Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mehetnénk már haza...
All Your Babes Are Belong To Us
de ez nem nagyon jó, mert így állandóan zavarnak a sosemelózásban.
szpemben meg pláne.
szpemben meg pláne.
mindenki sosemeló lett a cégnél mert nincs ma fõnök.
hol volt? linket ide!
Laja, lassan kaphatod be! 😄
bobo
"kabbe te *****, ének-tagozatos voltam alsóban, lehet hogy több számot ismerek a lemezrõl mint te!!!!!!!!!" 😄
ez agyoncsap
"kabbe te *****, ének-tagozatos voltam alsóban, lehet hogy több számot ismerek a lemezrõl mint te!!!!!!!!!" 😄
ez agyoncsap
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Csocso aranykopesei se rosszak, ala bekasmegyeri batman/jacko 😄DD
legújabb headline :
ÍGY KELL ÉLNI EMBEREK
"Hello all😊)))))))) mekkora bulee volt ez a ma esti?😊 pff😊)) hheheeh volt kát lány , meztelenre vetköztetük öket nyaltuk ahol értk aztán már egymást is nylaták!!pf😊 megujaztam lesmaciztam aztán otthagytam mert a többiek is csinálták..nekem azután már nem volt gusztusom hogy megcsokoljam.. nah mindegy aztéán elment vmi fiuval meg a lánnyal fürödni😊 ful lehetett hallani mit beszélgettek:
Dugd belém
-Jó de nem áll fel!!! ÁLLÍTSÁTOK MÁR FEL!!
hehe és egyébb haosnloságok mi kint sikitoztunk a röhögéstõl..aztán egy kiscsaj full elsírta magát mikor mondtam hogy meglátta õt a bent lévõ csaj és ezt mondta?:hjaj itt a juli, ne nyisd ki az ajtót.. a csaj sírva fakadt,és kiderült hoyg az egyik csaj huga volt akit odabenn tosznak... szép.. azért jo kis bulee volt.. és ha most ott let volna a barátnõm akkor ilyen kalandokban nem lett volna részem😞 jesszus remélem a picsa otthon alszik és nem fetreng vmi másik nõvel😊))
eheeh "
ÍGY KELL ÉLNI EMBEREK
"Hello all😊)))))))) mekkora bulee volt ez a ma esti?😊 pff😊)) hheheeh volt kát lány , meztelenre vetköztetük öket nyaltuk ahol értk aztán már egymást is nylaták!!pf😊 megujaztam lesmaciztam aztán otthagytam mert a többiek is csinálták..nekem azután már nem volt gusztusom hogy megcsokoljam.. nah mindegy aztéán elment vmi fiuval meg a lánnyal fürödni😊 ful lehetett hallani mit beszélgettek:
Dugd belém
-Jó de nem áll fel!!! ÁLLÍTSÁTOK MÁR FEL!!
hehe és egyébb haosnloságok mi kint sikitoztunk a röhögéstõl..aztán egy kiscsaj full elsírta magát mikor mondtam hogy meglátta õt a bent lévõ csaj és ezt mondta?:hjaj itt a juli, ne nyisd ki az ajtót.. a csaj sírva fakadt,és kiderült hoyg az egyik csaj huga volt akit odabenn tosznak... szép.. azért jo kis bulee volt.. és ha most ott let volna a barátnõm akkor ilyen kalandokban nem lett volna részem😞 jesszus remélem a picsa otthon alszik és nem fetreng vmi másik nõvel😊))
eheeh "
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Átkerült a Programok beszerzésébe. De pszt, senki ne szóljon hozzá, visszarakom ált. -ba. Ha hozzászól vki és újra a friss témák között lesz, talán törlik 😞
Mit töltsek le? (cs) Mit? Mit? Mit?
Mit töltsek le? (cs) Mit? Mit? Mit?
nem tudnátok mondani egy olyan klánt ahová jó countereseket keresnek?most lett adslem és be szeretnék kapcsolódni a versenyekbe stb. és ehhez be kéne lépnem valamilyen klánba.lécci segítsetek!
Ha lesz horcsogbulis szoveg, akkor jovook szpem.
most már megkeresem a hörcsögbulit 😄