Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem ikrek és nem mutatok képet róluk akárhogy is kéritek 😊))))
A felhők felett mindig süt a nap
Es mit szolnak a fiuk hozza? Tuti bortonokbe jarsz vigasztalni es vigasztalodni. De nem a noi szarnyba. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nem tudod mirõl beszélsz, én szívesen bevállalnám a majoroslányokat... bár nem tudom melyik az idõsebb mert ikrek, ezért csak együtt a kettõt. 😄
nem szereted ha orálisan kielégítenek ? mert nem tudom hogy vagy vele , de én igen, análisan meg én elégítek 😊
Sajnos mivel nem vagy olyan szeles, mint a majoros lanyok, a feszti korkep sincs ratetovalva a hatadra, s nem mellekesen nem vagyok buzi, vissza kell, hogy utasitsalak. 😄
Az orális meg az anális örömöknek csak te vagy a híve. 😄
Na, én meg fogalmazásgátlót vettem be, nehogy terhes legyek mint a Süveg...
Jól mondjátok feleim, éljen zuggazdászat, pénzügyi-zsonglõrködés meg az adócsalás. 😄
80-an mentek ra. Akkor kapkodnak utanad, ha van ismerosod/mazlid van. Bar igazad van, a legjobb kama szak, Mon talan ha 3 cegnel van igazi PR, ennek ellenere sokan megelnek belole. 😄 A kommunikaciot en erdekessegnek vettem fel, kvazi a mixertanfolyam helyett (jobban jartam volna 😄 ), gaydasz reszt meg megfejelem majd egy 2 eves kiegeszitovel Kozgazon (ami szar suli szinten, de meg mindig rangja van).
Te meg ne kuncogj, mert te nemhogy alibi szak, hanem alibi-iskolába jársz. 😄
Nemmintha nem lenne az is alibi-szak. 😄
Hogy kevesen vagyunk? Figyelj, unatkozni nincs ido, mert a tanar kb. 2 meterre ul veled, az ora valoban interaktiv, nem a leadom az anyagot es neha esetleg kerdezek, illetve messze szinvonalasabb orak, mint az utobbi idoben latottak.
ma egész nap csak eszek és még mindig éhes vagyok, lehet terhes vagyok 😊
Meg píárt mi a fenéért kerülted el, zsíros kis szakirány az. Volt barátnõm most diplomázik píár szakon és már egy ideje dolgozik, csak úgy kapkodnak a píárosok után.
Nee... Nekem az életkedvem is elmenne tõle, neked nincs olyan feleslegesség-érzésed?
Latin gazdasagi sulit kellett volna mondani.
Volt egy jó eset még régebben egy végzõs ájbíeszes lánnyal.
Egy társaságból egy ismerõs az Ybl Miklós Mûszaki Fõiskolára járt és éppen jelen volt amikor a fent említett lánnyal ismerkedtünk meg. A párbeszéd kb. a következõ volt:
-Amúgy hol tanulsz. - kérdezi a srác.
-Én bizony az ÁJBÍESZen vagyok hallgató. - válaszolja a lány.
-Hmm. Az jó suli. - hebegi enyhén grimaszolva lehelletnyi iróniával a srác.
-Igen, valóban, nagyon nehéz, stb. És te hova jársz?
-Én az Ybl-re.
-És az minek a rövidítése?
...
Egy társaságból egy ismerõs az Ybl Miklós Mûszaki Fõiskolára járt és éppen jelen volt amikor a fent említett lánnyal ismerkedtünk meg. A párbeszéd kb. a következõ volt:
-Amúgy hol tanulsz. - kérdezi a srác.
-Én bizony az ÁJBÍESZen vagyok hallgató. - válaszolja a lány.
-Hmm. Az jó suli. - hebegi enyhén grimaszolva lehelletnyi iróniával a srác.
-Igen, valóban, nagyon nehéz, stb. És te hova jársz?
-Én az Ybl-re.
-És az minek a rövidítése?
...
mellesleg jóarcok keményítenek szpemben szedjétek össze magatokat
Egyebkent a fosulin erdekes helyzet allt elo, mivel sikerult elkerulnom a PRt es internetes ujsagirasra mentem, hatalmas tomeg vesz korul, egyik eloadason 3-an, masikon 2-en voltunk 😄
De igy, hogy neked kell fizetni, mindjart mas. 😄
te vagy a pekkmen mert nem látod át a szpemmet mirõl szól 😊
én szpemmmester vagyok 😊 azért írok ilyen szmájlikat hogy szpemmet generáljak 😊 generális vagyok 😊))
én szpemmmester vagyok 😊 azért írok ilyen szmájlikat hogy szpemmet generáljak 😊 generális vagyok 😊))
A joszive miatt, amiota kirugtak majoros lanyokat a zserbobol 😄 azota nem elet szamukra az elet, de az ottani uzemikonyhan talan csurran cseppen valami 😄
Ha fizetnének se, de komolyan. 😄