66770
\"\"
  • Tomcat
    Erre-arra. Suli első hete után Zegen, akkor nem voltál otthon, múlt hétenm se láttalak MSN-en, most meg nem leszek, mert aszondod nem vagyok kívánatos a war során... Mondjuk én úgyse erősítem nagyon a klánt. Rambo hiányozni fog szvsz a war alatt. Coine, te, Tblade, DonMax. Ez csak 4...

Más: új intro a weblapon. Új fórum is. Ezúttal végleges. Magyar szerveren. Szal gyors. Csak mocskos Freeweb állandóan törli a YaBB.cgi filét, hogy miért??? Fórum, ami néha nem megy thax to Freeweb

Na akkor egyenlőre ennyi. Bocs eddig nem ment mail...
    Na cső macó!
  • Shiver
    Üdv mindenkienk!

Hát igen az 1.3-nak a Bregana veszi majd a legjobb hasznát, ugyanis ha Doyle beszélni kezd, hát akkor ...... égszakadás földindulás ..... :)))))
  • Majati
    en is ugy olvastam, nem mintha az 1.3-tol minden jo es szep lenne ;D
  • Dikkma
    Mármint, 3 hónap múlva, szerdán? Az jó!
    :D
    lámamacókészítők, minek ígérgetik júliusra, ha szeptember végén jön ki?
  • Rincewind
    Ez élő! Én fényképeztem, a fószer ott csinálta a szemem előtt! Valahogy úgy, hogy töltötte a pisztolyát és töltés közben ugrált! De mikor én is kipróbáltam nekem nem sikerült...
  • Dikkma
    délt Majatik!
    hű, ez jó
    kucckucc
  • Dikkma
    Tomcat, te amúgy az elmúlt kb. 3 hétben merre jártál?
    És rambo?
    Ugye tudod, hétvégén nem játszatok?
  • Majati
    delt hangarlakok!

ez elo szerintem...
  • Rincewind
    Magyarézza már el valaki, hogy ezt, hogy a rák faszába csinálta?!

• Rincewind
    Nem megy még a href:))

http://www.tiszanet.hu/halozat/
  • Rincewind
    >>>Cinyo

1365-ös hozzászólás!

A DA klánsite meg van.
  • Tomcat
    A de_scud on van egy tank
  • TIBI
    Melyik pályán van a tank meg a jeep?
  • Rincewind
    konzolba :

vote map(és a map sorszáma)
    Tehát: ''vote map1''

vote (és pályanév)
    Tehát: vote de_predator

Asszem szervere válogatja, de nem biztos!
  • TIBI
    Segítsetek már!A Counter Strikban hogy kell szavazni a mapokra?előre is köszönöm
  • Rincewind
    Khmm, hát ahol mi játszottunk ott nem. Sőt, ott gyűlt össze a CS legbarmabb társasága!
    Már játszunk egy ideje az assaulton, mikor beszól Lacc (-=DA=-Schyte), hogy mi lenne, ha bungee jumpingoznánk! Aztmondja arra gondolt, hogy van az a magas ház onnan ugorjunk le csapatostul! Erre mit ad Isten jelentkeznek rá csöpp kis klánunk jelenlévő tagjai (velem együtt :). Erreföl jönnek a többiek is! Aztán némi késezés közepette mindenki leugrált! Jópáran fölhaltunk, a többiek meg 8hpvel rohangáltak!!! Akkor egy T se halt ki :))
    Aztán a scudon meg kipróbálta a tankot ez a marha :), hogy milyen is az! És aztán arra lettünk figyelmesek, hogy sorra halnak ki a csapattársak! Erre elkezdtük Laccot kiirtani, de közbe ő is kinyirt párat, szóval maradtak vagy ketten! A CT-k meg nézték, hogy mi a fasz van, mert még szinte el sem indultak, de már 8 T kihalt :) Aztán még az ment pár körön keresztül, hogy minden T Laccra vadászott :)) Eszméletlen röhely volt, akkor már senki nem vette komolyan a játékot! :)))))))))
    Régen röhögtem annyit :))
  • Lacc
    TANK RULLA! :DDD Kéne egy ilyen tank minden pályára :D
  • Majati
    es fejhalgato osszezuzas (ezt csak a Shiver erti) :D
  • Majati
    bizonyos helyeken, bizonyos idokben ezert kickban jar. :D
  • Rincewind
    Még szép, hogy te vagy a láma!
    Legalábbis, ha a tegnapi játékodra gondolok, akkor biztos! Szerintem az ellenfél csapt sokszor értetlenül bámult, hogy mi az a sok tk. Pedig -=DA=-Shíte csak rájött, hogy a tankal lehet lőni is 8)=)
  • Lacc
    Én vagyok a láma, de valaki árulja már el hogy mit takar a Bunny hopping???? Hogy ugrálok fel le össze-vissza, vagy mi???
  • Shiver
    nekem már sikerült, játszani neten is

