Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6 cl sötét rum, 1,5 cl cseresznyelikõr, cola, citromkarika
Jéggel teli pohárba öntjük a rumot és a cseresznyelikõrt. Felöntjük kólával, majd megkeverjük. Citromkarikával díszitjük.
:o
Jéggel teli pohárba öntjük a rumot és a cseresznyelikõrt. Felöntjük kólával, majd megkeverjük. Citromkarikával díszitjük.
:o
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
De Zombie biztos van. Vagy meg kell fuzni az egyik nagymellu pultoslanyt, hogy tartson velunk.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
2 cl fehér rum, 2 cl barna rum, 1 cl barackpálinka, 5 cl ananászlé, 2 cl citromlé, 2 cl sötét rum, mentaág, narancsszelet, koktélcseresznye
A hozzávalókat - a sötét rum kivételével - shakerben összerázzuk, majd koktélos pohárba (tört jégre) szûrjük, végül hozzáöntjük a sötét rumot.
A hozzávalókat - a sötét rum kivételével - shakerben összerázzuk, majd koktélos pohárba (tört jégre) szûrjük, végül hozzáöntjük a sötét rumot.
Csak ilyen alpari modon tudtal tekelni, en rendesen kommunikaltam tovabb! Mondjuk 63k ugyse penge. 😄
De a legjobb az volt, amikor csaj monokinizett, pasija meg probalta takarni. Vicces volt.
Mondjuk 10 orakor mar 10 sornel tartottunk, szoval sokaig nem zavart. 😄
hm, meleglevegõre volt kapcsolva ventilátor D:
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Nem, azok nem lubickolnak, azok vizilovaskodnak. Meg mindig elottem a kep, amikor 3 mazsas nagymamat betamasztottak a ket fa koze, elovettek egy oltozkodosatrat, majd mellette atoltoztek es beraktak a ruhat a satorba.
Nem igazi sellok, csak azert mert szeretnenek hianyos oltozetben a vizben lubickolni!
Nem is kell, egy helyen kikotnek oszt hello. Amikor arrebb kellene menni, akkor megkernem a delfinhaverjaimat.
Bar jo is lenne, buvarkodni; nem azt enni amit en fogtam, mert akkor ehen doglenek 😄; es kifogni a hajoslanyselloket.