66770
\"\"
  • Hyder
    YO Jock

akkor kicsit toljuk el a dolgot és akkor nyugisabban tudunk majd WARozni...mert így csak kapkodás és zűrzavar lenne belőle, úgy meg nem élvezetes semmi :)

tervbe van véve tagfelvétel hozzátok? csak azé hogy kb. mikor lesztek meg úgy 8-9en?

na Üdv Jock - este fent tali & heeent :)))
  • Jockey
    Hydi, bakker itt nincs bent icq:(
    mind1, vasárnapba kéne mégiscsak gondolkozni, péntek szombta nekünk marhára nem jó, nemtom kiállítani a csapatot akkora...(mindenki jobbra-balra)
    hétköznap van esetleg még lehetőség kedd vagy csüti, de akkor lehet csak 5 fővel:(
    ez lenne a mostani terv..
  • Jockey
    tanja kedves félre ne értsd én nem rosszallóan kérdeztem a dolgot :)
    örülök neki hogy van egy ember, akinek tetszik a játékunk ha éppen szar ha nem az..:)
    tudod hogy nálunk nem A siker mindenek felett a cél..:) hannem a játék..:)
    a bátyóra ezek szerint akkor nagyon jó hatással vagy :), kérnélek a többi war-on való "aktív" részvételre is..:))))
    na majd remélem tényleg összefutunk hamarosan
    bye jock :)
    jahh: Jockey [Bregan D'aerthe]...:)))))
  • Jockey
    ha a cs-t a kezdetektől nézzük akkor lehet újak vagyunk:)
    a fél év +egy kicsi az is ok részemről, deszerintem ez semmit nem számít.
    itt természetesen általában azok az emberek szoktak irogatni (kivéve minket, meg ahogy téged is:)) akik szinte teljesen tájékozatlanok még a cs-ben, mind közösség-mind a meglévő fórumok terén. Sokan még csak halottak a cs-ről, nekik segítség ez a fórum. Talán itt érthetőbben, és nyugisabban el lehet mondani egy-két alap dolgot ezeknek az emberkéknek, mivel tudjuk hogy a tapasztaltabb játékosok zöme kevésbé fordít energiát rájuk :))
    üdv jock
  • HUB Beco
    A stílussal semmi gond. Finomítani kell rajta és kész. ->Azon mindíg kell. Egy szóval nem mondtam, hogy csaló lennél, csak összefutottunk egy szerveren (én álneves voltam) és egy kicsit fel akartam dobni a hangulatot, de sajnos egyes hölgyek nem vették a lapot. Pedig még le is "térdeltem" előtte:)).

Más: Ahogy itt elnézem a társaságot, elég frissek lehettek Cs-ben (1/2 év?). Jól jön az utánpótlás mindíg.

Bond, akkor te nem a C7P-s Bond vagy ugye? KeFe oldalát nem ismerni!? Tényleg újak lehettek.
  • Tanja
    Hub Beco: Mit értesz az alatt, hogy fura?
    Megijesztesz! :(
    Netán van valami gond a játszási stílusommal???
    Most előre mondom, hogy NEM CSALOK!
  • Tanja
    Na csak ennyi....
    Jó álmos voltam de bocs Jock ha megbántottalak.
    Nos az összeröffenést úgy értettem, hogy
    pl: láttam a War-t! Én is nyugtatgattam a bátyámat közben. Már ott volt, hogy kilép és én
    addig átvettem amig ő lenyugodott + elrohangált!
    Ja és úgy mindig nézem a gamet.
    Ui: Gratula ahogy játszottál elég jól megy.
    A többit majd ha összefutunk!

Ja és jó a game! ;)
  • Jockey
    hali Hyder (vagy Hicks..:))
    este leszek icq-n akkor megdumcsizzuk a dolgot..
    valszeg amúgy a péntek nem igazán jó, de beszéljünk este a dologról..
    bye jock
  • Hyder
    Jockey - kéne beszélnünk a WARal kapcsolatban. most pénteken szeretnék szervezni 1et ha nektek is jó. mennyien vagytok a klánban?
  • palace
    letöltöttem a patchet, de invalid cd-key problémám van. nem fogadja el azt ami a saját half-lifeomé. mit csináljak?
  • palace
    innen le lehet tölteni az 1.1.0.4.-es patchet!
  • palace
    a href="http://www.sierra.com">INNEN LE LEHET TOLTENI AZ 1.1.0.4-ES PATCHET!!!
  • HUB Beco
    Mi folyik itt. Egy újdonsült fórum.
    Bondi! : Bizony van ilyen patch, méghozzá 18 645 580 byte. Itt figyel még a winyómon. KeFe oldalán megtalálod. (Azt hiszem legalább is.)

