45
HBO
  • neszeneked20
    A HBO facebook csoportjában írták, hogy lesz Batmen, In Bruges... ezek mekkora filmek már? http://bit.ly/2PrxQb
  • neszeneked20
    Én is nagyon szeretem. Az a jó, hogy unalmas hétvégeken is mindig találunk párommal valami elfoglaltságot
  • neszeneked20
    Ekkora erővel minden letöltő oldalt is kitilthatnának, ahonnan az emberek ingyen letöltik a filmeket, és még az előtt megnézik, mielőtt a mozikban egyáltalán vetítenék őket.
  • neszeneked20
    Jaaaaj, azt a filmet nagyon szeretem. Nem tudom elégszer megnézni. Sosem unom meg
  • Hustler_hu
    THX !
  • hitch
    Az egyik a Sziget Volt a Másik a Lopakodó aharmadikat nem tom.:D
  • Hustler_hu
    És idén ? Nem tudja vki mik voltak a meglepetésfilmek ?
  • Mészy
    köszönöm.
  • Hay #37
    Hi!
    Újévi meglepetés a Csárli anygyalai 2 volt.
  • Bandew
    Mostanság az Ollókezű Edward-ot nyomatják. Yesss! :-D
  • Rafaelo
    mindenki petárdázott szerintem ezért senki nem tudja
  • Mészy
    Sziasztok!
    Egy kérdés: tudja valaki mi volt az újévi meglepetésfilm az HBO-n?
  • RelakSfromhome
    Meg az egyik beleharapott a kipreparált szarvasba, és kiköpte :D:D:D
  • Seth
    de hogy nyökögnek meg cincognak....(meg köhigcsélnek a porba)...anyááám..megvakulok!!!!
  • RelakSfromhome
    az
  • Seth
    ez a pókos izé? nagyon állat
  • RelakSfromhome
    Nézitek az HBO-t? Akkora állat film megy :D
  • Cat #28
    A TV2 nem gyakorolt nyomást az ORTT-re HBO ügyben

A TV2 hivatalos állásfoglalása az HBO "kódolatlan hétvége" akciója kapcsán:

Több országban is bevett gyakorlat, hogy az úgynevezett "Pay TV" csatornák, vagyis a fizetõs televíziók kódolatlan hétvégékkel próbálják növelni elõfizetõi táborukat – nyilatkozta Poich Lóránd, a TV2 programigazgatója. - Ez a szokás egy olyan országos lefedettségû televíziónak, mint amilyen a TV2, általában nem zavarja az üzleti érdekeit. Abban az esetben viszont, amikor a kódolatlan sugárzásban a TV2-n késõbbiekben mûsorra tûzött filmek is országos szinten válnak elérhetõvé, a csatorna érdekei sérülhetnek. Ekkor ugyanis csökkenhet a csatorna adott filmre vonatkozó nézõszáma, de ez egy olyan üzleti kérdéskör, amelyben a TV2 nem az HBO-val, hanem az adott filmforgalmazóval áll szemben, ezért a TV2 semmiféle nyomást nem gyakorolt az ORTT felett az HBO kódolatlan hétvégéi miatt.
  • Punker
    ma este lesz a Még Egy Kis Pánik :)))
  • winnie
    mert most már tudják, hogy buktak azokkal a filmekkel, amiket régebben leadott így az hbo
  • artschi
    ezaz, időtlen idők óta van kódolatlan nap az HBO-n, ezeknek a barmoknak csak most tűnt fel? No comment...
  • Punker
    van ott még jópár jó film, csak már láttuk őket DVD-n/Divx-ben
  • BADE
    Az utóbbi időben 2 jó filmet láttam az HBO-n:A Kasszafúrás techno zenére+Az Utolsó Éjjel
  • Punker
    na erre kiváncsi leszek, bár HBO-nak szerintem több pénze van :)
  • Cat #21
    Már szúrja a kereskedelmi csatornák szemét a kódolatlan HBO

Bár nem elõször áll elõ a mozicsatorna ilyen jellegû akcióval, mégis elsõ ízben aggályosnak tartják a nagy országos kereskedelmi televíziók az HBO kódolatlan napok címû jövõ hét végi marketingakcióját - írja a Világgazdaság.

Az HBO-t négy napon keresztül ingyenesen érhetik el a kábelszolgáltatókon keresztül az érdeklõdõk. Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) nyilvántartása szerint a körzeti adóként bejegyzett adó ezzel a lépéssel az országos mûsorszolgáltatók közé emelkedik, ennek megfelelõen az RTL Klub szerint fõmûsoridõben 20 perc hírmûsort lenne köteles szolgáltatni. A TV2 pedig azt sérelmezi, hogy a kódolatlan hétvégén sugárzott filmek közül azok, amelyeket õk késõbb mutatnának be, értéküket vesztik. A piaci szereplõk szerint kérdéses az is, hogy az HBO a marketingakcióval nem sérti-e meg a szerzõi jogokat, ami a médiatörvény alapján akár a mûsor-szolgáltatási jog legfeljebb 30 napra szóló felfüggesztését vagy a mûsor-szolgáltatási szerzõdés azonnali hatályú felmondását is eredményezheti. A reakció talán azért lehet különös, mivel a mozicsatorna idõrõl-idõre tart kódolatlan hétvégéket, ám a mostanihoz hasonló reakciók most elõször láttak napvilágot.
  • Bambee
    Egyszerű! Keresd meg az elosztó dobozt, és kösd be magadnak az HBO-t.
  • BADE
    Azon a kis gógyi dekóderen fogható,amit a Upc-tól lehet rendelni.
  • BADE
    Ugyanaz,mint az 1.De remélem lesz valami változás.
  • Punker
    már volt sokszor és nem olyan jó film.....
  • BADE
    Szinte ugyanaz a műsor:((De ez nagy film lehet:28.-án vasárnap 21:00-tól Krokodil Dundee Los Angelesben
  • BADE
    Oké,kösz az információt:))))))))
  • Punker
    elméletileg a szolgáltató küldött valami papírt azt nézzd meg (általában a tv balfelső sarkán vannak az ilyenek nálatok :)) )
  • BADE
    Mi ez az HBO2?Valami extrát adnak majd?Mert most elég gyér a műsor.