéri.

Rincewind
Elég tudatlan egy emberke vagy! 😊 Akár meg is kérdezhetném, hogy most jöttél a marsról??? Minden nagyobb cég csinál magának MMO játékokat, mert kurva nagy pénz van benne. Ajánlom neked, hogy nézz szét az interneten ezügyben, hátha okosabb leszel És elárulom, hogy bizony az ember örömmel fizeti ezeket a havi 10 dollárokat, mert ezek az internetes játékok sokkal többet nyújtanak, mint az egyszerű egyjátékos gamék!

És még annyit, hogy szerinted az alapjátékok csekélyke kis bevételéből, szerinted lehett volna mindmáig üzemeltetni az Everquest szervereit majd 3 éven keresztül??? Talán egy évig esetleg, ugyanis baromi drága egy szerverpark fenntartása. Főleg akkor, ha ehhez személyzet és a játékosoknak pedig 24 órás felügyelet jár a cheaterek és hasonló egyének kiszűrésére. A havidíjas rendszerrel mindenki jól jár. A szolgáltató meggazdagszik. A játékos, pedig stabil szervereken, cheat mentesen és állandó segítségnyújtási lehetőség mellet tud játszani!
K.András
Szerintem ti vagytok a hulyék öcsém mi a butaság ha kétszer fizetsz valamiért vagy ha fizetek és ugyanugy az interneten játszom!Kurva jokat szoktam játszani pl: STCC2-vel ugy hogy nem kell érte fizetni!De ha te hagyod hogy pumpáljanak vagy anyira oda vagy érte akkor fizes de ne engem hülyéz mert ne akarok valamiért fizetni amit elötte ki kel fizetni!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Hmuda
Na most megy a szerver. Majd meglátjuk.

Hmuda
De még ki van írva a teszt novemberre is. Itt is látszik, hogy egy hazug bagázzsal van dolgunk. Már 3/4-ed órája menniük kéne a szervereknek.

Hmuda
Fogd már fel.

Hmuda
Bocs, de nem mondtam, hogy nem tökéletes. A játék szuper, alig van benne hiba.
DE A SZERVEREK ANNYIRA SZAROK, HOGY NEM LEHET TESZTELN!!!

Hmuda
Én jelentkeztem teszternek és nem hagyják, hogy teszteljem. Megnézem, hogy te tudnál-e olyan online játékot tesztelni aminek a szervere nem működik. Nem tartják meg az ígéreteket (szerverek kezdése), szarnak a teszterek fejére (nem foglalkoznak azzal, hogy a tesztelés legelején leállnak a verseny szerverek és basznak kijavítani). És majd csodálkozni fognak ha majd a teljes játék kiadásakor mindenki fikázni fogja a játékot a hibái miatt. Az ea egy rakás szar.
Más: Örüljek neki? Inkább már bánom. Még ezen a héten meg a következőn leszek teszter (ha megjavulnak a szerverek, tovább is), aztán írok egy levélkét a kedves ea-nak, hogy ezek után ne ijedjenek meg a rengetek kritika hallatán. Nem hiszem, hogy nincs annyi pénze az ea-nak, hogy ne tudjon fenntartani egy normális gépparkot a szervereknek. Vagy egy normális személyzetet.

Részemről ennyi.

Rincewind
Ez nem ingyenjáték ez egy beta-teszt!!!
Kurvára nem ugyanaz.
Rincewind
Igen! Ezt hívják beta-tesztnek...