Na csá mindenki.

Ui.: Nicsak egy Tanja :) A múltkor találkoztunk. Eléggé fura a csaj, vigyázzatok vele.
  • palace
    srácok!
    kérlek segítsetek!
    tegnap tettem fel a counter strike-ot, de amikor játszani akarok vele, akkor vmi, ilyesmit ír ki:
    api dll missing, vagy vmi hasonlót. ha vki tudja, hogy mit kéne csinálni az kérem irja meg, ha lehet e-mailben, de ha csak itt azt is megköszönném!
    kösz!
  • Hyder
    YO Jockey

tegnap bazze szét írtottad szerencsétlen fejemet :))) nade kesz ez még ígyse, ressszkess öreg :)))

Csocsika - Hicks
  • Jockey Ewing
    Nem kell semmilyen patch hozzá. A Half-Life-ot kell 1.1.0.4-esre patch-elni, és 1.0 CS-t felrakni rá, és kész is. Különben ha az 1.1.0.4 patch kell, akkor www.cshu.net. Üdv!
  • CSOCSO
    csocsi:) Azt szeretném megtudni hogy honnan lehet etölteni hozzá pecseket meg ilyneket mivel holnap hozzák nekem a gamezt....
  • Jockey
    szijja Hyder :)
    részemről ok a barátságos WAR, megbeszélünk egy időpontot..
    ÉN vagyok a klán PR-osa, így keress engem: ICQ: 54559817..
    addolj és megbeszéljük a részleteket...:)
    csók Jockey [Bregan D'aerthe]
  • Hyder
    YO Addam

holnap este felteszem a HunMapPack -okat az oldalamra: cs-saints.ini.hu

szemléld meg, késő du. szerintem már fent lesz

csocsi all

• Hyder
    Jockey: nincs kedvetek majd egy barátságos WARhoz? még kicsikét be vagyunk táblázva, de én szívesen WARoznék ellenetek...kivel kell ezt megdumálni nálatok? vagy te leszel a kapcsolattartó?

nacsocsi - [SaintS]Hicks
  • Jockey
    thx Tanja...es bocsi a hiretelen eltavozasert, de mar nagyon idegesitettek..
    amugy elkoszontem midenkitol..:)
    hogy erted azt hogy szoktad figyelni az osszeroffeneseineket? mikozbe temabe jatszunk?
  • Tanja
    Úristen ezt én írtam????
    Félig kómába voltam....
    Na megyek CS!
  • Tanja
    Szijja Jockey! :)
    Nem a ti fejetekre szomjazom meg! :)
    Csak jó jáccani. Igaz mostanában sokat rosszalkodik a HL, de kitaró vagyok!
    Éppen azon gondolkodtam Sonja legyek vagy Tanja
    és hát a Tanja jött be... Jó lenne ha még valami
    ott díszelegne a nevem mögött: Tanja [Bregan D'aerthe] Jujj be jo lenne!
    Hogy miért??? Mert ilyen emberekkel (a Bregan klánban) élmény játszani! Büszke lennék ha hozzájuk tartoznék! Na tovább nem ragozom...
    Jock, ma gonosz voltál! Meg is indoklom:
    Mert csak úgy elhúztál! :(
    És ahogy elmentél már nem volt értelme maradásomnak mert rögtön leszidott mindenki.
    De nem is ez a lényeg hanem gondolom lelkiekbe :)
    tars vagyok marmint Bregan! Illene elköszönni.
    Ha éppen elköszöntél akkor bocsi nagyon koncentraltam. Külnben is csak ismerősökkel jó
    játszani. Nem???
    Ajjaj nagyon sokat "beszélek"...
    Blablablabla.
    Na akkor tök jó a játék!
    Jóccakát mindenkinek!
    Ui: Jock, már régóta akartam mondani de mindig
    nézem a kis összeröffenéseteket. Én sikítozom a háttérben :)
  • Hyder
    YO
    olyan "művész" emberkét keresek aki akármilyen 3D-s progival tud nekem 9-10 képet csinálni az én elképzeléseim alapján. A kép alapjai minden esetben CS modellek lennének, és őket kéne mindenféle poziturába és mindenféle stukikkal ábrázolni. Az árban természetesen megegyezünk, de azé én sem vagyok nagyon eleresztve. Aki esetleg jelentkezne rá az írja meg mennyiért csinálná meg és ha esetleg már csinált hasonló képeket abból ízelítőt küldhetne. SÜRGŐS lenne

