Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
izibe!
All Your Babes Are Belong To Us
Elmentek otthonról???
Bolt polcáról...
Honnan lehet leszedni?Az1.6-ot elõre is kösz
Honnan lehet leszedni?
és ha felnyomatok egy detonatort?
mert azt hallottam hogy a detonator összhangba van az opengl-el.
de lehet hülyeséget mondok.
ja meg még az lenne a bajom hogy magátó át vállt játék közbe késre de nem tom mért. az egeremmel nincs baj.
elõre is kösz
mert azt hallottam hogy a detonator összhangba van az opengl-el.
de lehet hülyeséget mondok.
ja meg még az lenne a bajom hogy magátó át vállt játék közbe késre de nem tom mért. az egeremmel nincs baj.
elõre is kösz
A cs nem titulálja annyira a ti karikat.
Egy új VGA jó lenne...
Még egy fx 5200 is bõven elég, nekem fx 5200, 1 gb samsung ram, 2,8@3,2 celeron ált~120 fps el nyomult.(ez volt a régi gépem.)
Egy új VGA jó lenne...
Még egy fx 5200 is bõven elég, nekem fx 5200, 1 gb samsung ram, 2,8@3,2 celeron ált~120 fps el nyomult.(ez volt a régi gépem.)
[/url][/img]
HY!!!
inno geforce3 ti 200-am van és ezt csinálja a cs amikor elindítom.
abba kérnék segítséget hogy hogy lehet ezt kiküszöbölni?!
én directx-re gondoltam, de talán vidi kártya driver is lehetne.
aki segítene naon megköszönném.
ja és privátba írjatok.
elõre is kössz
HY!!!
inno geforce3 ti 200-am van és ezt csinálja a cs amikor elindítom.
abba kérnék segítséget hogy hogy lehet ezt kiküszöbölni?!
én directx-re gondoltam, de talán vidi kártya driver is lehetne.
aki segítene naon megköszönném.
ja és privátba írjatok.
elõre is kössz
sziasztok!
megvettem eredetibe az 1.6-ot, olyat csinál hogy megnyomom a d-t folyamatosan oldalazva mozog, nem reagál semmire, se az egérre semmire, az egérrel ugyan az a helyzet, lövök, és gyakran úgy lõ folyamatosan hogy a kezem rajta sincs az egeren. Újra raktam az egész steamot, az egész windows. Írtam már számos fórumnak, köztük a counter-strike2.hu-nál a vezetõknek. Ti vagytok az utolsó reményeim! Ha esetleg nem itt hanem máshol szeretnél segíteni küld e-mail a [email protected] címre! Elõre is köszönöm!
megvettem eredetibe az 1.6-ot, olyat csinál hogy megnyomom a d-t folyamatosan oldalazva mozog, nem reagál semmire, se az egérre semmire, az egérrel ugyan az a helyzet, lövök, és gyakran úgy lõ folyamatosan hogy a kezem rajta sincs az egeren. Újra raktam az egész steamot, az egész windows. Írtam már számos fórumnak, köztük a counter-strike2.hu-nál a vezetõknek. Ti vagytok az utolsó reményeim! Ha esetleg nem itt hanem máshol szeretnél segíteni küld e-mail a [email protected] címre! Elõre is köszönöm!
kl
hi
...sose azt nézd...
gyors
Höhö.
na-na. ez nem divat itt!
...sose azt nézd...
akkor TPP a Schönherz tetején
ehh...
nem értem...
ha ebbe a topicba jövök, valamiért elfeketedik a monitorom... :S ennyire sötétek lennétek? (tisztelet a kivételnek! de van itt egy pár fura ember... :S )
nem értem...
ha ebbe a topicba jövök, valamiért elfeketedik a monitorom... :S ennyire sötétek lennétek? (tisztelet a kivételnek! de van itt egy pár fura ember... :S )
www.rush-team.extra.hu >>uj 1.6 klán, gyertek beléje!
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Asokn00bja!
vigyázzá!!!
...sose azt nézd...
Köcsög, tood ki a gyökér???
Te paszmeg, te!
(amúgy még mindjg jáccom.😊)
Te paszmeg, te!
(amúgy még mindjg jáccom.😊)
bump
tiszta szégyen... 😊
...sose azt nézd...
asdafasda.....
options/texture quality/lov vagy mediumra....
options/texture quality/lov vagy mediumra....
azt hogy?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Vedd vissza a texturákat...