513
Vélemények.Kinek milyen és hol?Ellenvélemények.
-
Landor #433 pm -
extramagascsaj #432 na és mit jelent? -
#431 am meg van itthon 2 DVD-nyi minta,ami kb. 30000+ minta...felraktam nCore-ra,de törölték,mert kép gyűjteményt nem lehet felrakni,pedig jó dolgok vannak rajta :( -
Narusco #430 teljesen egyetértek. én is hányok az albumosokon :D -
#429 kötekedjéééé :D én úgyis csak viccnek veszem,tehát nyugodtan :D
aki nem néz utána,úgyse fogja tudni,a lényeg,hogy én tudom,meg nekem tetszik...a többiek meg le vannak ejtve xD
am meg van sok 5 betűs férfi név:
tamás,gábor,jános,bence,gergő,milán stb. tehát van egy pár,nem könnyű kitalálni :) -
#428 igaz h több értelme van, de sztem nem sokan értik. mondjuk pont ez lehet benne a különleges. -
Landor #427 ritka férfi név, öt betű
-
#426 mi van?
ennek én több értelmét látom,mit egy nonfignak,amit az emberek divatból rakatnak magukra
aki tetováltat,sose divatból csinálja,hanem azért,hogy egyedi mintája legyen
éppen ezért nem ajánlom azt sem,hogy valaki beüljön és találomra válasszon egyet a szalon albumjából..mert az már tuti,hogy legalább 1 emberen rajta van... -
#425 #420 -
#424 Ez mit jelent? -
#423 -
#422 -
#421 :)
ezzel fejezem ki tiszteletem az ősök felé ;) -
#420 hehe, Péter... jóféle -
#419 kenni kell krémmel teee fasz :D -
Landor #418 melyik rágóhoz adnak ekkora matricát?! -
#417 ezt tegnap reggel csináltattam,erre a helyre nem mondom,hogy nem érzed,kicsit kellemetlen,de nem fáj :) nekem égető érzés volt inkább
-
#416 Értem.Okkes.köszi.
-
#415 majd 1-2 év múlva kapsz aktuális árat, jelenleg ugyan annyi mint a szines -
#414 Hello, lenne egy olyan kérdésem, mivel pár képen már láttam ilyen uv aktÍv tetoválást. Szóval, hogy egy olyan kb mennyit kóstál? j-b kézfejre csontminta+ valami felirat.
Csak úgy érdeklődés képpen, mert nekem még 1-2 év mire lesz :S -
Landor #413 nos én személy szerint dugnám Sziszi25öt -
sz4bee #412 régebben a kurvákat különböztették meg pillangóval, de ha gondolod legyél te is az éjszakai moly:P -
Sziszi25 #411 Én is szeretnék tetkót a hátamra, egy szép színes pillangót :))) -
#410 Ezek tényleg jók :D
Nekem a favorit akkor is az angyalszárny :) -
#409 kép1
kép2
ezek marha jók :O -
Landor #408 kb mint te, alreg.
-
5m0k3sh0w #407 fake?
-
plump #406 Majdnem megvolt. Bár a következő tippem mégis az lett volna:
"ingerszegény környezet"
Na megtudjátok fejteni, miért? -
extramagascsaj #405 nem
azt jelenti:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!apád faszát hülyegyerek -
Landor #404 ááá nemértesz kinaiul
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halálos fegyver 4 -
#403 lizs? az mi? -
Landor #402 az magyar szó te
a jelentése a tetoválásnak: sült lizs -
plump #401 És mit jelent? gulyásleves? wehhhehheh -
#400 -
#399 többszöri tetoválás után "tönkremegy" a bőr, így aztán 4-5. átütés után nem fog megmaradni a festék, tehát olyan helyeken ahol nagy az igénybevétel nem ajánlatos tetoválást csináltatni. Nekem a karomon teljesen körbevan könyékig, magamon is látom hogy belül jobban kopik. -
#398 Hát én több embert láttam akinek van ott valami tehát kibírták valahogy.
Az igénybevételben igaza van, bár időnként el lehet menni átvarratni ha megfakult... -
extramagascsaj #397 azt mondta,h oda azért nem csinálja meg, mert ott tuti nem bírnám ki
meg mert az a terület igénybe van véve :D (melltartó...mellesleg...) és nagyon kopna -
extramagascsaj #396 bepanthennel ápolom -:D
-
#395 Miért nem vállalta?
Jó lett.
Az normális, hogy duzzadt, ne áztasd vízben, krémezd, hogy ne száradjon ki. Aztán ha leesett a varr lehet pancsi -
Jobson #394 jó lett