nagyon durvák az emberek meg az animációik, pl. amikor "meghalunk" és medic-ért könyörgünk :))
  • Majati
    magyar szerver van.
    viszont reggel 9-kor meg senkinek se ment itt nalunk.
    erdemes megnezni, de neten meg nem sikerult jatszanunk.
  • Rincewind
    Állítólag még magyar szerver is van!
    Csak az a baj, hogy nekem nemhogy magyart, de semmilyen szervert nem sikerült behoznom...
    De garafikailag eszméletlen jó!
  • Shiver
    Jock nekem 88-as pingem volt, vagyis közel a duplája mint itthoni szerveren amikor CS-zem.
    Sajna itthoni Wolf servert nem találtam
  • Rincewind
    Nem épp mostani ez már...
  • Majati
    Amugy Morpheus art oldalameg picit regi mar, szal orulok, hogy vegre sikerult neked is megtalalni. :D
  • Majati
    szerintem ra lehet jonni hogy nem en talaltam ki.
    bar osztom a velemenyet.

wolfenstein roxx. nagyon jo, de en inkabb multiba fogom nyomni.
    single reszeben picit elszallt a fantaziajuk a sracoknak...

pelda:

• Shiver
    Eme fórum olvasói, érdemes eme galériát megnézni:

FOTÓ GALÉRIA
  • Shiver
    Jó reggelt Jock droid 342zd-2-es :)))
  • Shiver
    Majati mire ezt leírtad addigra én is megnéztem és teszteltem, elég jó , a legjobb az a kibaszott lángszóró, kibaszott jól néz ki. A másik kurva jó a medic-ezés, fel lehet éleszteni a halottakat.

Nah mind1, én várom a final release-t. :))

Ja és mit idézgetsz a CSHU-ról. Ha idézel legalább a forrást is írd oda. Még a végén azt hiszik te találtad ki . :))))
  • Majati
    " Ja, és csak hogy tiszta legyen: a bunny hopping a múlté, azt megoldották, de azt sajnos senki nem akadályozhatja meg, hogy egyes playerek kergebirka módjára fel-le ugrándozzanak. A hülyeség nem bugfix kérdése. :)"

lol :D
  • Majati
    Reggelt a hangarba!

Shiver mar elkestel, en most neztem meg.
    Nagyon durva, mindenki kovesse a peldankat.
    Tom Hanks-ek elbuktak nalam... :D
  • Shiver
    Hali minden koránkelőnek! Jó reggelt droidok !!! :))
    Majati msot töltöm le a Wolf3d-t, majd beszámolok róla hogy milyen is. Addig is jó munkát mindenkinek :DD
  • Rincewind
    Bakker és az, hogy van, hogy házi, magyar szervereken kijavítják, a hivatalos patchben meg nem boldogulnak vele? Nem értem...
    De mostmár egyre kíváncsibb vagyok.
  • Dikkma
    Jah, C7P-n kezdték, és onnét sokra átterjedt a javítás.
    Télleg, megyeget a C7P?
    Már tök szűk a hátsó fertályom, hétvégén tágíttatok egy kicsit.
  • Coine
    bazegh, pedig néha jól jött, NÉHA.
  • Majati
    ertelmesebb szervereken mar most ki van javitva bunny.

uff beszeltem.
  • Dikkma
    jah
  • Rincewind
    Kössz!

A video érdekel! De egyébként az 1.3-ban nem lesz kijavítva a bunnyjump... (a cs.hu-n olvastam) :))