66770
\"\"
  • Hangianix
    O tul szep. :D Randa leszel. :D
  • Dikkma
    annyi időm van mint a tenger, kéne vmit játszani. falidobozos isdn-nel MÉG cs-zni sem lehet.. hm. wolf?
  • Dikkma
    Én Jens Jeremies szeretnék lenni, ő a kedvenc játékosom.
  • Hangianix
    RS leiras

es bocs
  • Hangianix
    Vagy cserelsz majatival :D
  • Hangianix
    10529-nel van, ki kicsoda. Te vagy a kinai gyaloglono leszel vagy Jancker. A tobbiek szavaznak majd felole. :D
  • Hangianix
    OK.Nalam majd felirattal megy. :D Keresd Ams-t, vagy Hungary-t, Hagane-t. Hivatkzz ram - nekem meg van 30 percnyi dolgom.
  • Dikkma
    gyere runescapezni, most lépek fel.
  • Dikkma
    énnnnakarok az elálló fülü kis gyík lenni.
  • Hangianix
    Ja nem, az orosz kapus volt.
  • Hangianix
    Az elallo fulu az Majati. (kinai kapus) a tobbit vissza kell neznem :D
  • Hangianix
    Tudod az antitehetseget a kotekedes viszi elore. Plagiumot kovetek el. :-)
  • Dikkma
    Frík Chilavert, Hangianix Töfting, a többi kettő..? én vagyok az a kis gyík, ok? :D a japcsi/koreai nemtom az meg Laalee.
  • Dikkma
    Tény hogy lehetne rajt indurka pindurka változtatásokat végrehajtani, hogy a műértők is megdícsérjék, de a főbb design elemek jók. pár millis húzások. annyiért meg minek szarozni :PPPPP
  • Dikkma
    jó, akkor nyertél mert nekem már nincsen nwnem.
  • Hangianix
    Nekem van DAoC-om baze doki.
  • Hangianix
    Kiba jo. :D Azert majd valtoztatok rajta. :D
    A feliratok tul szet vannak szorva. :D
  • Dikkma
    szőkét melírt kihagytad, meg G@bort :DDDD
    de kiba jó :D
    csak az a gondom, így most a kezedben van a lehetőség, hogy megváltoztasd bármikor, és akármit berakhatsz oda :) na de ez így volt az aybabtu logóval is.
  • Dikkma
    megvolt uninstall is.
  • Dikkma
    neverwinternights.hu?
  • Dikkma
    :d
  • Shep
    És ez jó? RPG onlienos vagy keverem vmivel?
  • Dikkma
    vazzer mennyit rak fel ez a száksz nwn, két gigám volt de már rakom át a másik partícióra a cuccokat hogy elférjek.
  • Dikkma
    hangianix mikor megyünk runescapezni?
  • Dikkma
    neverwinter nights
  • Dikkma
    refreshlock

ihun e
  • Shep
    Mit telepítesz?
  • Dikkma
    telepítem az nwn-t, menő vagyok, mert hangianixnak nincs ilyene. asszem.
  • Shep
    Srácok vki. pls. mondja már meg annak a proginak a nevét amivel a játékok alatti monitorfrissítés értékét lehet állítani.

EKKORA BUNDA MECCSET MÉG NEM LÁTTAM, AZÉRT AMIT MA MÚVELTEK AZ MÁR A FOCI MEGGYALÁZÁSA VOLT, ÉS MÉG VAN KÉPÜK UJJONGANI.
  • Dikkma
    inkább veszek majd rollnis cdt az a jó :D
  • Dikkma
    máma: játszottam - tömörítettem - installáltam - játszottam - uninstalláltam - ....... - elmentem vettem 10 precisiont és azóta csak írok meg tévézek.
    de nagyon idegesít, hogy 700 megás cd-re 5-600 megákat írok, szal nwnt még nem írom ki.
  • Hangianix
    Az indexet erdemes elolvasni, jok a szovegek. :D
    Nekem csak 2500 lesz.
  • Hangianix
    Meg lefujt 10 tamadast les cimen.
    Csaltak nekik a portugalok az olaszok es most a spanyolok ellen is. Ahogy a foci topicban is irtam: South Korea featuring the Referees vs. Mediterranean Area 3 : 0
  • Dikkma
    bazeg, száksz van, mondom hátha összejön lassan a 8000-edik hozzászólás, nemrég volt 7920, erre kereken 8100. ez a 8101-edik.
  • Dikkma
    mi a francért nem jön a letöltésem????????

hlp! pls?
    :D
  • Dikkma
    akkor macska. hát de az csak az első " meg nem adott gól" volt meg nem adott gól mert a második nem lett volna gól ha nem fújja le a spori.
  • Dikkma
    elmentünk tescos kurvák mellett, megszólalnak (valszeg egyetemet végeztek):

"kérsz egy szexet?"

de olyan bööööö hangon :DD
  • Hangianix
    Dikki, lattad a macskazabalok (nem rizs) meccset? Az olyan foku csalas volt, hogy csak egy joarc vezethette a meccset. :D

Tenyleg Tescogazdasagosovszervan? :D

Egyebkent a tesco gazdasagos lany az az, akinek utana eleg egy koszonom. :D
  • Dikkma
    tök jó lett volna, egy európai egy amerikai egy ázsiai és egy afrikai csapat. erre van egy európai egy amerikai egy ázsiai meg egy fattyú primitív hegylakó törzs is.
  • Dikkma
    bazzzeg
    foci majdnem száksz, bár mindenki akinek drukkoltam: rizszabálóknak, káposztazabálóknak kávéültetvényeseknek bejutottak elődöntőbe, de én szívesebben láttam volna gyapotszedő bandát legjobb 4 között mint a primitív büdös taplóparaszt janicsárokat.