66770
\"\"
  • Majati
    most érünk be.
  • Laalee
    na mivan arcok, merre jartok
  • Laalee
    ja száksz va :D

nalam megy, csak elcsuszik a hang meg a kep es ez száksz 5-10 percenkent meg kell ugrasztani a kepet hogy helyreigazicsa
  • Laalee
    annyira azert nincs :D
  • Majati
    kurvanagyon korán van!
  • Majati
    "Bobó tegnap 20:33 | Válasz erre | #57033

fujj mennyi köcsög van ezen a fórumon! nem te!..."

lol.
  • Majati
    Jó reggelt!
  • Majati
    de itt van kb 2000 offtopik hozzászólás is. :)
  • Majati
    megsértettem az emberi méltóságát? szegénydesajnálom.
    jöhetne má megint, régen röhögtem rajta.
  • Hangianix
    Pl. mivel játszottam RS-t, ezért rendszeresen olvasok, ott is olyan anyázások vannak, hogy...
  • Hangianix
    Ezzel az erővel a topicok tartalmának több mint fele mehetne a kukába.
  • Hangianix
    Izé, ne figyeljetek oda. :D
  • Efreet
    alapvetöen, ha rendesen odafigyelnénk a moderálási alapelvekre, akkor ezt meg a leáldozós topicot lendületböl lehetne törölni... meg az egész gumiszobát mindenestül...
  • Hangianix
    És egy gyöngyszem Bobótól:

Bobó 2002. jún. 01. 00:58 | Válasz erre | #7

Te meg fejezd be nagyon nahy csicskaság amit csinálsz!!! vedd már magad észre!!
    fogadjunk valami kis tipikus "köcsög" vagy!
    biztos ilyen kis csunya kiskölök! mikor multkor nyomtuk a haverokkal a CS-t (igaz 2 éve volt) a west-ben akkor volt ott 3 gyerek egy gépen és irogattak jobra balra a cseten mindenkinek iyleneket mint te... te is afféle kölök lehetsz!
    Válasz 'csocsosux' üzenetére (#5)

Bobó 2002. jún. 01. 00:56 | Válasz erre | #6

Köszi St:)
    ez javulás 5-6.ik voltam, lehet törölni a topicot:))))
    havonta egyszer azért kitehetnétek hogy mizujs van...
    Válasz 'St' üzenetére (#4)

csocsosux 2002. máj. 31. 22:04 | Válasz erre | #5

B+ csocsó az ilyen állatok miatt -is- lett tök olvashatatlan egy csomó topik!!! KI a halál nem szarja le 500méter magasról hogy hány üzeneted van? ST, irjatok be csocsónak még százezret ha ez a perverziója!

• Hangianix
    Mit nem talál az ember, ha keres:
    G@bor 2002. ápr. 28. 12:59 | Válasz erre | #1042

!!!

"Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem."<-- ha valaki ok nélkül lámázza a másikat és megsérti az emberi méltóságot az nem tartozik ide? Mer ha igen akkor kéne már tenni valamit majati ellen

:DDD
  • Hangianix
    Ünnepélyesen bejelentem, hogy Ts-t ezentúl csak Bobónak vagyok hajlandó szólítani.
  • Hangianix
    Volt az 4 ora is... :D
  • Hangianix
    MIKOR LESZ A PURPLE A TV-BEN? Mindegy, lemondtam rola, inkabb meccset nezek. Csak lee kedveert: foci szaksz.
  • Lazarus
    Na nem várok tovább... elmegyek aludni! 2óra múlva úgyis fölkeltek :D
  • Lazarus
    Most úgy sajnálom azt a sok beszólást amit az unreggel szórtál el... :((
    Mennyi nálad 1 órára a flém? El akarom érni a 3000 hozzászólást... 2999nél kötelező megálni és visszaadni az okosnak
  • Hangianix
    takonyparádé

Mikor lesz purple, most mar kivancsi vagyok?!
  • Hangianix
    A #11316 utani 3-4 beirasbol feny derul arra, hogy kerultek a horcsogok a kepbe.
  • Dikkma
    elmegyek aludni. píszendláv.

(most már így köszönök el mindenho, boltban munkahelyen..)
  • Dikkma
    francba, amikor napközben teliflémelitek a fórumot nem tudok itt lenni, most meg ti nem vagytok.
  • Dikkma
    banyek, most jut eszembe, délután már aludtam, így meg tudom még nézni a full filmet, nem csak a felét.
  • Dikkma
    az utolsó előtti kifejezést elrontották, az dikk sucker akart lenni.
  • Dikkma
    Grunt's SubProfile
    I have devoted this subprofile to everything that i have gathered through my experiances on the game Counter-Strike, also known as CS, but let's not get ahead of ourselves here, i'm here to teach you all how to use the proper slang for this game.

CHEATER: Anyone who kills you. Ever. No matter that you left your keyboard for five minutes to take a piss (hmm long piss) they must have cheated to kill you. Only explanation.

