66770
\"\"
  • Dikkma
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)))))
  • Lacc
    Na most vittem bele színeket. Szerintem így izlésesebb.
  • Rincewind
    Odaadjam az RGB kódját??? :D
  • Lacc
    sötétebb ez a szar
  • Lacc
    Na most örültök baze?
  • Rincewind
    Ja tényleg... :)
    Láttam a képeken, csak nem tudtam hovatenni a csókát :DD
  • Dikkma
    Jencitéka a nemtommilyen karatéka volt az admin waron nem?
    De tényleg, ki ő? :DD
  • Rincewind
    Ennyi erővel csinálhatnál egy olyan színű téglalapot, mint a fejléc és akkor tényleg tuti lenne a ''logód'' :DD
  • Majati
    logod meg mindig gyenge
  • Lacc
    Nekem 17"-os TFT van ;) Rulla nadon. Nem fáj a szemem ha sokat nézem.
  • Rincewind
    Hányas???
  • Rincewind
    nagyon szép :D
  • Majati
    ezaz ezaz
  • Lacc
    jencirulz
  • Lacc
    =
  • Majati
    lasd #2545
  • Lacc
    Ja, és Rince mit szólsz a vadiúj logómhoz? Most csináltam paint-el bizony!
  • Lacc
    Rince bemutatom neked Jencibékát: <-ne ez ő lenne itt.
  • Rincewind
    Megint rohadt értelmes társalgás folyik itt , de áruljátok már el mi rák ez a jencibéka dolog!
  • Majati
    zold Jencibeka puwer. :D

Majati a JenciBéka suriken polírozó egység fejese

u.i.: aki tobb Jencibekat es szormadarat akar kapni, az forumozzon az ellensegnel. ;)
  • Majati
    logoid egyre gyengebbek.
  • Lacc
    Jencibéka a legjobb!
    Amúgy még mindíg röhögök mikor ránézek az alcímre és hogy én indítottam =))))
  • Shiver
    Minden egyes lábával külön karaterúgást tud!
    Egyik lábát akkor vesztette el, mikor 894 szőröslábú jencikaratés és scarab tört rá.

De még így is legyőz 768 mocskot :D
  • Shiver
    Na megint megy a jencibéka hadművelet :D

Jobb ha nem szóltok be amig nem hozom a feket műanyag hét lábú pókomat, aki mindenkit összevisszasző :)
  • Majati
    meg (es ne itelkezz, amig nem lattad a Jencibeka csapasmeroegyseget akcioban:).
    puver. :D
  • stawros
    vaj:
    a mediamarktban biztos lehet kapni (van ilyen pl a westendben, a nyugatinál). amit ott lehet kapni, annak neve: half-life generation, ára 4990ft, benne van a sima hl, egy teljes cds csé (de használhatod a felpeccseltet is) és a hl 1. kiegészítő lemeze, az opforces
    ehhez a dobozhoz, 2 wonid is jár, ezért érdemes összeállni valami haverral, és együtt megvenni, úgy fejenként kb2500at kell csak fizetni...
  • Viking
    Mit tettem... Mind1, szerintem folytasd inkabb a Száműzöttel, a Csillagtalan éj nagyon mas, az tok bosszuhadjarat... (Tudom, mivel tegnap olvastam ki )
  • VaJ
    Akkor hogy piszkos anyagiaknál maradjunk! Hol és mennyiért lehet a Half Life-t megvenni? Láttam már 9990 Ft-ért csomagküldőknél, de azok mindig baromi nagy haszonnal dolgoznak.
    Javítsatok ki ha tévedek: ha megveszem az alap HL-t és rátöltöm a patch-et és a CS-t akkor nem pofázhat vissza a gép hogy nem jó a CDkey és nem tudok CS-ni. Hülye kérdés, de: mi az alap HL neve és mennyiért láttátok és hol? Köszi!

(egy lassan cdkey error miatt idegbeteg kezdő CS játékos)VaJ
  • Lacc
    Jencibéka :,,,DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Majati
    Jencibekat nem lehet lekaratelyozni. mert o osninjasz.
  • Lacc
    Bárkitől megvenném a második WON ID-jét akinek eredeti CS-je van 2500 HUFért!
  • Shiver
    Az első rész 18 éven felülieknek ajánlott, a második pedig 21 éven felülieknek sem ajánlott :)
  • Shiver
    A második rész ugyanezt a történetet fogja körülfogni csak éppen Jock szemszögéből aki az egyik lányalapító :)

Láthatjuk majd benne a reakciójeleneteket Doyle szólásai után :))
  • Shiver
    Nem baj már megy a prodzsekt, hamarosan kiadatjuk a nagyközönségnek a :

Mit ne csináljunk számítógépezés közben és társaságban, ha nem akarjuk hogy mentőt hívjanak a hallgató közönséghez

című könyvet Doyle tanácsaival (aki elhihetitek ért hozzá)

és mellékelten majd akicós árba egy videókazettát, melyen Doyle van lekamerázva a monitor tetején elhelyezett Web-kamerával.

• Shiver
    Nem tudom hogy Doyle ott volt e a chatin amikor leander völgy meg ilyenek voltak, de ha nem akkor szerencséjük volt a CSírának.

Doyle lehet hogy hamar véget vetett volna a chati megahihihis verziójának és lett volna belőle supermegabrutálszétröhögömazagyamésnemfogoktudnijátszaniavóron verzió
  • Shiver
    Ja és mellesleg itt van Jencibéka :
  • Shiver
    még nem fejeztem be csak szmájli beszúrás helyett mehetre nyomtam
  • Shiver
    Üdv kollegák!

Hát hmmm mit is mondjak a forúm uccsó 100 hozzászolásához.
    Igy jellemezném: megahihihis

Jock ajánlom ne akkor írjál az SG-be ha fáradt vagy
  • Dikkma
    Megvan logban az egész... LOOOOL :DDD
  • Dikkma
    Ki fogom az összes Salvatore könyvet olvasni, a BME-nél van egy könyvesbolt, és ott megvolt néhány könyv, de mindegyik éppen vmelyik sorozat tagja volt (Sötételf Trilógia stb.) úgyhogy ezt ajánlotta a pasas első könyvnek. (más kérdés hogy ez a Csillagtalan éj az Örökség folytatása).

Stawros nem az volt a LOL... azt ők is tudták hogy drow vagy.. hanem :

Dikkma megváltoztatta a topicot: "Warteam : Manyusz(leader)|Tblade|Adam|DonMax|Defacto"

Erre mindenki: mi az a leader?

csira1: leander? mi az a leander?
    csira2: mi az a leader?
    Manyusz: jee! leader vagyok! :)
    Dikkma: Az a leader
    csira1: Manyusz a leander völgyi! (:))))))))
    csira2: és miért Manyusz?
    Manyusz megváltoztatta a topicot: Manyusz(leader)|Adam(most mi vaaan?)|DonMax(packetloss)|Tblade(teamwork)|Defacto(márnememlékszem mi)
    Dikkma: hogy ha azt mondja lődd le magad
    Dikkma: akkor te megkérded hányszor!
    csira1: leander völgy rulez!
    Manyusz: tehát ha én bind "h" "say kill"
    Manyusz: és H H H H H H
    Dikkma: :))))))))))) LOL

Na valami ilyen volt :DDDDD

Taktikánk amúgy nincs, azt nem előttetek beszéltük meg! :) Ha van azt meg én mondom war közben, de én nem voltam! :D

Más: ma kiprószáltam modemmel a CS-t! CS-SC Freestyle-on 400-as ping, voice nélkül.. :((