66770
\"\"
  • Shiver
    na most már aztán kuss legyen
  • Tufa16
    Én reagáltam! Azért vagyok ostoba mert van pofám irni egy CS topicba a CS-vel kapcsolatosan! Ember! Gondolkozzál már el hogy mit beszélsz!
  • Kryn
    1. Nem, de arról igen, hogy:
    a, ostoba vagy és nem veszed észre
    b, ostoba vagy mert visszajössz kötekedni
    c, ostoba vagy mert idióta ostobaságokat írkálsz
    2. Ki a francot érdekel?
  • Tufa16
    Szerintem is humoros volt! Főleg hogy egy CS topicból küld át a srác az UG topicba! Ez tényleg nagy humoros!
  • Kryn
    Na most elolvastam mégegyszer amiket beírkált ide a pekmen...
    Másodszorra vérlázító volt.
  • Kryn
    Én is elősször majd leestem a székről mikor megláttam a "szégyent hozol" szöveget. Utánna megdörzsöltem a szemem, de másodszorra is azt láttam. Ezek után kezdtem el gurgulázva röhögni...
  • Tufa16
    Irtam mindenhova! Gondoltam hátha van itt valaki aki jáccik a CS-vel, vagy akár csak arrol beszél! De lehet hogy elnéztem a fórum címét! Ha igy van akkor bocs!
  • Tufa16
    1. Erről én tehetek? Ez egy CS topic!
    2. Oda is irtam!
  • aybabtu
    ha már ugye a csé.hu-t meg a cz topikot nem sikerült másodszorra sem megtalálni.
  • aybabtu
    kedvedért van a faq alatt egy link. csak neked.
  • aybabtu
    kondisön meg már akkor halott volt amikor gondolatként megszületett.
    de azért örülök most nagyon, hogy megint itt vagy és megmondtad nekünk a frankót.
  • aybabtu
    cséről rengeteget beszélünk itt, csak félünk hogy feljelentenek minket a gecibe mert a nekrofília büntetendő.
  • Hangianix
    1. Kb. 45k hozzaszolas ota nem csrol van itt szo.
    2. Van kulon CZ topic.
  • aybabtu
    nincsenek neki mert lárva. de gondolom neked sok van, kérdezgessél tőlük ilyen okosakat.
  • Tufa16
    de ezen én is kacagtam:
    "inkább katt még1x a Faq-ra és ott kérdezzél valamit a halott játékról! "
    Elvégre igazad van! a Condition zero elég régi játék már!
  • Tufa16
    mellesleg ha már nem szeretsz CS-zni akkor menj át az UG fórumba! Az a neked való!
  • Tufa16
    Ti beszéljetek egy CS forumban a CS-ről ne a bannerekről! Ennyit erről! Jól elnevetgélsz magadban! Vannak barátaid?Igaziakra gondoltam!
  • Shiver

de nesztek itt van :)
  • Shiver
    szarszemét portál :D
  • Shiver
  • Shiver
    Tufa még1x csak hogy el tudjátok képzelni :))))
  • Shiver
    jaj most mi lesz ?:DDDD

Kriszike segíts rajtam, mit tegyek ?:DDDD
  • Shiver
    de azért ez tényleg nagyon tetszett, még most is sírok a röhögéstől :))))))))))

szégyent hozok ez a legjobb :))))) háháháháháhá háháháháh áháháháh muahahahhah háháháh muhaaa
  • Shiver
    "ezért a hozzászólásodért szégyent hozol a CS-re" háháháháh háháháh áháh muahahhahahahahhahah

Tufa, köszönöm neked ezt mivel már rég röhögtem ennyire mint ahogy te most megnevettettél :)))))

írj a valvénak hogy milyen galád vagyok , de előtte tekintsd meg még1x a faq-ot te pekkmen :)))))

"inkább csináljatok egy Banner&Spanok fórumot és ott dumáljatok a csiripelős bannerről! Kösz"
    inkább katt még1x a Faq-ra és ott kérdezzél valamit a halott játékról! Kösz :DDDDD
  • Kryn
    LoL
    Ilyen amikor csiripel a pekmen?
    Jól helyre lettél téve te szégyentelen... Megdicsőítleníted ezt a szent nekrojátékot? :DD
  • Tufa16
    ezért a hozzászólásodért szégyent hozol a CS-re:
    "de szerintem inkább maradj az NFS UG-nál az sokkal jobb :)
    tapasztalatból mondom :) "

Menj az UG-be! Mellesleg itt ti szoktatok egyáltanál a COUNTER STRIKE-ról beszélni?
    inkább csináljatok egy Banner&Spanok fórumot és ott dumáljatok a csiripelős bannerről! Kösz
  • Kryn
    De meek. :D
  • Shiver
    köszönjük szépen a szpemmerek nevében :D

de szerintem inkább maradj az NFS UG-nál az sokkal jobb :)
    tapasztalatból mondom :)
  • Shiver
    szokásos módon én megyek, de te megint nem leszel, (mondjuk nem baj :DD )
  • Tufa16
    az ami a logóra kattinva jön be? Az nagyon humoros!
  • Kryn
    Mint minden ilyen esetben... segít a Faq!
  • Tufa16
    Valaki segítsen please:
    Help! Van eredeti halflife-om. Elkezdenék játszani 1.6al de egy idő után, mondju ha rányomok a settingsre vagy bármi másra, kifagy a játék és valami run time error jön elő ami azthiszem a hl.exe-re hivatkozik. De mint már mondtam eredeti a Half Life. vettem még1et és ott is uanaz a probléma! Mit tegyek hogy ez megoldódjon? Fontos lenne! Ja és CZ-nél is ugyanez van! HELP!
  • Kryn
    Csütörtökön jöttök reppelni nappaliba?
  • Shiver
    de oda kéne írni a width és a height-et is szerintem
  • Laalee
    akkor nem viszünk :D
  • Kryn
    Az jó, mert akkor megünnepelhetjük a szülinapomat is...
    Ötezer alatt senki ne hozzon ajándékot. :D
  • Laalee
    <br><iframe name='if1' src='http://members.chello.hu/shiver/1/segit.swf' frameborder=0 scrolling=no></iframe><br><a href='http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983119034'>ha a FAQ sem segít</a>

most ez a fejlécünk :D
  • Laalee
    vagy csak elirtam valamit és azért lett szar :D igymarad
  • Laalee
    ugy meg nem fért be a szövegmezőbe a teljes banner
  • Laalee
    ez az alapértelmezett, okostelefonnal méretezd át. sajna be kellett irjam ezt az alsó sort, hogy a felsöbb hatalmak megnyugodjanak :D