HBO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A HBO facebook csoportjában írták, hogy lesz Batmen, In Bruges... ezek mekkora filmek már? http://bit.ly/2PrxQb
Én is nagyon szeretem. Az a jó, hogy unalmas hétvégeken is mindig találunk párommal valami elfoglaltságot
Ekkora erõvel minden letöltõ oldalt is kitilthatnának, ahonnan az emberek ingyen letöltik a filmeket, és még az elõtt megnézik, mielõtt a mozikban egyáltalán vetítenék õket.
Jaaaaj, azt a filmet nagyon szeretem. Nem tudom elégszer megnézni. Sosem unom meg
Hustler_hu
THX !
Az egyik a Sziget Volt a Másik a Lopakodó aharmadikat nem tom.😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Hustler_hu
És idén ? Nem tudja vki mik voltak a meglepetésfilmek ?
Mészy
köszönöm.<#vigyor2>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Hi!
Újévi meglepetés a Csárli anygyalai 2 volt.
Bandew
Mostanság az Ollókezû Edward-ot nyomatják. Yesss! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rafaelo
mindenki petárdázott szerintem ezért senki nem tudja

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mészy
Sziasztok!
Egy kérdés: tudja valaki mi volt az újévi meglepetésfilm az HBO-n?<#conf>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

RelakSfromhome
Meg az egyik beleharapott a kipreparált szarvasba, és kiköpte 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Seth
de hogy nyökögnek meg cincognak....(meg köhigcsélnek a porba)...anyááám..megvakulok!!!!

PSN ID.: Beegabor

RelakSfromhome
az

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Seth
ez a pókos izé? nagyon állat

PSN ID.: Beegabor

RelakSfromhome
Nézitek az HBO-t? Akkora állat film megy 😄

A TV2 nem gyakorolt nyomást az ORTT-re HBO ügyben

A TV2 hivatalos állásfoglalása az HBO "kódolatlan hétvége" akciója kapcsán:

Több országban is bevett gyakorlat, hogy az úgynevezett "Pay TV" csatornák, vagyis a fizetõs televíziók kódolatlan hétvégékkel próbálják növelni elõfizetõi táborukat – nyilatkozta Poich Lóránd, a TV2 programigazgatója. - Ez a szokás egy olyan országos lefedettségû televíziónak, mint amilyen a TV2, általában nem zavarja az üzleti érdekeit. Abban az esetben viszont, amikor a kódolatlan sugárzásban a TV2-n késõbbiekben mûsorra tûzött filmek is országos szinten válnak elérhetõvé, a csatorna érdekei sérülhetnek. Ekkor ugyanis csökkenhet a csatorna adott filmre vonatkozó nézõszáma, de ez egy olyan üzleti kérdéskör, amelyben a TV2 nem az HBO-val, hanem az adott filmforgalmazóval áll szemben, ezért a TV2 semmiféle nyomást nem gyakorolt az ORTT felett az HBO kódolatlan hétvégéi miatt.

Punker
ma este lesz a Még Egy Kis Pánik 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mert most már tudják, hogy buktak azokkal a filmekkel, amiket régebben leadott így az hbo
artschi
ezaz, idõtlen idõk óta van kódolatlan nap az HBO-n, ezeknek a barmoknak csak most tûnt fel? No comment...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punker
van ott még jópár jó film, csak már láttuk õket DVD-n/Divx-ben

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Az utóbbi idõben 2 jó filmet láttam az HBO-n:A Kasszafúrás techno zenére+Az Utolsó Éjjel

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
na erre kiváncsi leszek, bár HBO-nak szerintem több pénze van 😊

Már szúrja a kereskedelmi csatornák szemét a kódolatlan HBO

Bár nem elõször áll elõ a mozicsatorna ilyen jellegû akcióval, mégis elsõ ízben aggályosnak tartják a nagy országos kereskedelmi televíziók az HBO kódolatlan napok címû jövõ hét végi marketingakcióját - írja a Világgazdaság.

Az HBO-t négy napon keresztül ingyenesen érhetik el a kábelszolgáltatókon keresztül az érdeklõdõk. Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) nyilvántartása szerint a körzeti adóként bejegyzett adó ezzel a lépéssel az országos mûsorszolgáltatók közé emelkedik, ennek megfelelõen az RTL Klub szerint fõmûsoridõben 20 perc hírmûsort lenne köteles szolgáltatni. A TV2 pedig azt sérelmezi, hogy a kódolatlan hétvégén sugárzott filmek közül azok, amelyeket õk késõbb mutatnának be, értéküket vesztik. A piaci szereplõk szerint kérdéses az is, hogy az HBO a marketingakcióval nem sérti-e meg a szerzõi jogokat, ami a médiatörvény alapján akár a mûsor-szolgáltatási jog legfeljebb 30 napra szóló felfüggesztését vagy a mûsor-szolgáltatási szerzõdés azonnali hatályú felmondását is eredményezheti. A reakció talán azért lehet különös, mivel a mozicsatorna idõrõl-idõre tart kódolatlan hétvégéket, ám a mostanihoz hasonló reakciók most elõször láttak napvilágot.

Bambee
Egyszerû! Keresd meg az elosztó dobozt, és kösd be magadnak az HBO-t.

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

BADE
Azon a kis gógyi dekóderen fogható,amit a Upc-tól lehet rendelni.

BADE
Ugyanaz,mint az 1.De remélem lesz valami változás.

Punker
már volt sokszor és nem olyan jó film.....

BADE
Szinte ugyanaz a mûsor😞(De ez nagy film lehet:28.-án vasárnap 21:00-tól Krokodil Dundee Los Angelesben

BADE
Oké,kösz az információt😊)))))))

Punker
elméletileg a szolgáltató küldött valami papírt azt nézzd meg (általában a tv balfelsõ sarkán vannak az ilyenek nálatok 😊) )

BADE
Mi ez az HBO2?Valami extrát adnak majd?Mert most elég gyér a mûsor.