Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eszembe jutott, hogy (meg) nincs itt a Shiver akit niggerezhetek. 😄
All Your Babes Are Belong To Us
amugy meg nem kell ez. mar leragott csont. "csiter vagy", "de nem is vagyok..".
ez csak arra jo hogy mindenki azon rohogjon mekkora lesz a flame.
amugy meg remelem lesz valaki tolunk ma ejjel. unnepejes visszateresem pillanatait nem akarom maganyosan tolteni. 😄
komolyan: örülök, hogy nem sikerült a szemfényvesztés, és sok ember (a normálisabbja) megérti hogy boszorkányüldözésrõl van szó...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
fleko indított egy fikázós topicot az index.hu-n is:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9042833
a cs.huról törölték a topicot az alább olvasható szöveggel ÉS A REGISZTRÁCIÓMMAL együtt.
úgyhogy óvatosan. csak semmi ellenvélemény. semmi kritika. meg se próbáld védeni magad, ha a cs.hu atyaúristene ellened fordul és segít bemocskolni. BAN LESZ A VÉGE!
ÉN FIGYELMEZTETTELEK...
unIQue
ez vicces. tiszteletbeli kefásként írom a következõket:
1. csak a nagyon tájékozatlan vagy rosszindulatú vélheti/írhatja/hiheti el, hogy a kefa csítelt. pecas, bmk, tsuts1, matyi (aki aznap este - ezek szerint szerencséjére - nem játszott) olyan játékerõt képviselnek, hogy nincs is rá szükségük. (aki találkozott már velük, az tudja...)
2. a kefa 3x játszott a HEFfel, mégsem kezdtek el csíterezni. miért? mert eléggé a földbe döngölték a kefát, mert ÕK voltak a jobbak (a HEF ellen nem lett volna szükség csítre a PB ellenére, mint a TNG ellen?). BORGékkal is volt egy war, futcsamód ÕK SEM csítereztek, mert belátták, hogy a kefa volt aznap este a jobb.
3. az "5 rohadék" nevei jól bejáratott, közismert, valós nevek, a cs scene hosszú ideje ismeri és felismeri õket. tessék elgondolkozni: ha egy csíter klánt akarnál alapítani (persze csak elmélet), azzal a névvel csalnál amit hónapokon keresztül ismertettél el a cs közélettel?
4. neten játszva egyesek számára nem rossz érzés (egy bizonyos pontig), ha lecsíterezik õket: azt mutatja, ennyivel gyorsabb/rutinosabb/szerencsésebb voltál (még arra is volt példa, hogy ENGEM csítereztek, pedig tudnivaló, hogy nem vagyok vmi jó játékos - engem mondjuk idegesített). A CIKI AZ, HOGY MINDEZ A MOCSKOLÓDÁS MEGJELELENHETETT A MAGYAR CS SCENE FELLEGVÁRÁBAN, MINDEN ELLENÕRZÉS/UTÁNAJÁRÁS/MÁSIK FÉL MEGHALLGATÁSA NÉLKÜL - gondolom valamiféle haversági alapon 8(((((. EMIATT ELÉGGÉ ÉGHET A CS-HU SZERKESZTÕSÉGÉNEK A KÉPE. TESSÉK SZÉPEN GONDOLKOZNI, ELLENÕRIZNI ÉS AZTÁN, ESETLEG, KÖZÖLNI. EZ ÍGY CSAK SZ*RDOBÁLÁS. A CÍM (ÉS A TARTALOM IS) OLYAN, HOGY A HOZZÁSZÓLÁSOKBAN IS KEVÉS OLYAN MOSDATLAN A SZÁJ. a sok lökött meg gondolkodás nélkül el is hiszi (a téma mostanában elég nagy népszerûségnek örvend). TESSÉK FELFOGNI, HOGY VAN NÉMI FELELÕSSÉGETEK A HÍREK KOÖZLÉSÉBEN: SOKAN (most már azt mondom hogy sajnos) KÉSZPÉNZNEK VESZIK AMIT LEÍRTOK! aztán szépen eltûnik a téma (miért?), A KEFA NEM TUDJA LEÍRNI ÉRVEIT (ezt teszem most én), ÉS MINDENKIBEN AZ MARAD MEG, HOGY A KEFA AZ EGY CSÍTER BANDA...
5. bmk valószínûleg tényleg "lelkileg összeroppant" (ez után), és seduxenen/hideg borogatáson él, mivel nálam talán csak õ utálja jobban a csítereket. ja még valami: személyesen ismerem, és az egyik hozzászólás értelmével ellentétben qrvára nem nagyképû.
6. sajnálom azokat, akik irvnek hisznek (aki köztudottan egy perverz - gondolok a telefonos "tréfáira"), és nem gondolkodik.
7. köszönet azoknak, akik ismerik a csbõl az "5 rohadékot", ismerik játékerejüket, használták az eszüket és rájöttek hogy az egész cirkusz célja csupán a kefa lejáratása (és a TNG "magyrázzuk a bizonyítványunkat" akciója).
ps: mindig is undorítónak tartottam ezt a netben: itt büntetlenül lehet anyázni, sárdobálni. az embernek tényleg nagy szabadságot ad (gyakorlatilag anonim vagy). a sok szellemileg éretlen meg visszaél vele. ha ilyesmi az újságban jelenne meg, pert indítana az ember, ha szemtõl szembe mondanák, orrba csapná az illetõt. itt büntetlenül megcsinálhatnak (és meg is csinálnak) egyesek bármit, nincs retorzió. gyávább és alattomosabb, mintha egy öregasszony táskájából kilopnák a pénztárcáját. AKKOR lenne esély a lebukásra és a büntetésre. így meg nyugodtan megtehetnek akármit.
bocs ha hosszú, de ki kellett írnom magamból...
idom az meg nincs eleg, de holnap feljovok, szetlovom
a picsatokat, es akkor mar megtettem az elso lepest.
fokozatosan szivargok vissza en is...
SaintS szerver, 80.64.65.7:27015
Mi 3-an ott vagyunk!
Dikkma, elgépeltem az oldalt, ezt fel kell töltened, küldök egy képet, ez nem mindennapi !!!
ugye hydibaby?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Es legalabb linux fut rajta, megjo, megnincslag?
En nem hagynam hogy a Jock csokos legyen. Allandoan
csak shotgunt lehetne venni... 😄
bár ugyse nagyon tudnám használni, csak hogy férjek már be ha dúl a háború a szerveren😊
és mi van az fentartott adminjogommal?😊
Steam: [HUN]Feriggno
ma lesz beletuszkolva asszem a 770 RAM a serverbe, ha tudtok este jönni tesztelni mit bír akkor plíííz tegyétek meg, mert tudni szeretnénk, hogy kell-e még valamit cserélni benne
thx
IP: 80.64.65.7:27015
csákómákó
Hicks
Bregan gyertek ha tudtok a SaintS servert tesztelni, oki?
IP: 80.64.65.7:27015
thx - csákómákó

lol
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rince: ! pont arról beszéltem! Az tutira egy G3-al volt!
Na mindegy 😊
És persze, hogy én fényképeztem le, te meg nem, coc-coc 😊
De asszem téged sikerült a ládán átlõve leszedni mákból! Valamint Coint totál véletlenbõl célkereszt nélkül, mikor rohant felém. Abban a körben 5-6 embert irtottam ki távcsövessel. Csak az utolsó tudott kinyirni, de hát 2 hp-m volt 😊)
Kár, hogy aztán már nem ment úgy a jati 😞
Kérdés: kell-e ennél több? Jobb?
Válasz: nem hiszem...