45
HBO
-
neszeneked20 #45 A HBO facebook csoportjában írták, hogy lesz Batmen, In Bruges... ezek mekkora filmek már? http://bit.ly/2PrxQb
-
neszeneked20 #44 Én is nagyon szeretem. Az a jó, hogy unalmas hétvégeken is mindig találunk párommal valami elfoglaltságot -
neszeneked20 #43 Ekkora erővel minden letöltő oldalt is kitilthatnának, ahonnan az emberek ingyen letöltik a filmeket, és még az előtt megnézik, mielőtt a mozikban egyáltalán vetítenék őket. -
neszeneked20 #42 Jaaaaj, azt a filmet nagyon szeretem. Nem tudom elégszer megnézni. Sosem unom meg -
#41 THX ! -
hitch #40 Az egyik a Sziget Volt a Másik a Lopakodó aharmadikat nem tom.:D -
#39 És idén ? Nem tudja vki mik voltak a meglepetésfilmek ? -
#38 köszönöm. -
Hay #37 Hi!
Újévi meglepetés a Csárli anygyalai 2 volt. -
#36 Mostanság az Ollókezű Edward-ot nyomatják. Yesss! :-D -
#35 mindenki petárdázott szerintem ezért senki nem tudja -
#34 Sziasztok!
Egy kérdés: tudja valaki mi volt az újévi meglepetésfilm az HBO-n? -
#33 Meg az egyik beleharapott a kipreparált szarvasba, és kiköpte :D:D:D -
#32 de hogy nyökögnek meg cincognak....(meg köhigcsélnek a porba)...anyááám..megvakulok!!!! -
#31 az -
#30 ez a pókos izé? nagyon állat -
#29 Nézitek az HBO-t? Akkora állat film megy :D -
Cat #28 A TV2 nem gyakorolt nyomást az ORTT-re HBO ügyben
A TV2 hivatalos állásfoglalása az HBO "kódolatlan hétvége" akciója kapcsán:
Több országban is bevett gyakorlat, hogy az úgynevezett "Pay TV" csatornák, vagyis a fizetõs televíziók kódolatlan hétvégékkel próbálják növelni elõfizetõi táborukat – nyilatkozta Poich Lóránd, a TV2 programigazgatója. - Ez a szokás egy olyan országos lefedettségû televíziónak, mint amilyen a TV2, általában nem zavarja az üzleti érdekeit. Abban az esetben viszont, amikor a kódolatlan sugárzásban a TV2-n késõbbiekben mûsorra tûzött filmek is országos szinten válnak elérhetõvé, a csatorna érdekei sérülhetnek. Ekkor ugyanis csökkenhet a csatorna adott filmre vonatkozó nézõszáma, de ez egy olyan üzleti kérdéskör, amelyben a TV2 nem az HBO-val, hanem az adott filmforgalmazóval áll szemben, ezért a TV2 semmiféle nyomást nem gyakorolt az ORTT felett az HBO kódolatlan hétvégéi miatt. -
#27 ma este lesz a Még Egy Kis Pánik :))) -
winnie #26 mert most már tudják, hogy buktak azokkal a filmekkel, amiket régebben leadott így az hbo -
#25 ezaz, időtlen idők óta van kódolatlan nap az HBO-n, ezeknek a barmoknak csak most tűnt fel? No comment... -
#24 van ott még jópár jó film, csak már láttuk őket DVD-n/Divx-ben -
#23 Az utóbbi időben 2 jó filmet láttam az HBO-n:A Kasszafúrás techno zenére+Az Utolsó Éjjel -
#22 na erre kiváncsi leszek, bár HBO-nak szerintem több pénze van :) -
Cat #21 Már szúrja a kereskedelmi csatornák szemét a kódolatlan HBO
Bár nem elõször áll elõ a mozicsatorna ilyen jellegû akcióval, mégis elsõ ízben aggályosnak tartják a nagy országos kereskedelmi televíziók az HBO kódolatlan napok címû jövõ hét végi marketingakcióját - írja a Világgazdaság.
Az HBO-t négy napon keresztül ingyenesen érhetik el a kábelszolgáltatókon keresztül az érdeklõdõk. Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) nyilvántartása szerint a körzeti adóként bejegyzett adó ezzel a lépéssel az országos mûsorszolgáltatók közé emelkedik, ennek megfelelõen az RTL Klub szerint fõmûsoridõben 20 perc hírmûsort lenne köteles szolgáltatni. A TV2 pedig azt sérelmezi, hogy a kódolatlan hétvégén sugárzott filmek közül azok, amelyeket õk késõbb mutatnának be, értéküket vesztik. A piaci szereplõk szerint kérdéses az is, hogy az HBO a marketingakcióval nem sérti-e meg a szerzõi jogokat, ami a médiatörvény alapján akár a mûsor-szolgáltatási jog legfeljebb 30 napra szóló felfüggesztését vagy a mûsor-szolgáltatási szerzõdés azonnali hatályú felmondását is eredményezheti. A reakció talán azért lehet különös, mivel a mozicsatorna idõrõl-idõre tart kódolatlan hétvégéket, ám a mostanihoz hasonló reakciók most elõször láttak napvilágot. -
#20 Egyszerű! Keresd meg az elosztó dobozt, és kösd be magadnak az HBO-t. -
#18 Azon a kis gógyi dekóderen fogható,amit a Upc-tól lehet rendelni. -
#16 Ugyanaz,mint az 1.De remélem lesz valami változás. -
#15 már volt sokszor és nem olyan jó film..... -
#13 Szinte ugyanaz a műsor:((De ez nagy film lehet:28.-án vasárnap 21:00-tól Krokodil Dundee Los Angelesben -
#12 Oké,kösz az információt:)))))))) -
#11 elméletileg a szolgáltató küldött valami papírt azt nézzd meg (általában a tv balfelső sarkán vannak az ilyenek nálatok :)) ) -
#10 Mi ez az HBO2?Valami extrát adnak majd?Mert most elég gyér a műsor.