Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
* Nyisd meg a steam-et, válaszd ki a "My games" fület és kattints jobb egérgombbal a counters-strike: source játékra és válaszd a "properties"-t. A felbukkanó ablakban kattints a "Set launch options"-ra és írd be a következõk közül azt, ami a te gépedre jellemzõ (ez a memóriagazdálkodáson segít):
256MB RAM esetén => -heapsize 65536
512MB RAM esetén => -heapsize 262144
1GB RAM esetén => -heapsize 524288
2GB RAM esetén => -heapsize 1048576
DirectX átállítások:
DirectX Version 9.0 => -dxlevel 90
DirectX Version 8.1 => -dxlevel 81
DirectX Version 8.0 => -dxlevel 80
DirectX Version 7.0 => -dxlevel 70
(az elõzõ paraméter után tegyél egy szóközt és úgy írd be ezt). Például: -heapsize 262144 -dxlevel 80. Minnél kisebbre veszed a DirectX szintet, annál nagyobb teljesítményt érhetsz el. Viszont, annál csúnyább is lesz a játék)
Amennyiben nem sikerül a DirectX level átállítás (felülbírálja a cs:s a paramétert), végezd el a következõt:
* Start menü => futtatás => írd be: regedit, majd enter.
* Keresd meg a következõt : HKEY_CURRENT_USER/Software/Valve/Source/cstrike/Settings/
* Keresd meg ezt a bejegyzést: DXLevel_V1, kattints rá duplán és írd be értéknek a decimális 70-et, 81-et. Amelyik szintet használni szeretnéd. (Köszönet Flek0-nak a tippért)
* Hívd elõ a drivered beállításait, és mindent vegyél legjobb teljesítményre (high performance). Gondolok itt a mipmap beállításokra, textúra megjelenítésre stb.
Ezzel a videokártya válláról levettünk minden lehetséges terhet. Ha ezek után se fut rendesen a játék, az valószínûleg azért van, mert a procid kevés (köztudottan elég procizabáló a source motor). Amennyiben rendelkezel elég erõs procival, akkor ott más gondok lesznek.
Spread De Love!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."