66770
\"\"
  • Majati
    Cimert cserbe cimet. :D

[email protected]
    [email protected]

(de csak neked:)
  • Hyder
    te figyu Jock koma

kinek is küldtél emaiolt a CSHQ-n a klánoldallal kapcsolatban? mert már kezd telelenni a búrám hogy senkisem válaszol onnan *grrrrr*

szóval pls küddj egy emilcímet mert rádis *grrrr* leszek :)))))
  • Hyder
    na várj, megkeresem neked :)) (de csak neked)

http://www.shadowfactor.com/

nesze :))
  • Majati
    En egy hivatalos oldalt szeretnek. :D
  • Hyder
    mit kell ezen keresni? :))

vagy leírást szeretnél?
  • Majati
    Hahaha. Bebukta a titkarno. :D
    Kormanyugynok, nincs a BattleCommunicatornak valami hivatalos oldala? Nincs kedvem keresni. :)
  • Hyder
    yo lét mindenkinek :)

Kryn: feltettem az oldalra az ígért BattleCom -ot

ajánlom mindenkinek, jobb mint a wilco, mert "más mint Kevin Kósztner" amúgy gyorsabb, és jobban konfigolható

letölthető: [SaintS]
  • Majati
    Hmm. Szerintetek elmegy egy 233mmx-es laptopon 32megaval a cs? Mert szerintem nem negyon. :(
    Megyek, keresek egy ringyozos gepet a cegnel. Muhahaha, resszkessetek titkarnok. :D
  • Majati
    Epp most gondolkozom, hogy befejezem mar ezt a linux hl projectet en, mert nem nagyon halad. :D
    Es akkor innen is nyomulhatnek. Hu de durva lenne. :)
  • Majati
    Jo reggelt kivanok!
  • Dikkma
    Nem veled Runescapeztem anno?
  • Dikkma
    Ja és Feketekéz, és Manyusz, és Ad@m (Feketekéz, Soprano, Bl@de) gyöngyösiek.
  • Dikkma
    Na na! Egyezzünk meg abban, hogy ha tényleg tetszik a CS, és jól is fog menni, megbeszéljük. Most már sikerült kiépíteni egy elszánt kis csapatot, mindenkit azért nem vehetünk fel.
    [CSira] : a klánnév. Counter-Strike.
    [CsIrA] : ha belépünk egy játékba, és a ct-ket gyengítjük (mármint, ct-k vagyunk :)) akkor CIA, érted?!?!
    [csIRA] : ha terrornak állunk... IRA... jó, nem? :))
    Amúgy, minek veszed meg??
  • Chris
    Ha te mondod...
    Nemtom otthon hogy öltözködik, pláne azt, hogy hova jár.. :D
  • Gladiator
    Nem, az nem ő, akire n gondoltam...
  • Gladiator
    Háát... őt nem, bár lehet nemtom. Rövid barna haja van nem, meg jó nagy, és egy Blindos nyakbaakasztható kulcstartója nem? És a bottyánba jár..
  • Chris
    Gladiátor,akkor biztosan ismered Mezner Csabi jóbarátomat... :) Ő gyöngyösi...
  • Gladiator
    Dikkma! Én is belépek a klánotokba, szombaton, mert akkor veszem meg a gamet. De valaki árulja már el nekem, hogy mit jelent a CSira. A Counter-striket értem, de tovább nem...
  • Gladiator
    Olvastam a klán oldalon, hogy van gyöngyösi is. ki az? én is gyöngyösi vagyok...
  • Dikkma
    Nézd meg a #362-es hozzászólásomat!!
  • Gladiator
    Na, végre értem!

Azt hittem, hogy megkell vennem a Hl, az op forct, és le kell töltenem a Cs-t. de csk meg kell vnni, sirály...
  • Spy
    Dombrádon Nyiregy mellett.Köszi a segitséget
  • Gladiator
    Én nem jáccontam még a játékkal, de szerintem a patch kéne. A legújabb patch: 1.0.1 asszem. töltsd le és jó lesz.
    Spy! Hol lax?
  • Spy
    Lehet hogy én vagyok hülye vagy nemtom.Lenne problem.megvan a counter strike cd-én az 1.0.0.0verzió,és amikor egy szerverhez akarok csatlakozni akkor kiirja hogy frissitsem a netet meg ilyeneket.
  • Gladiator
    Van valakinek CD írója? Ha van és küldök CD, meg egy kis pénzt, akkor átírja nekem?
  • Gladiator
    Mennyibe jerül most a Half-Life eredetiben? Ha eredetiben van meg, akkor nem lesz gondja a CD key-el? Kell az Op. Force is?
  • Chris
    Jock, sajnos a Vivendi választása nem rajtam múlott, hanem azon a koncessziós szerződésen, amit néhány éve írtak alá a Digitellel. Aztán jött a Vivendi... Minden adott volt, nem lehetett semmit tenni.
    Tévedsz, a szolgáltatói árak épphogy csökkenek mostanság...
  • Dikkma
    Hát, próbáld ki!
  • Gladiator
    64kb-os műholdas internettel jól megy?
  • Majati
    Axelero a legjobb, muhahahaha. :D
    Ilyet mertek mondani a jelenletemben. Hat mar hogy lenne az axelero a legjobb.
    Amugy 56k modemmel szinte mind1 milyen szolgaltatonal vagy, ugyis szar. :(

Chris: Hat 7-ora mar elmult, de gondolom mar meg is tudtad amire kivancsi voltal.

Jock: Bazz, fel 6-ig jatszottal, vagy ilyen koran keltel? ;)
  • Chris
    Jelen. Nem internetszolgáltatót kell cserélni, hanem telefontársaságot. :)
    Vivendi kicsit drágább, ámde azt nyújtja, amit ígér... ráadásul villámgyors az ügyintézés.
    Chris, Vivendi Co. Marketing manager
    :)))
  • Shep
    Srácok van olyan köztetek aki 56k-s modemmel játszik és elég alcsony a pingje? Ha igen akkor melyik szolgáltatónál fizet elő?
  • Chris
    Azért ez nem fér be a mellényem alá, hogy ennyi mindenből kimaradjak... Jelentés holnap reggel 7-re legyen az asztalomon. :)))
  • Chris
    Pihenj!

Távollétem erősen indokolt volt, de a főparancsnoki széket ismét elfoglaltam. :)

Jó kis kétéjszakás agygöröngytelenítő elfoglaltságom volt, ti miért nem jöttetek? :)
  • Majati
    Bazz itt sincs a bomba. :D
    Campeltek velek kocsog verlamak! Gyertek elo! :o)
  • Majati
    Nah, lassan befejezem a munkahely kempeleset. Itt vartam, de nem jottek a terrorok. Lehet hogy otthonra raktak le a bombat? Megyek is megnezem... :D
  • Majati
    Toled tanultam. :D De legalabb klanon belul maradt az 500. ;)
  • Majati
    Amugy meg irni azt ugy tudok, mint kedvenc tozsdeugynokunk. :DD
  • Majati
    Jeahhhh!!

Bregan D'aerthe POWER!
  • Majati
    499