Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Nullával hozd le a konzolt és írd be hogy: "mynameispacman" !
...sose azt nézd...
körikszkörkörháromszög
All Your Babes Are Belong To Us
Hogyan lehet a serveremre felrakni olyan modot vagy vmi egyéb addont, hogy a mapváltás, kickelés, banolás, egyéb más tevékenységek menübõl legyenek elérhetõek. (Counter-Strike 1.6)
tekken nem trendy
...sose azt nézd...
melyiknek van baja a tekkennel? 😄
All Your Babes Are Belong To Us
jaám
...sose azt nézd...
jó gyorsan, és utánna add el szépen a géped és vegyél pléjsztésönt!
...sose azt nézd...
elám
...sose azt nézd...
de még milyen jó
...sose azt nézd...
meg Pac-man
...sose azt nézd...
áz
...sose azt nézd...
így ám!
...sose azt nézd...
hejes'
én is eladom, aztán veszek hülyegyerek dobozt!
én is eladom, aztán veszek hülyegyerek dobozt!
...sose azt nézd...
Azt is!
...sose azt nézd...
Mindeki adja el a gépét
...sose azt nézd...
már megmondtam, add szépen el a géped kisfiam!
...sose azt nézd...
Fogadjunk hogy fogalmatok sincs, hogy mi az a wine?
Na majd ha rájöttetk, olvassátok el ezt a cikket, nagyon tanulságos. Bár aki bolond, az bolondként is fog meghallni!
Chief, ajánlom figyelmedbe
Na majd ha rájöttetk, olvassátok el ezt a cikket, nagyon tanulságos. Bár aki bolond, az bolondként is fog meghallni!
Chief, ajánlom figyelmedbe
sádáp és menjél inkább homokozni a grundra, a homokozó készleted nehogy otthon felejtsed
A felhők felett mindig süt a nap
A válasz még mindíg ugyan az, add el a géped!
...sose azt nézd...
Itt van újra a probléma:
WINE + CS = "this game is currently unavailable. please try again at another time"
WINE + CS = "this game is currently unavailable. please try again at another time"
Köszönöm srácok az ismételten a teljesen felesleges infókat. (nem vagyok gyagya, megnéztem a FAQ-t, meg még ezer helyen)
Ha esetleg véletlenül belp ide valaki, nehogy a feltett kérdés legyen legfelül, nem ám, inkább floodoljunk. Pontosan erre való egy fórum, gratula. Csak tudnám, hogy hol vannak ilyenkor az adminok. Bezzeg nekem, simán törölték a nyitott topikomat. Na mind1. Az SG sem a régi már.
Ha esetleg véletlenül belp ide valaki, nehogy a feltett kérdés legyen legfelül, nem ám, inkább floodoljunk. Pontosan erre való egy fórum, gratula. Csak tudnám, hogy hol vannak ilyenkor az adminok. Bezzeg nekem, simán törölték a nyitott topikomat. Na mind1. Az SG sem a régi már.
Itt add meg az adataidat és a géped adatait, akkor nem fogja kiírni többet!
...sose azt nézd...
Chief!
Ilyen hibaüzit mikor ad a Steam, hogy "this game is currently unavailable. please try again at another time"
Megpróbálom wine el futtatni a cs-t
Ilyen hibaüzit mikor ad a Steam, hogy "this game is currently unavailable. please try again at another time"
Megpróbálom wine el futtatni a cs-t
Kéne egy óriási help. Aki tud vhonnan szerezni QUAKERS-rõl hltv dem.-et az legyen oly kedves adjon egy pontos oldalcímet, mert a cshun nem találtam. HELP PLS, lehetõleg de_nuke-on, de bármilyen más mapon is tökéletes.
lál, CS halott, itt meg csak szpemm van!
...sose azt nézd...