CAMPER: Often it’s not tactful to call everyone a cheater, so this is the alternative. Phrases like "YOU FUCKING CAMPING FAGGOT" translate roughly to "Well done mate, good shot."

WHORE: Someone who is not very nice. They probably just killed you with a glock despite your efforts with the para.

BIATCH: Something to label the nearest person to you when you die. After all its not as if you would have ACTUALLY died normally. Someone MUST have got in your way, or be cheating or something.

RAPED: Somtimes when you are outplayed (its inevitable, trust us) you may wish to confer your congratulations to your wily attacker. Such respects are payed by saying you were "raped". An example might be if a FUCKING CAMPING FAGGOT killed you from the tower near the CT respawn on seige. You didn't even see it coming, it was a deadly shot and a good move, so its nice to say politely "FUCK ME, I WAS RAPED!".

w00t!: This has no real meaning, and is used primarily to baffle and amaze onlookers by confounding them. Be careful and don't fall for it!

WTF?!: This is short for WHAT THE FUCK?. A useful acronym that is used quite often to inform others that you tentatively believe that you were a little unlucky to die in the way you did (i.e. you shot a guy twice with your AWP but he still managed to get 5 headshots with his TMP, kill you and live).

FUCK ME!: A request for sexual gratification from another player.

OMG: This stands for OH MY GOD. It is common to spurt this and as many other acronyms as available after each time you die, to let the other players know you are still around.

BS: Short for BULL SHIT. Some of the more advanced players use this to explain to others that they might have been hard done by in the last round when the utter newbie knifed them to death in the lag.

GG: Short for GOOD GAME and the only thing short enough to type quickly at the end of a map. Rest assured that if you are a quick enough typist other things are quite acceptable here, for example: "Good game my ARSE you fucking camping faggots" or the much more crytpic "OMG FFS! BS GG WTF?!? w00t! l337!"

FUK: This basically is a term used to berate oneself for poor play. Typically said after getting knifed to death trying to hit a guy with your AUG.

I OWN YOU: A polite way of reminding someone that you killed them. Typically this is replied to with "FUCKING CAMPING WHORE" which means "Well done".

FUCK YOU I OWN YOU: This is grunt's favourite and can pretty much be used in ANY situation. For example, your mum asks "Can you please pass the salt?" to which you can simply reply "FUCK YOU I OWN YOU".

AWP WHORE: Someone with a weird fascination for having sex with guns.

CAMPING SLUT: Someone who kills unwary combatants from the sheltered confines of his tent. I recommend it.

FUCKING LAG: This is typically a clever bluff to inform other players that you may be a little lagged. Thinking you are a bit lagged they may treat you with less attention and allow you to do better.

CHEATING BASTARD: Its good to have an alias for this one, especially if you die a lot. Typically a cheating bastard is a really good player who gets a lot of kills. The best players are always cheating bastards.

YOU MOTHERFUCKING GOAT DICK SUCKER!: This is quite an inventive and imaginative one, it is pretty much saying without much ado that you are not happy with something someone else did.

FUCKING TEAMS!!!: A polite call to those players who are doing really well (the cheating bastards) to consider evening up the teams a little. Generally such polite suggestions are ignored and one must be a little more insistent and say something like "YOU FUCKING PISSFUCK WANKERS, EVEN UP THE FUCKING TEAMS!!!", which is more effective.
  • Dikkma
    megyek fájtklábot nézni.
    laaleee! neked műxik a dvdrippes? Nekem az első cd kb. 10-edik percénél nézve KÉKhalál lesz. első gondolatoom volt, hogy bejönne a képernyővédő, kikapcsoltam és őjrakezdtem nézni, belepörgettem odáig, és megint kékhalál. szááksz van?
  • Dikkma
    most éppen eszem, mert találtam itthon szendvicskenyeret, és nem kellett lemenni a boltba.
  • Dikkma
    én például nem tudok segíteni.
  • Darkon
    Ja és üdvüzlöm a Breganos társakat is
  • Darkon
    (lehet hogy kicsit off de ismerve a CSfanok segítőkészségét remélem tud majd adni valaki egy-két hasznos tanácsot:)A problémám a következő viszonylag gyors kapcsolatom van a letöltés megy is rendesen(30-100k/s) azonban ha direct ip-n akarok játszani(jelen esetben nhl) a kapcsolat nagyon ugrál. Nem tud valaki olyan megoldást ami ezt az ingadozást megszüneti.(program, tipp stb.)
  • Dikkma
    ez a bélgázról jutott eszembe :DDDD
  • Dikkma
    CSOCSO száááksz!
  • Dikkma
    tegnap megettem egy zacskó cukorborsót, ma majdnem elrobbantam sokszor. bélgáz száksz!
  • Dikkma
    jut eszembe, megyek egy hétre a nyáron, legalábbis úgy néz ki.
  • Dikkma
    németország rulez!
  • Dikkma
    pl. ha ma megölöm magam, akkor még elképzelhető, hogy nem jövök.
  • Dikkma
    ergo valamikor érkezem fórumflémelni. de nem biztos.
  • Dikkma
    holnap asszem már nem lesz felvételi.