66770
\"\"
  • Lacc
    Mégegyszer beszótok leAWPzem a fejeteket autoaim-el
  • Rincewind
    Grafikus vagyok! Szóval annyira nem.
  • Rincewind
    Lacc!
  • Lacc
    ámen
  • TneX
    Azért mert 14 az átlagéletkor akkor miért csitgyanus?Nem biztos hogy valaki 14 éves akkor kötelező bunkónak meg hülyének lenni...akad normális is.
  • Rincewind
    Ááá, dehogy!
  • Dikkma
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rince ma pojénos kedvében van :DDD

Maxx igen. Mi nem csalunk és még van kihívás!
  • Rincewind
    Karácsonyi terror-logó, bevetésre kész
  • Dikkma
    Q3-ból bezzeg 16-ba jutott csávó.. hiába, el kellett volna mennie az x-csirának az MX lanra :D
  • Majati
    te biztos jobb lettel volna...
  • Rincewind
    lol
  • Laalee
    ma neztem a wcg-n milyen jol szerepeltek a magyar bajnokok :)
  • Majati
    gihihi.
    nosztalgiaztam picit. :)

"játszik valaki?
    segítsaég kéne egy kezdőjátékosnak: mit kell-hogy kell.
    hogy csatlakozok és főleg melyik szerverre..
    thx jockey"

• Dikkma
    CrON: nemtom, mi lesz az ötletedből,nevezetesen hogy legyen cs-sc2 vs. x-csira, mi állunk elébe, hogy elverjetek minket, írtam.. :)
    Yonas CS-hez van ATi patch többet nem tudok hozzátenni, amúgy milyen directx-ed van..?
  • Lazarus
    "beleérzéssel"
    Huhha:) az mit jelent?
  • Dikkma
    Tessék, majati elvtárs? Mire gondolsz?
    :D
  • Red
    próbáld meg azt, hogy nyomsz egy ctrl+s-t egyből azután, hogy felmentél, és ha nem Intializing, vagy Authenticated akkor még várj 2 percet ;) és ha akkor sem akkor reconnectolj amíg nem megy. egy idő után nem fog ledobni
  • Red
    a pb mindig magatol leszedi a legujabbat
  • Rincewind
    Nem t'om, engem 1 év alatt 1-szer dobott le, mert nem volt a PB bekapcsolva :)
  • Rincewind
    Én még mindíg nem értem, hogy te miről beszélsz :)
    Ott vannak a netes szerverek esténként átlag 4-500 magyar játékossal! Miért nem játszotok ott???
  • Rincewind
    Nincs mit!
  • Rincewind
    Bakker lehet túl fáradt vagyok, de nem birom kibogozni az értelmét...
  • Dikkma
    Mi van, emberek? No hozzászólás eddig a mai napon?
    Ki próbálta azt a lag/pingcsökkentő baromságot? Használ valamit, vagy csak köd?
  • SeGa
    mint bregan ellen...
  • SeGa
    es ha kiderul akkor mivaN?
    felbaszom, megint magam bazmeg....

-manyusz
  • Dikkma
    Igen, tartok kicsit én is tőle, 13 éves csávó futkoz awp-vel, jó nem sülhet ki belőle :)
    Nálunk legalább 17 most már! :D
    Demozni úgyis fogunk, ha csit lesz kiderül :)
  • Majati
    májbeteg Jenci: :D
  • Majati
    mé nálunk nem annyi? ;)

"saját maguk a legfontosabb és nem törődnek másokkal " szegény Jenci. Már megint gonosz volt. :D
  • Rincewind
  • Tomcat
    Na, de jól gépelek így iccaka, sebaj :)
    Na szvsz nem lesz gondod a CS beüzemelésével :)
  • Tomcat
    Bazz, etől féltem, hogy más is nekiáll gépelni!
  • Tomcat
    Hümm, hát a fórumok többek közt ilyenek miatt is jók. Szal mi is kell a CS-hez?
    1. HL -úgy néz ki eddig meg is vagy
    2. Fel kell raknod a legfrisebb HL patchet, és az 1.2-as CS -t. Ezeket megtalálod a counter-strike.hu címen.
    3. Kell még a Punkbuster anti-cheater progi
    4. Továbbá a magyar CS szervereket tartlamazó lista. Ezt innét tudsz leszedni. A favsvrs.dat filét másold be a HL gyökérkönyvtárába.
    Na ezzel a szükséges cuccok meg is vannak.
    Szal felteszed a legújabb patchet -> felteszed az 1.3-as CS-t -> Felteszed Punkbuster -> bemásolod a szerverlistát a megfeleő helyre)HL könyvtár) -> Elindítod a CS-t(parancsikonjával, vagy HL alól aktiválod a MOD -ot) -> Play CS1.3 ->Play online -> Filter menüpont(itt bexeled az "in my favorites" kockát, valamint az "are running game -itt a listából kiválasztod: cstrike") -> Refresh list -> Kiválasztasz 1 szimpatikus szervert és lelöveted magad :)

No hát nemtom, mennyire tiszta, kissé sietek, mert kéne feküdni mán :)
    Szal milyen HL-od van? Eredeti, vagy tört? Mert ha tört, akkor csak bizonyos szerverekre tudsz bemenni. Szal ha ez a helyzet, akkor olyan szervereket keress, amik nevében szerepel a NOWON kifejezés. (Server info menüponttal megnézheted a teljes a szerverek nevét)
  • Rincewind
    Mindenhol vannak emberek, akiknek saját maguk a legfontosabb és nem törődnek másokkal :( De, ha nem ment még el nagyon a kedved, akkor megpróbálok segíteni:

Menj el ide : www.counter-strike.hu !
    Itt sok infót találsz majd a játékról. a játékhoz a következő dolgok kellenek majd:

1. Half Life
    2. Installáld rá a HL-re a teljes Hl 1.0.0.8.-as patchet!
    3. Erre installáld rá a full Counter Strike 1.3-at!
    4. Töltsd le a cs.hu-ról a favsvrs.dat-ot és írd vele felül a hl könyvtáradban lévőt (ez azt csinálja, hogy mikor play online-t nyomsz, csak magyar szervereket fog kidobni)! A magyar szervereken a jelszó egységesen : cshu !
    5. Töltsd le a punkBustert a fent említett oldalról, installáld fel és innentől kezdve, ha CSzel, mindig fusson párhuzamosan a játékkal, ellenkező esetben kidobnak a szerverek! (ez egy anticheat progi [ami nem ér semmit :( ])

Nagyjából ennyi! Még azt lehet megemlíteni, hogyha nem eredeti a HL-ed, akkor csak tört szerveren tudsz játszani! Ezt a szerver nevében általában [NOWON] ferirat jelzi!

Rince
  • SeGa
    Hat a war nacceru volt csak aztec nem teccet mert a sok csira osszevissza fragvadaszott holott ez jo lehetoseg lett volna taktikat gyakorlni de ezvan.
    Sok csira :D
  • SeGa

Lenne.
  • Dikkma
    sS írt, szombaton war!
    Hétköznap akármelyik nap feljöttök #csira csatira, 1-2 ember mindig lézeng ott, szerencsésebb esetben akár 3-4 is. Őket el lehet cibálni CS-ni.
  • Tomcat
    Mondjuk én 1általán nem warozok mostanság, de szvsz minden további nélkűl lehet egy újabb ezúttal friendly war. Ha jól tudom, most épp úgy sincs kihívó :)
    De majd úgyis jön Dikkma, oszt majd mond valamit
  • Tomcat
    Csodálatos!
  • Lacc
    Új logóm van! Teccik?
  • Majati
    get e lájf bojz