78
Mobil telefonok
  • YMan
    Nem a legjobb a Siemens M72-es.
    Wap2, GPRS, Java és Epoc programok futtatási lehetőségével + 256 MB bővíthető memória amibe akár Nintendo Classic játékokat is le lehet tölteni
  • Lteebee
    És az is a legjobb?
  • Spenser
    Hi nekem már 1.5 hónapja van egy NOKIA 3510 -sem.....
    Szerintem egéssz jó kis telefon nekem legalább is meg felel.........
  • Lteebee
    Kijött már a legjobb?
  • [Walaki]D`Lair
    Szerintem a legjobb a Siemens ME45 :))
  • Cheky
    Az emberke elmegy az orvoshoz:
    -doktor úr, milyen soká fogok élni?
    -Cigizik?
    -nem
    -iszik?
    -nem
    -drogozik?
    -nem!
    -sokat nőzik?
    -nem
    -akkor minek akar soká élni???
  • Cheky
    Hy!
    Figyu, Siemens S45 :)
    Összehasonlitottam a 6510el. Egyedül az FM rádióval tudd többet.
    Ráadásul van benne 350kb memoria (nem tom a nokiában van-e) amibe akármit tehetsz. csengőhang, logo (ami 2 akkora mint a szabványos nokia) képüzenet, wapoldalak, játékok, txt...stb :)
  • CSOCSO
    ehh most hagytam egy 8210 est a haverom autojában:) ha nincs meg holnapra kitekerem a nyakát:))
  • YMan
    bár az igaz hogy a 9260-as is megközelíti
  • YMan
    szerintem az 8620-as a legjobb vétel, veri az összeset
  • Mihaii-san
    Ja sorry csak a neved olyan nőiesen hangzott. Milán a neved?
    Bár a legjobb vétel egy 8210-es lenne feka előlappal, mert az olyan 87'-es évek AC/DC feelinget ad...
  • Mihaii-san

• Mihaii-san
    Dehogy is! Ha csaj vagy akkor a 3510 is jó (mert szerintem nőies), de az 5210 az többet tud és unisex(majdnem annyit tud a software-e az 5210-nek, mint a 8310-ami a női telcsikben a csúcs-édesanyám is ilyet használ)
  • Mihail
    Én is használok mobilt csak amikor a homeopátiás szereimet veszem be, akkor távolabb viszem tőlük.
  • Mihail
    Szerintem az 5210 az király. Én 8210-est használok és nagyon szeretem, csak sokszor ejtettem le és most szervizelnem kell sajna.
  • Mihail
    tehát 5210 v. 3510?
  • CSOCSO
    nem tudja vki hogy lehet megoldani azt hogy kitöröljem a csengőhangokat a telcsiből és én teszek rá ?? pl van ugy 20-30 csengőhangom:)
  • CSOCSO
    cool.. szoval szeretnél venni 3510-est... vki tud valamit mondani róla??elolvastam mit tud..de vki probálta?
  • CSOCSO
    ...