Counter-Strike (x)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
jah elkerülte a figyelmem...
akkor minden szépen felcsúszott az össze patch az 1.5-ösig? Gondolom...
És ismert szerverek, magyar szerverek?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

HuAn82
"A cs-k erdetetiek."

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

M@TriX
sztem egyszerû nem? Gondolm WONos szerverre akarsz menni, "nem hivatalos" CD-kulcsal...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Shaman
De pedig változott,ugyanis sokkal nagyobb lett a CS társadalom,míg régen volt 3-4 magyar szerver addig manapság 3-400 (nem vicc télleg sok van),s a játékosok száma is bõvült eléggé.Ebböl egyenesen következik,hogy több a csíter illetve a 10 éves p*cs. (Igaz lehet hogy arányaiban nem változott)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Barpi
Hmm. Asszem ilyen alakot én is ismerek. Akkor marad a MoHaa. Bár ott meg nincs csapatszellem. Régen a CS-ben az tetszett, hogy egymás árnyékában lélegztünk, mindig biztosak lehettünk abban, hogy a társunk fedez. Most meg mint a birkák csak megyünk, lövünk, meghalunk... A való világban az ilyen emberek a fegyvervásárlásnál meghalnának.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Kandurex
de hogy van koma tele csíterekkel (van egy pár) de elenyészõ... a régiek nem csalnak, újjak nem nagyon jönnek...parancsoló köcsögök száma meg nem változott 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shaman
Háát manapság tele van csíterrel az egész scene,meg 10 éves parancsolgató nyikhajhangú kis köcsögökkel,szal.....

Barpi
Miért, annyira rossz? Én még az 5.0 verziót nyomtam. Na nem gond ebbe is bele kell jönnöm. Adjatok helyet az öregeknek!

Shaman
Maximálisan igazad van.nem hiszem,hogy ez ilyen hirtelen történt volna...

dikki*yysw
Szerintem ez VICCES. Tették a fejüket, hogy 10 szerverbõl álló szerverpark, meg új design, meg ilyenolyan közösségi central, aztán nem fizetik be a serverhostingot.
Ez egy poén. Akasztófahumor.
Minden tiszteletem Tybalté, aki ezt az egészet üzemelteti, de két hónapja sincs új cshu, nem hiszem hogy nem látszódott volna ez a tartozás dolog két hónapja. Ha már látszott hogy ez lesz, akkor minek kellett zanzásítani hogy milyen szuper lesz a cshu? Ha nem látszott, akkor ki a felelõs?
Pfpfpfpfpffff.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Kandurex
na ...bazzz

"A counter-strike.hu oldal mûködése a hosting szolgáltató felé felhalmozódott számla tartozás miatt, határozatlan ideig szünetel.

Az oldal mûködését eleddig és ezentúl is, csakis saját forrásokra építve tervezem biztosítani, viszont most elérkezett a pillanat, amikor ezt - egyéb problémák miatt - nem tudom biztosítani.

Kérek mindenkit, hogy aki valamilyen formában tud és akar segíteni, az keressen meg engem a [email protected] e-mail címen.

Várom olyan cégek jelentkezését is, akiket érdekelne egy jelenleg napi 5000-6000 egyedi látogatóval és 1 millió hit-tel rendelkezõ community oldal, támogatói, szponzori ill. reklámfelület értékesítési szempontból.

Elõre is kösznöm megértéseteket és elnézést az okozott kellemetlenségekért.

Üdvözlettel,
tybalt at counter-strike.hu"

dikki*yysw
Változtattak a WON authentikáción, nem lett zökkenõmentes az átállás. Vmi ilyesmi.

Kandurex
ezt a kérdést inkább a valve -ak tedd fel

Kandurex
hallotam valamit róla..asszem az auth könyvtárat kell legyikolászni----bár nem biztos....szal passz 😊)

Barpi
Köszi! Én is megtudtam csinálni de baromi lassu volt a dolog. Ezért irtam, hogy nem jött be.

HuAn82
Khm..."itt kolbászolok",de feltalálták erre a telefont.No fórum!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

dikki*yysw
Segítettél neki te, nem volt képes egy szingöl dolgot megoldani, innentõl az.

Kandurex
te is itt kolbászolsz? 😊 este menni kéne pajtás nyíregyre...mit gondolsz?...ja lehúztam az Identity filmet...

HuAn82
Ne foglalkoz vele!Õ már ilyen marad mig él...

Kandurex
mosménem segítettél neki?....te is voltál láma...régen...egyszer..😊

dikki*yysw
Tehát igazolódott a koncepcióm. Te tényleg egy LÁMA vagy.

Kandurex
jóvan má mit idegeled magad pajtás
de imigyen kútfõbõl leírom, hogy mit is kell beállítgatni az „all seeing” –be.

