Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem tema, nemde ? de kulonben azert mert a tetves 1.6-os csak steam-el megy, es ez steam nelkuli (allitolag).
hangianix biztos még ma is játszik és "pro" gamer csak nem meri bevallani 😊
A felhők felett mindig süt a nap
De a lenyeg az, hoyg kozben rughattam egyet bele. Hmm, most latom Krinyat irtam Stiffler helyett. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nem is tudtam, hogy jatszik. 😄DD Csak gondoltam lelket ontok a masik jatekosba mert jo a szivem. 😄
Persze, hogy sose. De lattam mar 1x rola szkrinshatot. 😄
szerintem te rejtözködõnekró leszel 😄
brókergém meg külön történet...
brókergém meg külön történet...
CATS: How are you gentlemen?
Maki, azt hittem te sosem cséztél? és milyen pontos képed Krinya játéktechnikájáról... 😄
CATS: How are you gentlemen?
Ha van eredeti HL-ed, akkor miert kell illegalis verzioval jatszanod? Nincs mar olyan messze a hivatalos offline kiegeszites a Steamhez, mar tesztelik.
Jaja, Krinya mar 3 eve lama es csak jobb jatekosokkal talalkozik, de ot ez se zavarja. Szerintem o a legrosszabb jatekos az egesz CS scene-n, de ennek ellenere az egesz CS kozosseg elismeri ot, a kitartasaert. Az ilyen jatekosok miatt van jovo a CS-ben.
sziasztok, leszettem vmi 1.6 -os, steam nelkuli counter verziot. viszont ker vmi serial (a hl), ami 5x5 karakterbol all. nekem van tobb (eredeti is) serialom is, de az sokkal kevesebb szambol all. vki tud adni egy serialt ami ehhez talal ?
nagyon ilyen nincs mert általában mindig van egy-két "pro" játékos. de csak akkor fejlõdsz ha van olyan az ellenben aki jobb mint te. azt meg hogy láma vagy szard le, és szokd meg 😊))
A felhők felett mindig süt a nap
Halihoo ! Van e olyan magyar server ahol tényleg nagyon kezdök cs-znek ? Nincs kedvem azt hallgatni mekkora láma vok azért mert most kezdtem ! 😊 Thx
Kedvencem ahogy formálisan indítva felkínálja a vezérigazgatónak a többi opciót, ahova elmehet, ami aztán egy véget nem érõ körmondatban csúcsosodik ki:
"Ezenkívül elmehet a..." 😄DD
Elemezzük együtt a mûvet gyerekek. 😄
"Ezenkívül elmehet a..." 😄DD
Elemezzük együtt a mûvet gyerekek. 😄
Díjnyertes klasszikus lesz ebbõl! 😄DD
En nem politizalom. 2 tabla csokiert es a majoros hugainak (gyengebbek kedveert: nem az ikreknek) a fenykepeert dolgozom. 😄
Te meg ne játszd itt a narancssárga politikust. 😄
En egy szoval se mondtam, hogy megkapja a csokit
Eddig tartott vmi onlájnszótárt találni? Azistenfádat!