Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Most kicsit le vok maradva.
A cl_restric_server_commands 0 ez mire is jó??
Asszem ávonulok ebbe a tápig ba.
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
szánalom...Beszéltem
...sose azt nézd...
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Másik gépen: feltettem az 1.5-öt(CSAK AZT) és ha rányomok a parancsikonra elkezdi keresni a HL.exe-t. ha viszont felrakom a Hl-t is az 1.5-el együtt akkor a "Counter-Strike" parancsikon elindítja a Hilfe Lifot(ami mellesleg sehogyse fut, és singleben sem lehet menni mert kéri a HL cédééét 😄 ) A JÁTÉK MÁSOLT!
All Your Babes Are Belong To Us
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nekem is gecizett!
...sose azt nézd...
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
valami ötlet?
Na a kov a bibi. Valaki belemaszkalt a bealitasoknal es a kovetkezo hibat irja ki a CS amikor elinditom kiirja nekem hogy NO IMPUT SUPORTED.
Miafenet csinaljak? Aszem 1.6-os CS van fent....
Elore is kocc.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"