66770
\"\"
  • Laalee
    kellegypofon???

nesze!
  • Laalee
    kabbe :D
  • Dikkma
    Elvtársak, ne! :)
    A sejtnek együtt kell maradnia
    bár, a cél szentesíti az eszközt, ha azzal flémelünk hogy kötekedünk, ám legyen :D
  • Laalee
    gyere öcsisajt
    ittvagyok mi a baj? :)
  • Laalee
    jovannabocsbameg

kulonbenmeg utlekborulsz
  • Dikkma
    Bántsam?:)
  • Majati
    offtopikka' húzzá má!
  • Majati
    nemnem. :)
  • Dikkma
    Mármint, ebédeltél?
  • Majati
    nah gasztronómiai áldás is megvót.
    még jó hogy szakács vagyok. :)
  • Laalee
    egykis xbox nekro

A nap egyik legérdekesebb híre a Counter-Strike X-Box verziójának bejelentése volt. A Homelan emberkéni gyorsan el is kapták Gabe Newell-t egy kis eszmecserére:
    HomeLAN - Először is, honnan jött az X-Boxos CS fejlesztés ötlete? Ti kerestétek meg az MS-t vagy az MS titeket?

Gabe Newell - Igazából már régóta kapcsolatban állunk az X-Box fejlesztőivel. Ha figyelembe vesszük a Box erős grafikai hardware-jét, a tényt, hogy egy szélessávú internet kapcsolattal rendelkezik, és egy harddiszk is van beépítve, már is egy potenciális CS platformot kapunk. Amióta indult az X-Box folyamatosan gondolgodtunk rajta, hogyan is tudnank akihasználni a lehetőségiet és most úgy látszik a CS lesz az első játék, amit X-Boxra kiadunk.

HomeLAN - Milyen típusú tartalmat várhatunk a X-Boxos CS-től? Egy direkt port lesz vagy kifejezetten az X-Boxra fejlesztett exkluzív cucc lesz?

Gabe Newell - Igen, lesznek benne X-Box specifikus ficsőrök. A kiindulási pont a Condition Zero, de erőteljesen dolgozunk azon, hogy hogyan tudjuk minél jobban kihasználni az X-Box lehetőségeit. Végre adva van a grafikai teljesítmény (NV 25), a tény, hogy minden játékosnak kábeles kapcsolata van és billentyüzetnél rugalmasabb irányítója (???-Birdy), sok mindent át kell gondolnunk, hogy ezeket a lehetőségeket maximálisan kihasználhassuk. Ez egy lehetőség a továbblépésre, amit PC-s környezetben nem nagyon tudtunk megtenni. (Azert egy éve csinálják a CS2-őt, de mindegy - Birdy)

HomeLAN - Ki csinálja a CS Xbox versióját? Ti? Esetleg a Gearbox?

Gabe Newell - A Gearbox és a Valve közös munkájáról van szó (magyarul a Gearbox csinája :) - Birdy). Szóval ez egy újabb együttmüködés s két társulat között.

HomeLAN - Hogy álltok a fejlesztéssel?

Gabe Newell - Hát a játék már fut, és ez végül is komoly fegyvertény. Mint mondtam a komoly munka most az, hogy az X-Box lehetőségeit legjobban kihasználhassuk. Az új hardware olyan lehetőségeket ad, ami eddig nem állt a rendelkezésünkre, és az új játékkal mindenképp meg akarjuk őrizni vezető poziciónkat.

HomeLAN - Ez mind szép, de mikor lesz kész?

Gabe Newell - Dátumot nem mondthatok, de garantálom a minőséget. Megpróbálunk egy igazán nagyszerû játékot csinalni, de jelen pillanatban teljes képtelenség bármilyen megjelenési időpontot megadni.

HomeLAN - És végül, mi a véleményed az Xbox Live szolgáltatásról? Érte némi kritika, főleg az Electronic Arts részéről, miszerint nekik nem tetszik, hogy a rendszer zárt.

Gabe Newell - Szerintem Xbox Live nagyszerû ( :)))-Birdy). Úgy vélem egy jó adag problémát megold a fejlesztő részére. Jobban tud koncentrálni a játékfejlesztésre. Egy csomó problémától mentesül a fejlesztő, ha X-Box környezetben dolgozik. Szóval egy fejlesztőnek ez egy álom. Úgy tudom a EA kijelentése az Microsofttal való politikai kavar része.