Asszem telepítés után „beconfigolja” a neted (túl sok lehetõséged nincs) tehát nyomogasd bõszen a „yes” „next” címkével ellátott gombokat. Ha minden szép és minden jó (értsd: szítápdételte a fejét az „seeing eye”, és bejött a fõképernyõ) akkor jön a játék beállítás macera. Ha felvan telepítve a HL akkor automatice az indítási procedúra (id: késõbb), ha nincs akkor kerestesd meg vele a HL.exe -t (Program location) --à filter/configure games/ --- pluszba a Cheating Death –tet is itt tudod belõni.

Ha meg van, jöhet a következõ lépés: baloldali +os lenyíló ablakban válaszd a Counter-strike és azon belül pipáld ki az 1.5 –s CS-t (v. 1.4, 1.3 amelyik meg van, halkan megjegyzem 90% a szervereknek 1.5).

Ugrás a Modifiers azon lenyílóban country /Eastern Europa és Hungary –ra pipát rakni. Na most ha nyomsz egy F5 –öt befrissíti a szerver listát.

Duplakaccal tudsz csatizni a kiválasztott szerverhez. F7 újra pingeltetted az egész listát. A jelszó a magyar szervereken egységesen ---- CSHU ----…..

Pff remélem enyi elég.

Barpi
Kár, hogy az elöbbi hozzászolásom alapján minõsítesz. Biztos valami agydoktor vagy. Köszi az értékes elemzést. Amúgy kb 3 éve nem használtam a cs-t ez tény. Gondoltam felevenítem az emlékeimet, és újra indítom a korábbi lapomat a HLSector-t, de már látom nem érdemes. A régi idõkben mindenki segített a másiknak, nem voltak ilyen emberek mint te. Uff!

dikki*yysw
Ha nem tudod használni az ASE-t, akkor ne CS-zz. Olyan alapvetõ dolog, minthogy megnézd a leveleid.

Barpi
Nekem ez nem jött be. Nincs valami magyar site ahol van egy magyar szerverlista?

Kandurex
Mindegy..itt a jó link.

All Seeing eye

Kandurex
nemtom, amikor írtam még ment,,,...

Shaman
Mondjuk a #37578-as kommenttel nem sokra megy,mivel a cs.hu nem megy,így csak az uccsó link müxik.

Barpi
Köszi!

Kandurex
Töltsd le az "all seeing eye" programot ez majd az összes+ magyar szervert megkeresi 😊

Nézd meg még ezt is (töltés érdekében): #37578

Barpi
Hi All! Magyar szerverlistat hol lehet talalni? cs.hu, counter-strike.hu nem muxik nalam. Segitsetek legyszi.

M@TriX
már elérhetõ...

manuszka
ÍRJON MÁN VALAKI VALAMIT OLYAN LAPOS EZ A TOPIC, HÁT MÁ???

manuszka
Nekem csak annyit ír(angolul) hogy, a kiszolgáló nem érhetõ el.

The Garrett
akkor nem írták volna hogy no ZS 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

manuszka
Francbafrancbafrancbafrancbafrancbafrancbafrancba

manuszka
Aj jaj gyerekek tényleg gáz van, Shaman elõször aztem csak viccelsz, de aztán én is +néztem és nem müxik. Ez valóban elkeserítõ, reménykedjünk, hogy csak a szerver szarakodik v. hasonló.

The Garrett
nem megy :/ Elszomorító

Shaman
Yah. Reggel az vót ott,hogy támogató hiányában felfüggesztik az oldal müködését,vagy mi.
Lehet,hogy most már megy,azóta nem néztem...

The Garrett
a CS.hu ra gondolsz? m

Shaman
hol? itt SG-n,vagy valamelyik CS szerveren? (bár ott adminnak híjják)
itt az SG-n szvsz sehogy. Esetleg benyalsz valamelyik moderátornak.

manuszka
Válaszoljon má valaki #37620-ra légyszi???

Shaman
Affene lebuktam beépített álcázott Valve ügynök vagyok:-((
Egyébként néztétek a CS HQ-t? Bezárt az oldal,mert nem volt lóvé fenntartani......hát ilyet.

manuszka
Erre válaszoljon má vki..

manuszka
Ez tetszett, hihi!!!

HuAn82
Talán %-ot kap a Valve-tõl!

manuszka
Egyéblént hogyan lehet a "moderátor jogot" kiérdemelni???

manuszka
Elõször is nincs kedvem ebben a rohadt melegben, bolyongani ezután a sz*r után, ha lehet akkor inkább otthon maradok, egyaltalán nem vágna földhöz de másra gyûjtök, miért olyan fontos neked, hogy +vegyem??..

Shaman
Egyébként nekem fogalmam sincs az anyagi helyzetedröl,de nehogy mán földhöz vágjon 2000 forint! Annyiból én még be sem rúgok rendesen!
Olyan nehéz megvenni?

manuszka
A kuzinomnak +van legközelebb szilveszterkor találkszunk.Tom az még 5 hónap dehát ez van ezt kell szeretni.