Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egy kérdésem lenne:
Valaki tudja hogy le e lehet tölteni a sima Half Life-ot?
Egy kérdésem lenne:
Valaki tudja hogy le e lehet tölteni a sima Half Life-ot?
All Your Babes Are Belong To Us
Jock: szoljal lecci Darkonnak hogy nezzen kepeket o is, mert neki is nagy a ralatasa ezekre a dolgokra.
meg mondjuk te is leemelhetnel par gyongyszemet a konyvtaradbol, es szkennelhetnel picit. 😄
"zold konyv" itt figyel nalam is, epp ezert mondom, hogy pl nekem egybol bejatszott a "bard" amikor meglattam. 😄
Majati: 😊 igen; ezek feleltek meg leginkább az előzetes elképzeléseimnek, és amúgy a "zöld könyv" ott hevert a polcomon, leszedtem, beszkenneltem és kész 😊, amúgy pont azért, hogy ne tűnjön annyira "lopásnak" hagytam ott minden kép mellett (már ami mellett volt) az aláírást (sokszor még egyszerűbb is lett volna, ha elhagyom)
minden hasonló jellegű képet szívesen fogadok, csak lehetőleg fekete-fehér legyen, vagy legalábbis valamilyen 2 színből álljon csak
a screenshotok kellenek
láttam, hogy shivernek ez az emilje itt a sg-n, de gondoltam ez csak valami kamu cím lehet 😊, ezek szerint nem...
örülné(n)k gondolom mindannyian a saját szervernek 😊, de én azt úgy értettem, hogy már az extrán lesznek a fájlok, és nem csak máshonnan belinkelgetve (most cs.hu)
addig is csináltam egy olyat, hogy: bregan.ini.hu (még egy ideig lehet, hogy nem él)
index cs fórum belinkelve
mozilla 0.9.4 beírva
Rincewind, Shiver: köszi 😊
Jockey: icq javítva... az benmaradt, de a members résznél a jó volt eddig is
megmondhatnátok Darkon elérhetőségeit is, hogy kirakhassam a sok ? helyére, thx
ennyi voltam mostanra, mert csak 6tól olcsó a net 😊
Majd ha netán összegyűlik a Bregan klán valami valós helyen - nem a virtuális valóságban - akkor majd nagyon megköszönjük neked e dolgot.
Remélem erre hamarosan sorkerül 😊)
Addig is fogad szóbeli elismerésemet 😊
GRATULA for STAWROS
A felhők felett mindig süt a nap
És szerintem Zsilvölgyi mester munkái is éppen odaillőek, bár nem akarok beleszólni komolyan. Szal szerintem design-os...
design rulz, Max szerintem az egyik legjobb magyar fantasy grafikus, de
ezek a kepek mar fel lettek hasznalva a zoldkonyves szerepjatekhoz. 😊
sokan oda kotik, szal szerintem kene szerezni egy ket jo forgotten realms-es kepet
es azokat kinyomni. majd en is elkezdek keresgelni.
ha kell en el tudom kuldeni par elozo waron keszult screenshotjaimat.
shiver emilcime: [email protected] 😄
linkek koze ki kene rakni az indexes forumot is. errol jut eszembe
nem ert valaki itt php-hez, hogy legyen sajat forumunk?
sajat servert intezi is valaki vagy csak parasztvakitasnak van kiirva? 😄
csak mert akkor sajatomnak ereznem a projectet.
osszefoglalva: gratula stawi 😄
amugy Nekem es Shivernek is van wonkey. szal mehetunk cpl-be...
honlap nagyon konig, majd alkotunk valami domaint is hozza hogy ne extras legyen ma.
mondjuk breganrulezdaworld.hu 😄
a héten vettem én is (haverral közösen), és szereztem párt chris-nek is így neki is van mától eredeti hl (és persze wonkey)
ezenkívül ha jól tudom jockeynak már rég az van
azt a valamit, hogy tk meg, hogy bregan nem is lehet egy sorban említeni 😊 szóval erre nem térek ki 😊
na csá
Szal veszek
Úgyis kell majd, CSHUn írták, hogy így majd ki lehet tiltani a Breganosokat, amikor álnéven TK-znak
Hú mit kapok ezért
😄DDDDDD
szájlipúver!
(volt hírtartalma a hozzászólásnak! read cshu)
lehet örülni bregan, mert feltettem az új hpt... de azért több segítség kellett volna és kell a későbbiekben a karbantaráshoz/frissítéshez (ugye jock, ugye chris 😛 )
a lényeg, hogy fent van itt
remélem tetszeni fog (ez kb a végleges verzió)
(csak azoknak akik innen értesülnek a dologról elárulok egy kis titkot: ha a kezdőlapról már beléptél, tehát a news-t meg ilyeneket látod, akkor nyomkodd a browser BACK gombját és várd míg betöltődik, aztán újra, és újra... és láss csodát 😊 )
mas
Jock gyakorolj egy kis hatast Doyle kollegara a honlap ugyeben.
nekem elegge halott project-nek nez ki a dolog, pedig jo lenne.
ez lehetne a logod:
😄
amugy ez maja logo 😄
ugye milyen izleses?
ja mar megneztem mivel jatszotok unalmas perceitekben Dikkma. 😄
(eddig asszem hétszer tárcsázott újra ma 😄)
A CS.HU-ról lehet letölteni! A nevére nem emlékszem, de Atomy tudja, mert nekem nagyon ajánlgatta!
a counter-strike ftp-jén megtalálod, astro.zip és astro2.zip néven, ezek demók, a lejátszót a geekplay1.0.3.zip néven, vagy hol találod (vhol segédletek könyvtárban!)
Ha már moderátori jogod van akkor azt használd úgy, ahogy kell és ne élj vissza vele!!!
Any dimension of X and Y where both values are divisible by 16 are acceptable: 16x256, 48x80, 128x32 112x96, and so one.
Any texture with bad dimensions will cause an error and not work.
The pldecal.wad can't be any biger than 12288 pixels, this is important for the image to work.
Here are some examples: 112pixels by 112pixels = 12544 and will not work, but 112 pixels by 96 pixels = 10752 so it will work.
gondolom forditanom nem kell... 😄
figyi rince a 80*112 az mekkora?
nekem nem kéne kurva nagy, egy olyan közép méretű kéne hogy a nevemet meg a klánt ki tudjam fújni..!?
ja éls ez pixel méret ugye?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha elég felháborodott levelet írsz, talán letíltják az IPjét és örökre meszabadulunk tőle!
holnap valsz upgrade lesz a szerverünkön, ha tudtok jönni tesztelni a vasat azt megköszönném devil
elmondom azt hogy mi lesz és mi van 😊)
mégegyszer valaki baszogat mást az baszogassa vissza is 😊))))))
FLAME RULEZ
A felhők felett mindig süt a nap
kedves barbarak, titeket senki sem fog orokbe fogadni...
most untam meg mar nagyon hogy ez itt a hulyevagyokdejofej irc csatorna...
ez itten egy forum, lehetoleg csak tartalmas es tobbsoros hozzaszolasokat 😄