66770
\"\"
  • Majati
    teszkógazdaságosGAT. :)
  • Dikkma
    Búsfallosz eztet megjegyeztem. Egyébként hol vetted? Ósen, preszizsön-tápoló?
  • Majati
    pontbazmeg.
  • Majati
    tőtsed föl nekik.
  • Dikkma
    Hajrá vidék! :)
    Na megyek haza a 86-ossal, majd dobálom a csókokat az ablakból :*
  • Majati
    2 fájl az első cédéből. :)
  • Laalee
    pontamandatvegen banyek
  • Dikkma
    Látod, téged szeretnek... bár ma én is kaptam 4 sms-t attól a csajtól, akivel már ugyanígy fél éve ismerjük egymást chatről, és szombaton találkozunk (a decemberi első tali után megint) de ez nem jellemző, engem nem hív senki, meg nem kapok sms-t.
    Engem egyedül a kisegereim szeretnek, de ők nem tudnak sms-t írni, vagy felhívni (lefogyott a kártyájukról a pénz)
  • Majati
    ja nem mer te vidéki vagy. :)
  • Majati
    engem sem szeretnek. és még 20 éves is vagyok. ugrunk együtt? :)
  • Majati
    most hívott a szőke. megmondom, hogy holnap nem érek rá. :)
  • Dikkma
    A szart, én nem 20kért parkolok, nyőlök a buszra, aztán mosogatok 5-ig, pár sör legurul, utána mosogatok tovább :PPP
    Jó 20 éveseen a világ, csak szar ha nem szeretik az embert :)
  • Majati
    EZEZ!
  • Majati
    hát már csak pedagógiai szempontokból is jó lenne.
  • Dikkma
    Eredetileg szőke... csak már egy éve lila. És bongyor.
  • Majati
    má 91%.
    végét nem várod meg. :)
  • Dikkma
    De most komolyan... keressem? Azóta nem jelentkezett egy sms szintjén sem, de nem akarok bunkó lenni. El kéne azért magyarázni, hogy SZAR VAGY nem? :D
  • Majati
    elnézem neki. mer lila a haja. az majdnem szőke.
  • Laalee
    vettem cat cipot 28 helyett 4 ezerert :D jogyrekvagyok mi? kicsit diszko sztájl a cipö, de ennyiert hajlando vagyok kompromisszumokra is... :D meg mondjuk nem ilyen busfallosz szerü magastalpu fos,
  • Dikkma
    Bűntető szigorral lelépek, ha bajnokok leszünk, nézzétek majd a szökőkutat, hétvégén ottan fogok fürdeni :D
  • Majati
    má bukó. megvan a teniszpartnerem. talán máskor. :)
  • Dikkma
    nem fog keresni, mert Maja
  • Majati
    hívlak cica.
  • Dikkma
    Elszóltam magam, de ti nem hallottátok.
  • Dikkma
    Szal mivel már lejárt a munkaidőm 10 perce, de még mosogatnom is kell az év meccse előtt (sajnos csak tévében nézhetem) ezért most elhúzok!
    Majati a hétfőicsajt nem akarod teniszezni, vagy "teniszezni" vinni? Leadna 10 kilót lehet jó lenne, tedd meg nekem ezt a szívességet, sztem gyorsan fogy :D
  • Majati
    "elment a lilahaj"
    áhá. lebuktál.
  • Majati
    még 7 fájl az első cédéből.
  • Dikkma
    Egész szeretet-adagot kapok ma, a sejt is szeret, meg ezek is
    Viszont a tegnap este ahogy elment lilahaj, én elaludtam, ma még ott áll a terített asztal, minden koszos, és nincs elmosogatva semmi :)
  • Majati
    látod nem utál mindenki. :)
  • Dikkma
    Főnek híjlak, ehun e a aszámom :D
    1212
    mond hogy binláden :D
  • Dikkma
    bazzeg ez ténylg itt van! :D
  • Dikkma
    A dikkemet szeresd :DDD
  • Majati
    menekülj!
  • Laalee
    kuldj egy kepet lilahajrol neki, es mond meg amig nem nez igy ki ne zaklasson mert foljelented!
  • Dikkma
    Nem, azt mondtam volna neki, hogy kurva vagy, ha mondom, de ez az értékelő skála csak férfiak által ismerhető, neki nem adom ki az enigmát.
  • Majati
    bazzeg itt van!
  • Majati
    mennyi nőd van neked? azt itt sírsz.
  • Laalee
    amugy azon gondolkozok igy a nagy semmitteves közepette fel oraval a hazamenetel elött, najo 15perccel... szoval hogy dikk meglatta a lilahajt és kedvesen ennyit mondott neki de kurvasan nezel ki :D persze ezt ö ugy gondolta a maga ferede ertekrendjeben hogy de jol nezel ki :D dehat ö egy lúzer akit mindenki nemszeret
  • Dikkma
    A hétfői csaj ha nem jelentkezett azóta, az jó? Elmondjam neki, hogy nem jött be vagy hagyjam a francba, és ha nem jelentkezik, örüljek hogy leszáll rólam?
  • Majati
    nem. még csak 82%. :)