Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csupa pozítivum...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
viszont...
ujabban változott a véleményem a steamel kapcsban...EGY RÜHES RAKÁS SZART NEM ÉR EGY FOS EGY SZAR EGY GENYÓ EGY GECI EGY FOS!!!!!!!!!!!!!!!!
HÁT NYOMOM A GÉMRE ERRE AZ A SZAR "NEM VÁLASZOL" A KURVA ISTEN BASZNA POFÁN AZT AKI ILYENSZAROKAT CSINÁL!!!!!!!!!!!!
Én leszedtem ezt a 338 megás okosságot.
Elindítottam. MEgcsinálta az accountot Aztán elkezdett chachelgetni, ez kb 5 percig tartott Aztán elnidítottam, megint töltött vagy 10 percet és bejött A CS menü.
5 perc konfigolás után már játszottam is.
naszóval most ott tartok, hogy uninstall steam
és most install. Leszettem a CSt is.
MOst updating Steam Platform van a CD-key-t mikor kell beírni?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
még mindig nemvagyok 100% ban magamnál 😄

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
2. megkerülöd és hátbalövöd.
Idõ: Tegnap iccaka
Hely: The Dust
Szituáció: "A" -ra helyezve a bomba a belépõn (hosszú) kempelõ AWP-s terror és egy õt balra lefedezõ AK-s Terror. 2 CT-s.
Nálam egy desert a havernál glock. Reménytelenek tûnõ szitu (rossz emlékek az 1.5 -bõl AWP-s vérprogi emberkék. DE! Egy pajzs hevert a közép feljárónál. A haver kiszaladt érte majd maga elõtt tarta graszálva én mögötte a pajzs jótékony fedezetében meg indultunk a bomba felé. Hatalmas volt! Csörgött az AK, Durrogott az AWP, a srác megállt a bomba elõtt én meg szép ütembe hatástalanítottam a bombát mögötte. Csak egy szitu ami az 1.5 már végleges teror gyõzelem lett volna...megismétlõdõtt még 2X ...aztán...aztán..az AWM -*es faxláma fogta magát és kihúzva oldal fegyverét kényszerûen szállt be a harcba..és közbe ordítozott, hogy milyen szar ez az 1.6...meg, hogy õ tebbet nem játszik...nos...LOL!
Érdekes színfoltot fognak vinni a vásárlási taktikákba az biztos.
" yes our steam is broken like yours "
#steam @gamesnet. topic! 😄
Counter-Strike Steam at Clan CODE Arena CS1.6 (193.225.82.93:27015)
KÉpzeljetek el engem. 1 szál DEsert Eagle el meg riot shiledel. Egyedül maradtam AZTEC on 4 Terrorista ellen, akiknél 2 AWP és 1 Galil és 1 AK volt. ÉS leszedtem mindet ugy, hogy rájukrohantam, mikor lõttek rám akkor shield elõ. És nem tudtak még csak megsebezni se.
És én még nem is tartozom a hu de top player kategóriába.
2. problémám... Gugoló embernek mindig(90%ban) beadja a fejest tökmind1 hol találod el a modell-t.
De ha több ezren húznak a szerverrõl egyszerre akkor igen.
Baszakszok a telepítõvel.
Nah megcsinálom telepítõt aztán kilinkelem.
Na ebben az is benne van.
Magyarul ha feltelepíted akkor rögtön be is csatlakozhatsz egy szerverre.
Na úgy nézem, hogy müxik.
Megcsinálom a telepítõt aztán zúzhatjátok.
Sry a lassúságért de szerveren csinálom és úgy lassabb.
Már kész de most tesztelem, hogy megfelelõen müxik-e.
sztem 30perc kb aztán linkelem.
Ha rászaladsz a pajzsos emberkére olyan szinten mindtha meg akarnád toszni akkor a pajzson átlóg a fegyver és akkor bizony a pajzs sem segít 😄
Az 1.0-ás verzióban még nem próbáltam de a betában mûködött.
srácok mikor lesznek 1.6-os magyar serverek ? eddig csak a MAzsolat lattam tegnap....ma mar azt sem...de tegnap is a mazsolan midnenkinek 100-150 pingje volt...kulfoldin meg 50...lol
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nem is kellett 10 percet várni a méretre.
Ha vársz egy kicsit akkor ma lekaphatod a fullos verziót.
Úgy fullos, hogy nem csak a keshben hanem a gameban is benne van a cs és a dod.
A mérete olyan 250mb körül lesz.
de 10 perc mulva mondok pontos méretet és 1óra mulva akár zúzhatjátok is.
+ ember riot shield el megállít 10 T-t is akár!!
Egyedül maradtam 1 körben aztecon CT ben 1 desert+ riot pajzzsal és 4 Galil, awp tököm el felszerelt T leszedtem... és én még nem is vagyok hu de jo player 😛
Szánalmasan szar lett a CS. :////
Semmi baj nemkell beszarni!!!
Letörlöd az 1.5-ös cs-det és minden cs-vel kapcsolatos cumodat és felteszed mégegyszer a steamet.
Ha kész, akkor csinálj egy másik regisztrációt és indításnál kérni fogja a CD-kulcsodat.
Beírod és tökéletesen mûködni fog.
Ha fent volt az 1.5 és onnan olvasta ki a cdkulcsodat akkor te is beszívtad mert rosszul olvasta ki.
Az egyik ilyen "gyári" fórumon olvastam ,hogy sokan beszívták többekközött én is 😄 .
De már müxik.
Szóval lehet, hogy én már nem tökölök az 1.6-al, hanem inkább a HL2-re ruházok be hamarjában. 😉
De azért akkor is idegesítõ. MI a francért invalid? És ilyenkor mit tudok csinálni? Hát sztem semmit....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
és dögöljön a sok sündisznó 😄
Na leírom én is a szenvedésemet.
Elöször a regiszrtációm olyan roszul sikerült, hogy ezért nem indult el megfelelõen, állandóan leakadt.
Igy szenvedtem 1napot mire rájöttem.
Szerintem a sima 500kbyteos netes telepítõ egy kicsit szarul sikerült, mert az istennek nem akart megfelelõen mûködni.Ezzel megint eltosztam 2napot.
300mbyteos letölt felinstall, 1nap töltögetés után minden leakadás és probléma nélkül berakott mindent a helyére és tökéletesen müxik. 😄
Ha gondoljátok és van aki szenved még a telepítéssel akkor nagyon szívesen megcsinálom úgy, hogy pillanatok alatt feltelepíted és már minden a helyén lesz. (dedikált szerver,counterstrike,dod.)
csak beloggolsz és már nyomhatod is a gamet 😄
Sajna csak XP op.rendszer alá tudom megcsinálni de más oprendszerek alatt is hatalmas segítséget nyujt oly módon, hogy az 500kbyteos telepítõvel elkezded a telepítést majd 5 perc után leállítod és ráinstallod azt amit tölem letöltöttél.
XP oprendszer alatt nincs ilyen gond csak felinstallod és kész.
Ha kéritek akkor nagyon szívesen megcsinálom.
A méretét még nem tudom mert a dodot még most nyomja alá de legkésöbb ma délután már közlöm a telepítõ méretét.
Megyek is játszani 😄