Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IE vel a legjobb
sajna nemigazán tudom jól összehozni a Flash-t és a Netcápát meg a többit, nemtom ménem tudom, de mind1
a lényeg, hogy IEvel tökéletes
Steam: [HUN]Feriggno
Azert irtam oda, hogy mozillaval neztem mert gondolom azert nem lattam semmit. Most nezem netscapeval es azzal megy. Szoval az en gepemben van a hiba. De akkor is nagyon csunya dolog hogy nincs minden bongeszore optimalizalva az oldalatok. 😄
All Your Babes Are Belong To Us
half-life logo creator csak kulon Rincewind magustanoncnak 😄
Hát megnyertük a versenyt HIPP HIPP HURRÁÁÁÁÁÁ
a képet majd kiteszem az oldalra
cs-saints.ini.hu
csácsumicsõ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eskulonbenicsakenpuwer meg nagyarcpuwer. 😄
Shep + tobbi erdeklodo: csak azert sugok mert ez itt a mindenkinek segitunkBregan'Daerthe forum. 😄
logoville tutorial
hl logo creator for birkaz(copyright Dante) only
sprayin foolz
Elvagyok itt. 😄
Jock: igen az ott egy Red Hat Linux release 7.1 (Seawolf), de a kedvedert "lincsinek" is nevezhetjuk. 😄
Hyder: egyszer voltam az eklubb "underhouse" (eleg gyengus nev) termeben, es ott epp akkor detroit minimal techno volt. Aztat pedig kedvelem, de mondjuk a fonti reszen azert elegge a "14eves vagyok a csajom meg 13 slagerek" hoditanak. 😄
Yo, fekapuwer. 😄
(terjed az ige😊
Red Hat Linux users (tudom hogy nincs itt ilyen😊:
cd /etc/games
./banner -w 😄
hát az E-Klubban nemigazán szokott fellépni Ganxta, ott erõsen House, Trance és néha HC zene megy a nagyobbik részben, a csajok MEREDEKEN KORREKTEK 😊))) olyan seggek rohangálnak csípõmagasságban mint állat ba**e 😊)
tombolás van ott ezerrel, meg tízezerrel
tombolassmileypuwer :-DDDDDPPPP
A Bregan Brigad jeles tagjai:
B@lu
Darkon
Dem
Doyle
Grim
Jock
Kryn
Majati
Shiver
Stawros
Wuben
Smileypuwerforever. 😄
Bovebb beszamolot kerek a szombati megmozdulasrol, ha mar egyszer szemelyes nem tudtam jelen lenni a rendezvenyen.
Teljesen jogos lebaszasomat mar megkaptam Christol, ugyhogy a miertet ne feszegessuk. Inkabb meseljetek. 😄
Amugy szerintem az E-club az picit eros. 😄
hát megtartottuk a kis sörözésünket a Bregan képviselõivel: Jockey, Kryn barátainkkal
jól sikerült, a hangulat szerintem FENOMENÁLIS volt 😄 csak kár hogy a többiek nem vettek rész rajta 😞 "nem tudjátok mit hagytatok ki"
ilyen kis dolgokat majd eszközölni kell sûrûbben 😊) de next majd megyünk pl E-Klubba utána
na csocsika
Általában 5-6 van ami mûködik és azok is tele vannak vagy nem lehet csatlakozni! Szerintem éppen, hogy kevés szerver van.
Bocsi Hydi nem voltam vicces. 😞
Dikkma te meg mar aze lattal mar fps-t, szal aze nem vagy akkora kezdo. 😄
Rincewind: server uzemeltetest szerintem ne eroltesd, van eleg igy is ahol a haverokkal nyomulhatsz.
Kabeles eleres nem eleg egy szervernek. Amugy meg mindig erdekelne hogy Tvnet vagy Chello? 😄
Na ebbõl én nem sokat értettem! Nem írnád le röviden? Esetleg meg tudnám oldani, hogy itthonról üzemeltessek szervert, de állandóan nem. Meg mondtátok, hogy a kábeles kapcsolat lassú ahhoz 😞
Nem lehet valahogy ingyen tárhelyen vagy valami ilyesmi helyen szervert csinálni? Lehet, hogy hülyeségeket beszélek, de annyira nem értem ezt az egész szerver dolgot! Mármint a létrehozását...
Server? Itt találsz 1-2 hasznos dolgot...
Gép/net kapcsolat milyen lenne?
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Szal fejlõdöm 😊)
Szeretnék egyet, ahol ismerõsökkel nyomulhatunk, de nem tudom, hogy kell csinálni!!!
A pálya végi összesítésben a második helyen álltam 11 frag-gel!!!
Biztos csak sok kezdõ volt, de akkor is tök jó érzés 😊
Szerintem Hydi nem értékelte ezt a poént a jelenlegi helyzetben, így van? 😞
MajatimegJokilógnakazakasztófánpávör...
A droidhangarban most nem tudom megcsinalni nektek, lamausereknek a faq-ot hozza, de majd ragyogyulok es meglesz. 😄
Kryn az bizonyitottan BSA ugynok, mindenkitol anyagot gyujt a kesobbi buntetoperhez. Hicks mar te is bekerultel az ordogi korbe. 😄
Nah jok legyetek. Krynaznemjopuwer, koversmileypuwer. 😄
Jó tanács: kryn-el vigyázz, bizonyos pletykák szerint bsa-s emilcímrõl küldött leveleket egyes személyeknek..😊
Gigamegabrutáldurvakövérsmileypuwerforever!😄
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Kryn: majd ha erre jársz, feltettem az ICQt majd küldhetsz msg-t. de addigis csippanj rám vs. küldj SMSt hogy hányan lesztek
szentantibreganpuwer 😊
Szmájlipávör. 😄
Krynpávörforevörendevör!!! 😄
Majati, te egyre gázosabb vagy... 😊
Ezen az utóbbi kettõn szétröhögtem magam.
Smileypuwer. 😄
NemKrynpuwerhanemMajatipuwer. 😄
Ajanlom figyelmetekbe az alabbi kis programot, amit megnezve egesz hasznalhatonak veltem.
Javasolnam a taktika megbeszelesek virtualis teret athelyezni erre a platformra. Velemenyeteket varom az "[email protected]" cimre.
Szereto klantarsatok:
Majati
-=
Aztan van meg planetcs maps. Mara ennyi eleg is lesz 😄