Counter-Strike (x)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder
nincs hát

IE vel a legjobb

sajna nemigazán tudom jól összehozni a Flash-t és a Netcápát meg a többit, nemtom ménem tudom, de mind1

a lényeg, hogy IEvel tökéletes

Steam: [HUN]Feriggno

Hydi: ejszaka (23:44) raneztem jol bereklamozott oldalatokra, es egy nem tul bonyolult html kod fogadott. 😄
Azert irtam oda, hogy mozillaval neztem mert gondolom azert nem lattam semmit. Most nezem netscapeval es azzal megy. Szoval az en gepemben van a hiba. De akkor is nagyon csunya dolog hogy nincs minden bongeszore optimalizalva az oldalatok. 😄

All Your Babes Are Belong To Us

Hyder
yo all

Maja: hogy micsodaácska? 😊

kicsit bõvebben

Reggelt Droidok! 😄

Hicks: oldalatok jelen pillanatban (23:44 mozilla 0.9.2) nem tul fenyes kepet mutat. 😄

half-life logo creator csak kulon Rincewind magustanoncnak 😄

Rincewind
Én nem bírom letölteni ezt a "színes logó micsodát" (és ezt a szakkifejezést jó, ha megjegyzitek 😊 😞(
[SaintS]Hicks
HI ALL

Hát megnyertük a versenyt HIPP HIPP HURRÁÁÁÁÁÁ

a képet majd kiteszem az oldalra

cs-saints.ini.hu

csácsumicsõ
Nem kell wally. Ott a hlc a masodik link alatt, azzal egyszerubb. Roman szerverek asszem akadnak a www.counter-strike.ro alatt. Oroszt meg nem tudok. De inkabb gamezze itthon.

Shep
Nem tud valaki olyan címet ahol pl orosz, román szervercímek vannak? Elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
És hol található meg ez a wally?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jock: ez nem a munkahelyi azonositom, csak kezdek en is lustulni. 😄
Eskulonbenicsakenpuwer meg nagyarcpuwer. 😄
Shep + tobbi erdeklodo: csak azert sugok mert ez itt a mindenkinek segitunkBregan'Daerthe forum. 😄

logoville tutorial
hl logo creator for birkaz(copyright Dante) only
sprayin foolz

ember
van egy wally nevû wad szerkesztõ. ezzel bmp-bõl tudsz wad-ot gyártani. a cstrike könyvtárba kell pldecal.wad néven elmenteni a logót, eztuán semmit (!) nem vátoztatni a játékon belül a menüben (a logóknál), csak simán játszani és akkor elvileg mûködik. (a mérete kb 128x64, 64x128, 64x64 vagy ilyesmi legyen, ezt nem tudom pontosan
Rincewind
Szerintem olyan már nem nagyon van...
Rincewind
Én már láttam teljesen színes képet is! Engem az érdekelne!
Zocsi
Engem az érdekelne, hogy nem tudtok a NETEN 1.0-as szervert?

Zocsi
Szerkezd + a saját logód!!! Bemégy egy rajzprogramba, +nyitod a nemkívánatos, v. nem tetszõ logót. Kapsz egy fekete-fehér árnyalatos képet. Ezt a képet átszerkeszted, de ügyelj arra, hogy csak fekete és fehér színeket használj, ill. azok árnyalatait!!! 😊

Rincewind
Ez engem is érdekelne...
Shep
Hi! Hogyan lehet megcsinálni azt hogy egy általam választott bmp képet a játékban logoként lássak viszont? Elõre is kösz

Jo delt! 😄
Elvagyok itt. 😄

Jo estet Rince! 😄
Jock: igen az ott egy Red Hat Linux release 7.1 (Seawolf), de a kedvedert "lincsinek" is nevezhetjuk. 😄
Hyder: egyszer voltam az eklubb "underhouse" (eleg gyengus nev) termeben, es ott epp akkor detroit minimal techno volt. Aztat pedig kedvelem, de mondjuk a fonti reszen azert elegge a "14eves vagyok a csajom meg 13 slagerek" hoditanak. 😄
Yo, fekapuwer. 😄
(terjed az ige😊

Red Hat Linux users (tudom hogy nincs itt ilyen😊:
cd /etc/games
./banner -w 😄

Hyder
yo all

hát az E-Klubban nemigazán szokott fellépni Ganxta, ott erõsen House, Trance és néha HC zene megy a nagyobbik részben, a csajok MEREDEKEN KORREKTEK 😊))) olyan seggek rohangálnak csípõmagasságban mint állat ba**e 😊)

tombolás van ott ezerrel, meg tízezerrel

tombolassmileypuwer :-DDDDDPPPP

Koranreggelpuwer. 😄

Valakit biztos kihagytam. 😄

A Bregan Brigad jeles tagjai:

B@lu
Darkon
Dem
Doyle
Grim
Jock
Kryn
Majati
Shiver
Stawros
Wuben

Smileypuwer @ work. 😄D

csekkdisz

bind "say szoveg"
Jo hajnalt! 😄

Ja es cs strategy planner-t tesztelni kene valamikor, ha meg erdekel valakit. Visszajelzeseket varom icukara.

Smileypuwerforever. 😄

Udv Droidok!