Üdv - [SaintS]Hicks < xxx >
  • Addam
    megnéztem, de ott sincs, de majd leszedem egyenként...ja most látom milyen gyorsan reagáltam :)
  • Jockey Ewing
    Esetleg nézd meg a www.counter-strike.hu -n.
  • Jockey
    tanja: szijja :)))
    csak nehogy a mi fejünkre szomjazz meg..:)))
  • Addam
    nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni a hungaryan mappackokat? Régebben a cs.hu -n volt fenn, de már nem találom. Előre is thx.
  • Tanja
    Halihoo mindenki!
    Néhányan ismernek de nem is ez a lényeg.
    Na szóval csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy ez
    az egyetlen game ami miatt felmegyek netre(+ sg fórum).Nem sokat ülök gép elött de ha egyszer megszomjazom,
    Counter strike-al oltom szomjam.
    Na megint megszomjaztam.......
  • Yeti
    Jé, egy Szatír!
    Nem gondolam, hogy itt is fogok ilyet látni...
  • Jockey
    SatyR: ha megnezed mikor indult a topic akkor tudhatod hogy akkor meg sehol nem volt a counter-strike.hu...:}
    es ahhoz hogy itt lathato maradjon a topic neha be kellett irkalni dolgokat..:}}}

• Addam
    nekem millenium allatt beszagatott, de abból egyébként is elegem lett egyéb okok miatt, aztán felraktam se-t és simán megy, csak modemem miatt gyakran levág Duron 750@1000 , tnt2 ultra, ja meg 196 mb sdram
  • Jockey Ewing
    Vagy még az is lehet, hogy egy windows install kellene. Nekem is volt olyan, hogy szaggatott a CS mocskosul. Windows reinstall és ment minden utánna szépen.
    Konfig:
    Athlon 750@840
    TNT2 Ultra
    256MB RAM
  • Demeter
    Jaja Jock ezt velem minap vagy 10x megtette a dög!
  • Jockey
    jahh és milzen a kapcsolatod? mostanába a modemesekre rájár a rúd...többször dob a szerver indok nélkül, stb...
  • SAntA_ClAus
    OpenGl-ben probaltad ugye?
    Es be van allitva a 3dfx mini driver?
  • kowajano
    Új magyar Counter-Strike HQ-t lőttek fel tegnap. Az oldal a magyar CS community gyermeke, hétköznapi CS játékosok készítik hétköznapi CS játékosok számára. Az oldal meglehetősen profira sikeredett, a mögötte lévő motor elmondásuk szerint profi programozók műve. A tartalom több helyen hiányos még, de az anyagok feltöltése folyamatos.

És hogy ebből mi mit profitálhatunk? Hírek magyarul, fórum, levelezőszerver, tárhely klánok számára, teljes magyar klánadatbázis, klánwarok, pályák, szükséges file-ok, FAQ kezdők számára, stb.
    www.counter-strike.hu
  • Hyder
    Jockey: rendicsek...megmérkőzünk szemtől-szembe...bicskabulit rendezünk :))
  • Jockey Ewing
    A Half Life könyvtáron belül kellene lenni az összes Half Life mod-oknak. Így pl. a Counter-Strike-nak, meg a War In Europe-nak, meg a PaintBall-nak, meg az Opposing force-nak is. cstrike könyvtár lesz, ha jól telepedik fel.
    Nem lehet, hogy véletlen a telepítésnél rossz helyet választottál?
    Üdv:
    [KAB]Jockey_Ewing
  • Hyder
    YO

Jockey: mikor leszel megint hentelő formádban? :)))

[SaintS]Hicks