Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lan servers restricted to local clienty class c ez milyen hiba a cs-ben?haverommal akarunk játszani neten beirom az ip-m látja is a servert de e hibaüzenet miatt nem tud csatlakozni!
Mi a hiba?
Mi a hiba?
Linket ide de rögvest.
Mit találtál? Vmi képet?
nah,életben tartom a topicot..
kiderült hogy miért nem szûnt meg a problémáma windows újratelepítése után sem.probléma neve:zone alarm.felraktam a keriot és minden tökéletes lett.
kiderült hogy miért nem szûnt meg a problémáma windows újratelepítése után sem.probléma neve:zone alarm.felraktam a keriot és minden tökéletes lett.
meg van még egy nagy problémám.játék közben kb. 10 másodpercenként kiírja hogy cl_flush entity packet problem.ilyenkor a pingem felmegy kb.500 -ra 2-3 ásódpercig.hogy lehetne ezt megoldani?a windows is újra lett telepítve de újra jelentkezik ez a gondom.valami beállítás gond lehet?
jóreggelt.tudom hogy ez egy mérhetetlenül komoly topic de a segítségeteket kérném.olyasmi gondom lenne mint az elõttem szólónak.szeretnék ismerõsömmel ketten játszani.már mindketten próbáltuk,indítottunk szervert de nem bír egyikünk sem a másikhoz csatlakozni.miért?megadom az ip-t de nem bír.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nincs eredeti cs-m de a haverommal szeretnék neten játszani de nem jön össze!A haverral lehet e a neten játszani hogy én csinálom a servert!(nem eredeti játékkal!!)
Az lenne a kérdésem hogy nincs eredeti cs-m de a haverommal szeretnék neten játszani de nem jön össze!A haverral lehet e a neten játszani hogy én csinálom a servert!(nem eredeti játékkal!!)
banyek
gagyilogo gagyibanner és pux
jó hétvégém sem lehet?
gagyilogo gagyibanner és pux
jó hétvégém sem lehet?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
jolenne tudni mi történt itt mert 23 nemolvasott van, dehát visszaolvasni tilos
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nem visszaolvasok, hanem visszakeresek. Ez nem tiltott dolog. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Laalee - VIP 2004. feb. 25. 12:47 | Privát | Galéria | Válasz | #49839
vaslogika! siveg = csaba
vaslogika! siveg = csaba
Mintha Csabanak hivtak volna teged is. Mindjart visszakeresem a forumban. 😄
Akkor legalabb azt, hogy melyik oldalon voltal. En a balra tippeltem (Levi alatti sor).
Mellesleg meg mindig el lehet erni, csak akarni kell. 😄DD
Ket embert ki tudok zarni. Ha tudnam a keresztneved, egybol lebuknal. 😄
Stiffler, jobb, ha megmondod ki vagy, vagy a legrosszabbat fogjuk feltetelezni. 😄
Ilyen nevu tag kepe nincs fent az oldalon 😄
a webmester D:
All Your Babes Are Belong To Us
Nalam mukodik. Kozben megtalaltam az Abaz Klubot Zsakvaszon kollega. 😄DD Melyik a Stiffler? 😄
nem megy a faq??? ezért valakinek felelnie kell!
de valaki leírná mert nem megy a faq!
lehet, faq segít
Sziasztok!