66770
\"\"
  • steveh
    Hali mindenki

Skacok segitsetek mert már kezdek megőrülni.
    Megvettem az eredeti HALF-LIFE-ot(már bánom).Ugyi ehez van két kulcsom.Az 1iket beirtam amikor egy WON.os servrre akartam felmenni.Nem engedet mert,hogy nem jó a kulcs.Mondom sebaj.Töröltem mindent és szépen ujra felraktam mindent,mostmár az eredeti CDk-röl.HL,CS.majd azokat szépen fel patcheltem a mostan futó verziókra.Bekapcs a PB majd indit a CS.Sikerült belépnem az uj kulcsommal aztán tudtam is jatizni.Marha boldog volam.Pár perc jati kibasz a serveröl merthogy nincs PB.Anyád.Pb kikapcs ujra indit.Akarok felmenni aszongya a köcsög,hogy:WON key already use.Nehogymá.Kikapcs az egész gép.Idit ujra.Belépek 1 másik server hátha azzal volt gond.Megin jati és megin kidob.Ujra fel akarok menni és ujra használja valaki a kulcsom.
    Most akkor mi a fasz van.Dobhatom ki az egészet?
  • Shiver
    háháháháhá enyimé a 2000 hihihihihhihihih gihihhih
  • Lazarus
    Na amit Shiver csinál itten azt ki lehet moderálni!:)

Szégyeld össze magad! :D
  • Shiver
    Enyém a 2000
  • Shiver
    MOst szemét leszek :))
  • Shiver
    Jó a hét képe a cshu-n :)))
  • Shiver
    Mi ez a pangás mostanában ?
  • Shiver
    Én az ajánlom mert azzal csomó mindent be lehet bindelni
  • Shiver
    Nextwish Script
  • Shiver
    töltsd le a nextwish programot
  • Shep
    Srácok vki írja már le hogz kell azt bebindelni, hogz pl a p lenyomására AKt vegyek?
  • Rincewind
    Mi a faszom???
    Mi a kurva ******* törlik ki a hozzászólásokat??? Ki a jó kurva ****** volt útba az a drow? Faszom esküszöm jobb volt mikor nem volt moderátor! Szart se tudnak arról, hogy mi szokott itt folyni, de törölnek mindent ész nélkül! Áljanak már le!!!!!

Nesze ba**meg berakom újra és ki ne töröld mégegyszer!!!
  • Shiver
    Egyébként meg delutánt mechák én org vagyok :))
  • Shiver
    Az procit operálnád ki a gépedből nem a szövegeket innen.
  • Majati
    namegugye aztsem ertem miert kell egy koszonest kimoderalni.
    erre rantasz otthon? hudejo ma megint milyet moderaltam. :D
  • Majati
    most ********aki kimoderalta a drow kepet.
    lehet hogy kicsit nincsen kepben es nem jott ra hogy az nagyon a topichoz tartozik.
    mert nempicit nemvagja, szal legalabb akko' moderalja, ha tudja mit csinal.
    megamugyseertem ki a ***** zavar hogy itt mi mirol beszelunk.
    ha majd itt senkinek se tetszem akkor ok is mind bekapjak. :D
    szerintem ez egy jol mukodod onszabalyozas, minek ide moderator.
  • Lazarus
    Jajj ne moderáljátok már az összes üzenetet:( Azér ennyire jó munkát nem kell végezni..
    Most nézzétek meg min röhögök is? a 2071-esen ami nem is létezik amugy qr*ajo beszólás volt Majati:)
  • Lazarus
    Én már csak ilyen szarokon tudok röhögni:)
  • Shep
    Srácok vki írja már le hogz kell azt bebindelni, hogz pl a p lenyomására AKt vegyek?
  • Majati
    bizony bizony, csakhat az a mortalkombatjel ott a nevednel. :D
    (mielott valaki megokositana, rajottem am hogy az nem mk jel, csakhat vagyunk itt paran ilyen vicces emberek:)
    amugy meg mar rugdaltam a Dantet hogy legyen accotok, majd lesz is.
    csak most mindenki bulizik. en sem tudok donteni, hogy csorozzek, csatlakozzak Shiverekhez 3-ik fiunak, vagy mashol bulizzak.
    azenemkellamsajnalni ;)
  • Shiver
    ma megint csak nem tok játszani mert megyek buléjba 5 csaj, no meg egy haverom és jómagam :)))
  • Chris
    Na sziasztok mind.
    Eme kis lehelletnyi intermezzot magam mögött tudhatom remélem, és ezek után már én is gazdagítom ám itt a kántorsztrájkos meg fórumos köröket nagy erőkkel.
    Nomeg azt is merem remélni, hogy végre Majati brotha't is fogom látni játszani, nemcsak fórumba írogatni. Apropó, domainreg ügyünk mostanra már valószínűleg esedékessé vált, és éretté egy kis megbeszélésre...
  • Jockey
    rince bazz ne tégy tönkre..:D
    legalább azt mondd meg milyen témában akartál velem dumcsizni:)
    kiváncsiságrulezdayol:D
  • Jockey
    hehe, röhögni fogsz de tényleg az eladói tér fölött lógtak az "illatosabbnál-illatosabb" szalámik, stb..néha együttérzően mosolyogtam julcsinénire amikor a fején koppant egy izmosabb zsírcsepp:)
    de ha ezt tudom akkor talán nem hagyok ott mindig a sallang 20ft-okat, bár most hogy így eladtam mindent lehet átgondolnáma dolgot..
    egy olyan igazi 80as évekbeli kis kuckót képzelj el, amibe ha bemész hírtelen megszédülsz a nosztalgiaérzettől..:)
    a kis drága szerintem így is bukó volt a bót, pláne hogy most van rajta legalább egy fél millás pecsít :D
  • Jockey
    tényleg hicks baby jogos a majati fémtestvér hozászólása..
    egyszerűen nemtok bemenni hozzátok, ami felettébb dühítő mert idétlen szervereken kell hentelnem, a cscs meg már lassan átveszi a lagkirály szerver titulust..
    lassan csinálhatnál már nekem egy belépő adminjogot, hogy legalább az üres szlotra tuggyak konnelktolni...mert így hiába mennék nemtok..:((
  • Majati
    megazert nemkicsit nivos is ott a tarsasag. ez abbo latszik hogy mindig elso vagyok. :D
    csak aze nincsen 128-0-as fregem mert mindenki wallhackel meg ejmhekkel.

