Screamer 4X4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
régen gond nélkül ment a játék de most felraktam de a directX7et nem és utánna meg csak a menüt hozza be :S
Opel Movano 2.8DTi
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
7600GT VGA van.
A rip kicsomagolása után setup.bat-ot kell inditani hogy mindent kicsomagoljon mp3ból ill uharcból
Ha ezzel kész akkor kell a
1.2es patch
és végül a fix
nekem 6800ason screamer4x4_gl.exe elinditásával tökéletesen futott 1280x1024ben.És igen csak meglepödtem hogy még mai szemmel is igen szép
(A magyar )
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Nem tudja v.ki ,hogy ,hogy lehet azt áthidalni ,hogy amikor megadom az ip-t tudjak beírni 0-t is.
Mert nem engedi. :S
kezdetnek ez is jó lesz 😊
nagyon kösözön ha mondasz 1 e-mail címet akkor írok 1 ftp címet
az jó lenne 😊
de a rip az az amibõl kivannak szedve a hangok nem?
régen megvolt de elkallódott a cdm 😞