Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All Your Babes Are Belong To Us
Lenne egy probléma ami megakadályoz abban hogy a CSben éljem ki szadizmusom.
Minden fel van telepítve ami szükséges (HL1108;csv13full) és amikor a szerverek között rákattintok egyre, hogy csatlakoznék, bejön a kép hogy próbálkozik, de már ott kiírja, hogy "Couldn't get IPx name..." Ezután még mazsolázik valamit a gép és kirva valami szöveget (gyorsan elkapja) átvált feketére a képernyő.
Érdekes, mert a Nega-Team szerverére be tudok lépni (ha van hely), de bárhol máshol a csatlakozási szándék után átvált feketére a képernyő.
Nem tudtok valami megoldást? Vagy hogy hol keressem a hibát? Az én készülékemben van?
Köszi!
csillag = kedvenc
lakat = jelszavas szerver
szerver(kis mejnfrem ikon😊 = dedikalt szerver
pingvin = linuxos szerver
nah Csirak sasoljatok ide:
idopont: 19.00
szerver: cs-sc 2 (kheops.tvnet.hu:27016)
a szerver a war idejere meg lesz torve szal nem kell panikolni.
pb futni fog, lehet hogy lesz egy cs-sc admin is.
nembaj, majd üzenek minden bregannak icqn, hogy nem 8, hanem 7.
amúgy majati, az orarendben hol látsz te 8at? 😄
bye
stawros : Roger that!
holnap 7től, 5vs5, cpl, dust2 - cbble
cssc freestyle: 195.228.253.203:27015
a cpl szabályok szerint: timelimit 20
c4timer 35
viszont fadetoblack nemtom, hogy lesz
e, de freecam biztos, hogy nem lesz.
gl XCsira
Akkor holnap 7-től, a dust2-n és a cbble-n játszunk egy 5 vs. 5-ös, CPL wart, igaz??
Freestyle szerver? (ip?)
Fadetoblack? Friendly Fire? Egy kör 20 perc? C4 timer (35?)?
killRdikk.of.X|CSira
De ha WON-id re gondolsz, akkor még elég sokszor el fogod itt mondani hogy adjunk egyet, ugyanis egy Half-Life Generations 5000 ft, amihez két kódot adnak; tehát egy kód 2500 ft!
A kernel.counter-strike.hu melyik szerver? Mert nowonos.
nypd, crusher, freestyle, kernel-es, arena, én ezeket ismerem eddig mint nowonosak... gondolom te is csak mondom.
(***************** <<< WONos szerevek adminjainak..)
Passt sajna nem tudok adni, mert nekem WON-os van és azt én kemény ezresekért vettem! De tört szerveren tudsz key nélkül is játszani!
köszike!!
vagy csak képzelődöm?
vagy csak képzelődöm?
Töltsd le a favsvrs.dat file-t a Cs.hu-ról! Aztán írd felül vele a HL könyvtáradban lévőt! És láss csodát máris lesz 20-30 magyar szerver a listádban automatikusan...
Mindenkinek érdemes megnézni itt:
crusher.counter-strike.hu
De, hogy Sopronban, hol lehet kapni... Próbáld meg felhívni a Media Markt-ot, hátha kiküldik (de egyébként biztos nem) vagy kérd meg valamelyik Pesti ismerősödet!
Egyetlen helyen ahonnan tudnek rendelni a cdgalaxys, mar egy honapja igergetik hogy jovo het,jovo het, elegem van mar.
Itt sopronban meg a tesco az egyetlen hely ahol tobb jatek van, es ott sincs egy honapja mar.
Orulnek ha valaki tudna irni egy helyet ahonnan meg tudom rendelni. (legjobb lenne a HL generations, mert abban 2 key van ami CShez jo, es vegulis csak a key miatt kell a cucc)
thx

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nézegesse mindenki, és főképp legyen tisztába vele mindenki, így talán még csiszolódni is fog, és nem kell csak helykérdéseket megbeszélni war előtt..
jock
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
1,feltelepitettem elösször a half life blue shiftet , hogy telepitsem rá a CS-t? vagy a CS melyik változatát kell felraknom ?
2,kell-e még valamit letöltenem,hogy müködjön ?
3,anyit még elmondok,hogy a blue shiftem,nem, eredeti,hanem töltött.
PLZ help
Volna egy problémám. Felinstalláltam az eredeti CS-t. Sehhol nem kérte a cd-keyt, márpedig anélkül nem enged fel a WON-os szerverekre. Nem tudja valaki, hova kell beírni? Vagy ha már előzőleg installáltam nem eredeti CS-t, akkor azzal is lehet gond? PLZ HELP!!!

uff.