• Dikkma
    Tavaly laborban egy gyökér túltelített pétisó oldatot csinált, mert átkristályosítota, aztán leöntött vele jól. Majdnem kiütöttem :D Ahogy folyt rajtam a lé, csapódott ki a pétisó a gatyámra :D
  • Dikkma
    Hm, tényleg vaz.
    Itt valami összeesküvés lesz a háttérben :D Bár azt nem mondta piros is tokaji lesz.
  • Laalee
    piros tokaji? ez uj :D

bar nemvagyok borász, csak szeretem :D

telleg ha ranezel eg uveg borra nem a pétiso jut eszedbe? :D
  • Dikkma
    Aszondta hoz egy üveg fehéret, meg egy üveg pirosat a 8 éves tokaji borukból
  • Dikkma
    Nemezt mondom mindig? Ő is csak azért jön, mert ingyen kaja van. Bár a bort ő hozza...
  • Laalee
    panelkaja panellakoknak...
  • Laalee
    ja es kulonbenis teged ugyseszeret senki, tehat tok felesleges faradozni :D
  • Dikkma
    Chio Fritties-t eszem. Úgy néz ki mint a sült hasább., van hozzá egy ilyen kis műanyag doboznyi csípős szósz. 135 ft, sztem király. Egyetek azt.
  • Dikkma
    1. nem jégcsapretek, hanem jégcsapsaláta. tudom, senki sem ismeri, de van ilyen. nem sima saláta, hanem tök jó, törik a levele ahogy fogod. tehát ez csak a zöld a saliban.
    2. de.
    3. hát... ég veletek sejt, bár lehet scannelek keveset :D
    4. kár, édes.
  • Laalee
    ma nemazert de
    1 jegcsapretek nem salata :D
    2 ez a ribanc a legjobb nöibarátod :D vagy ez is profitancos? :D
    3 ha a nem kuldesz a kajabol kostolot felbontjuk a sejtet :D
    4 en ugyan nem :D
  • Dikkma
    Ma délután viszont bemegyek a Kaiser's -be, összeveszek kb. 4000 ft értékű cumót, és készítek olyant, hogy karaj szeletek, fűszerrel és olajjal sütve, majd amikor már puhul a husi, felönteni tejföllel az egészet, hogy ellepje a húst :o))) Amikor ez is összeért, még egy kis sajtot rá kell reszelni, lesz hozzá hasábburgonya meg cukorborsós rizs is, ki mit szeret, de a rizshez egy kis margarinban melegítek kukoricát. Póréhagymából levágok majd pár kb. 4 centis részt, ilyen egy réteget, leszedsz arról, érted. Azt be kell vagdosni, és akkor egy kis pálma szerű dísz lesz belőle :o) Meg kell még narancs, aminek a héjából kis szeletekkel lehet díszíteni. Asszem paradicsomsalátát csinálok hozzá. Aztán jöhet egy jégcsapsaláta+retek+kígyóubi+zöldhagyma+paradicsom meg talán még kukorica is lehet hozzá fasz tudja.
    A vacsi azért kell, mert jön albérletbe egy lila hajú, 175/54-es, 18 éves ribanc, köldökben piercing, heti programja : hétfő tenisz, kedd aerobik, szerda tenisz, csütörtök aerobik, péntek tánc, szombat tánc (megy nyáron a vb-re táncolni, mármint nem a focira, a francia riviérán lesznek 5 napot, utána párizs 2).
    Na ki akar megérinteni?
  • Laalee
    akkor leszel meglepödve ha egy jilcsi nevü cica helyett egy julcsi nevü kandurral talalkozol :D
  • Dikkma
    Elég gáz, na.
    Tudom, chaten hülyeség ismerkedni, mert nemtod' hogyan néz ki.
    De meg lehetett volna előtte kérdezni, csak én most, ahogy már többször mondtam, pörgök a chaten, mint Lukács bácsi a répamezőn, és elhívok minden utamba kerülő csajt, minden elővigyázatosság nélkül :))
    Ennek alájaszaladtam, de majd kegközelebb.
  • Dikkma
    óóóóóóóóóóó
  • Laalee
    a roman vendegmunkasok meg sztrajkolnak es csak nagyon minimalisan hajlandoak rabirni a proxyt a mukodesre...
  • Majati
    milyen volt mesélj!
  • Majati
    hajnalt!
  • Laalee
    a nekrok szeretnek és a flémsejt is
  • Dikkma
    Engem tényleg nem szeret senki sem. A csaj.. érdekes volt :))
  • Laalee
    nekroflém
  • Dikkma
    Reggelt!
  • Dikkma
    Háttő. Őszintén? Én nem.
  • EndreMan
    Hello!
    Tapasztalt mar valaki olyat hogy az egesz counter meg half life egy gepen hibatlanul megy amigy felnem kerul az 1.0.0.9-es patch.....
    ekkor mar a menu kifagy....poen..
    Valaki? ;-)
  • Dikkma
    Sierra->Half-Life->cstrike->autoexec.cfg
  • Zotya123
    telepítsd újból, fogalmam sincs akkor!
  • répi
    (Mi)hi, átnéztem, de akármit nyomok nem csinál semmit. :(.Mit csináljak?

üdv:répi
  • Zotya123
    mi van? :o)
  • Laalee
    autoexec bol inditod az aimbot ot? :D
  • Zotya123
    configuration
    controls
    nézd át a billentyűzet beállításod, mi van vele!!!