Bovebb beszamolot kerek a szombati megmozdulasrol, ha mar egyszer szemelyes nem tudtam jelen lenni a rendezvenyen.
Teljesen jogos lebaszasomat mar megkaptam Christol, ugyhogy a miertet ne feszegessuk. Inkabb meseljetek. 😄
Amugy szerintem az E-club az picit eros. 😄

[SaintS]Hicks
HI ALL

hát megtartottuk a kis sörözésünket a Bregan képviselõivel: Jockey, Kryn barátainkkal

jól sikerült, a hangulat szerintem FENOMENÁLIS volt 😄 csak kár hogy a többiek nem vettek rész rajta 😞 "nem tudjátok mit hagytatok ki"

ilyen kis dolgokat majd eszközölni kell sûrûbben 😊) de next majd megyünk pl E-Klubba utána

na csocsika
Rincewind
Egyébként meg egyáltalán nincs sok szerver!!!
Általában 5-6 van ami mûködik és azok is tele vannak vagy nem lehet csatlakozni! Szerintem éppen, hogy kevés szerver van.
Rincewind
Egyik se: Tiszanet!
Jo delt!

Bocsi Hydi nem voltam vicces. 😞
Dikkma te meg mar aze lattal mar fps-t, szal aze nem vagy akkora kezdo. 😄
Rincewind: server uzemeltetest szerintem ne eroltesd, van eleg igy is ahol a haverokkal nyomulhatsz.
Kabeles eleres nem eleg egy szervernek. Amugy meg mindig erdekelne hogy Tvnet vagy Chello? 😄

Rincewind
Jó délt!
Na ebbõl én nem sokat értettem! Nem írnád le röviden? Esetleg meg tudnám oldani, hogy itthonról üzemeltessek szervert, de állandóan nem. Meg mondtátok, hogy a kábeles kapcsolat lassú ahhoz 😞
Nem lehet valahogy ingyen tárhelyen vagy valami ilyesmi helyen szervert csinálni? Lehet, hogy hülyeségeket beszélek, de annyira nem értem ezt az egész szerver dolgot! Mármint a létrehozását...
Jó dolog az élbolyban lenni. Fõleg megnyerni a mapet! 😊 De annál nincs szarabb, mint ilyen eredmények után gyatra eredményt produkálni! Ma nekem ez jutott ki sajna 😞 Mind1, a napot egy hatalmas tarolással zártam, amit sajna Dikkma kolléga miatt abba kellet hagynom, na mind1! 😊

Server? Itt találsz 1-2 hasznos dolgot...
Gép/net kapcsolat milyen lenne?

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Dikkma
Hümm, én már szoktam is nyerni mapet. Tegnap is nyertem volna egyet, mert nagyon sokkal vezettem a Nega II-n, de aztán inkább elzúztam, még dolgom volt. Pedig tegnap úgy ültem a gép elé, hogy két hete nem láttam Cs-t.
Szal fejlõdöm 😊)
Rincewind
Le tudná írni valaki, hogy hogy kell Server-t indítani???
Szeretnék egyet, ahol ismerõsökkel nyomulhatunk, de nem tudom, hogy kell csinálni!!!
Rincewind
Öcsém ma nagyon megy a játék8)=)
A pálya végi összesítésben a második helyen álltam 11 frag-gel!!!
Biztos csak sok kezdõ volt, de akkor is tök jó érzés 😊
Ehh, srácok, de tapintatlanok vagytok...
Szerintem Hydi nem értékelte ezt a poént a jelenlegi helyzetben, így van? 😞
MajatimegJokilógnakazakasztófánpávör...

Hyder
Jock: ja, és tõled kérdeztem "nem publikusan" valamit, és az nem volt véletlen, hogy nem publikus

Hyder
ezt a témát nem kéne tovább feszegetni

Jo delt! (hol van mar a reggel?😊

A droidhangarban most nem tudom megcsinalni nektek, lamausereknek a faq-ot hozza, de majd ragyogyulok es meglesz. 😄
Kryn az bizonyitottan BSA ugynok, mindenkitol anyagot gyujt a kesobbi buntetoperhez. Hicks mar te is bekerultel az ordogi korbe. 😄
Nah jok legyetek. Krynaznemjopuwer, koversmileypuwer. 😄

Rincewind
Reggelt!
Jockey
jó reggelt, üdv hydi😊

Jó tanács: kryn-el vigyázz, bizonyos pletykák szerint bsa-s emilcímrõl küldött leveleket egyes személyeknek..😊
Gigamegabrutáldurvakövérsmileypuwerforever!😄

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

[SaintS]Hicks
na Jó reggelt puderarcúak

Kryn: majd ha erre jársz, feltettem az ICQt majd küldhetsz msg-t. de addigis csippanj rám vs. küldj SMSt hogy hányan lesztek

szentantibreganpuwer 😊
Nade tényleg üdv Gorman, most teljesen komolyan! 😄
Szmájlipávör. 😄
Krynpávörforevörendevör!!! 😄

Ajaj.
Majati, te egyre gázosabb vagy... 😊
Ezen az utóbbi kettõn szétröhögtem magam.

Tenyleg, udv Gorman! 😄
Smileypuwer. 😄
NemKrynpuwerhanemMajatipuwer. 😄

Kedves klantarsak es kedvenc olajcsaszarom! 😄

Ajanlom figyelmetekbe az alabbi kis programot, amit megnezve egesz hasznalhatonak veltem.
Javasolnam a taktika megbeszelesek virtualis teret athelyezni erre a platformra. Velemenyeteket varom az "[email protected]" cimre.

Szereto klantarsatok:
Majati

-==-

Kiindulasi pontnak mondjuk itt van a magyar cs hq, vagy annak a mapos reszlege.
Aztan van meg planetcs maps. Mara ennyi eleg is lesz 😄