Jock: aze nemlattad hiradoba mert Julcsineni afganbarat szelsosege terroristavezer volt.
    es a magyar tikosszolgalat apeh alneven jol rapiritott, mert kolbaszt csempeszett arab baratainak. :D
  • Majati
    kavet mindenkinek!

szasz allambacsi, en szeretnek palyan lenni, de sosenem ferek be a szerveretekre.
    mert sokan vannak, es mashol is sokan vannak. es mehetek ilyen negakra jatszani.
    es mar nagyon teli van a faszom... *doh*gihi*lapat,kasza* ,minden masodpercben 5x. :D
  • Hyder
    na reggelt ppl

mi a pálya veletek skaccok?
  • Rincewind
    Reggelt...

>>>Jock

Azé' nem írtam levelet, mert már nem aktuális! Szóval mind1...
  • Majati
    legjobb amikor ebben a poloban van, kezebe es kezemben ericsson telefonok
    es fennhangon fikazzuk, hogy kocsogsuttyoericsson :D
  • Shiver
    küldjed majd jól összerugom ha olyat vesz fel :)))
  • Majati
    majd kuldom rad Dantet az ericsson-os polojaban. :D
  • Shiver
    na üdv mechák népe, újra köztetek vagyok, ami egy kis technikai probléma miatt nem történhetett meg.

nem volt internet hozzáférésem 2 napig mert gányoltak az utcában és szűrőt raktak fel a kábelezők az internetkábelra. Mekkora lámerek :))

de most már megy, lehet készülni warra :))
  • Majati
    hoppa hoppa, termeszetesen Jockey. :D
  • Majati
    ja jockey allitolag KIA ki akar hivni minket, most hallotam Dantetol.
    megmondhatom neki az emiledet? :D
  • Majati
    szasztok... war ide nekem de mostan :D
  • Jockey
    majati, lepodnél szerintem...
    van itt is rengeteg nyáladzóó mén és kitörésre várva divatribanc, de renegeteg "közvetlen", jó kiállásu, butítanivaló akad, ami egészségünk szempontjából igencsak pozitív..
    amúgy reggelt droidok..:)
  • Majati
    ehh, Jock megyek en is, megnezem milyenek a videki csibek. :D
    huhh, most akkor bunko posti voltam...
    amugy meg sok sort kell inni melle es akkor nem faj a fejed :D
  • Majati
    ja, majd rajossz
  • Lazarus
    Háh! Na mit szereztem?
    Won ID Generátort!:DD Nyeld le a 2500Forintod!
    Új Szlogenem: Pénzér csak hárdvert!