66770
\"\"
  • Lazarus
    Ez kurvagáz!!! :D
  • CSOCSO
    a hülye kérdés amugy mit jelent az all you base-s dolog?:)
  • CSOCSO
    :))))
  • Ams
    nem kell vki.-nek 1:LEADTEK gef2 mx400pro 32MB TV-out dual-head. 1 hónapos, kitünö állapotban?
  • Ams
    "szia! itt van előttem a telefon, de nem visz rá a lélek, hogy felvegyem és hívjalak.. csak így tudok most nagyon Boldog Szülinapot kívánni,ennyi megy csak.Bocsi,szia.Ervin" ezen még mit alakítottál? sztem kúl
  • Dikkma
    adsz ilyent adom lilahajat :))9
  • Dikkma
    gáz van. most beszéltem lilahajjal, egyrészt már most összeszólalkoztak valamin (ez még nem gáz) az új leendő pasijával a telefonban, másrészt szerdán (a szülinapján) megy Fro-ba a vébére. ha lesz valami hír a tvben ilyen tánc szarságról, akkor ő abban benne van :D ha nem, akkro is, csak beégtek és nem mondják be a híradóba.

nekem is lesz egy köszönésem.. hm, a csába**eg nem jó. akkor. öööööööööööööööööööööö

nemtom fa**om. majd lesz vmi. megyek aludni mert csíra vagyok.
  • Hangianix
    Na meg 1 percre vissza, kell egy olyan sms - ahol egy szivbol egy maci lesz - mellette a szoveg: "tudod, hogy nagyon hianyzol"? :D
  • Hangianix
    Takonyparádé
  • Hangianix
    Huh, akkor legalabb startolhatunk purple-re. :D
    Nagy kalappal. :D
    En ellenben megyek, mert mindjart kieg a szemem.
  • Dikkma
    Na, írtam neki 3 nyálas, elsőszériás de átalakított smst. Aztán ennyi részemről. Holnap lehet felhívom, remegő hanggal :)
  • Hangianix
    Ha a csajok es a bundak egybe tartoznak, akkor nem erdekel. :D
  • Hangianix
    Ha erez valamit irantad meg es normalis, akkor ez talan megindit benne valamit. A masikon latszik, hogy kamu. :D
  • Dikkma
    Dante: Ezekben a forró nyári órákban, miközben dühöngünk a bírók miatt, akik be fogják paszírozni a koreaiakat a döntőbe és megkérdőjelezzük az egész FIFA elnökség épeszűségét (vagy éppen a koreaiak tárcájának mélységét.), kijött három igen ígéretes trailer.
    Az első, amit már jól ismerünk az az XXX című Vin Diesel film. Ez az utolsó előzetes a film augusztus 9-i bemutatójáig, mindenkien csekkolnia kell, igazi remekmű. Vin Diesel, Sam Jackson, sportkocsik, szupertitkos ügynökök, csajok, tetkók és bundák. (Én az egyik jelenetben még egy szőrmadarat is láttam!!)

XXX FINAL TRAILER

Vin Diesel, ilyen heppje van Majatinak is.
  • Hangianix
    Az elso a nyero. :D
  • Dikkma
    albérlőtársam megy holnap gellért hegyre 11-kor, lehet elkéretőzöm munkahelyről és ugrom én is.
  • Dikkma
    vagy

"szia!nem hiszem el,de még csak msot ért be a busz..ennyit arról,hogy hívlak,bocsi.holnap pótoljuk,ok?Pusz:Ervin"

melyik a nyálasabb?
  • Dikkma
    ilyennel kéne kimagyarázni, hogy eddig nem tettem :

"szia! itt van előttem a telefon, de nem visz rá a lélek, hogy felvegyem és hívjalak.. csak így tudok most nagyon Boldog Szülinapot kívánni,ennyi megy csak.Bocsi,szia.Ervin"

ez jó duma, nem? :D
  • Dikkma
    hívni már nem hívom, csak azért sms.
  • Dikkma
    lehet hogy szeretett de akkor én még nem őt, mire sikerült addigra elküldött anyámba. mármint ilyet soha nem mondott, de ez a lényege. aranyos amúgy, még mindig szeretem. írjak neki? még másfél óráig szülinapja van (bár már úgyis alszik).
  • Hangianix
    En ilyet nem kerdeztem volna meg. Tul szegyenlos vagyok hozza. :DDD
    De a bimbozas alatt szeretett. (Ha frik lennek, azt mondanam: "akkor azert lett vege...")
  • Hangianix
    lali meg ismetli magat. nem lehetne bannelni a szar az elet szoveget. utalom, ha igaza van. :D
  • Dikkma
    csak elkezdett bimbózni a szerelem..! :)
  • Dikkma
    nem basztunk, ha ez a kérdés. :D
  • Dikkma
    lekaptam a levegőből egy akkora lepkét, hogy hányinger. ledobtam a földre, de nem hiszem széttapostam volna, majd még elkapom.
  • Hangianix
    Akkor, hogy lehetett a csajod? Vagy ugy, mint Bobonak? :D Az oviban csak volt olyan lany, aki bekototte a cipofuzodet...
  • Dikkma
    nem.. :(((
  • Hangianix
    Mar csak azt nem ertem, hogy Dikki, sosemelo meg en, miert vagyunk noi ruhaban. :D
  • Hangianix
    Ja ugy nem er. Valamikor szeretett valaki? :D
  • Dikkma
    csá gyíkok
    volt csajomat illett volna felhívni, ha egy hete meg is ígértem neki külön hogy hívom ma, a szülinapján nem?
  • Laalee
    szar az élet
  • Laalee
    egesznap pacsoltam a telken a medenceben es most itthon izzadok száksz
  • Laalee
    szar az élet
  • Laalee
    huhhh giga idiotak:D
  • Hangianix
    Neki max. a szajat kell. :D
    Egyebkent en Dikkma, Freak, Majati, Laalee, Hangianix, Bobo sorrendre gondoltam. :D

Akkor megse csak az en kepzeletem jatszott velem es o van a kepen. :D
  • Dikkma
    már reggel 7-től, szal egész nap wolfoztam, és az egyik totálnulla nehézségű résznél két órát álltam. utána pihentem, és csak akkor jöttem rá valamire. tiszta pöcs vagyok.
  • Dikkma
    Unreal.Tournament.2003.Build.947.Full.Game

bazeg
  • Dikkma
    bár ha csak a meleget vennénk nyárnak, akkor már itt lenne, egy szál rövidgatyában ülök a gép előtt és folyik rólam a víz :-/
  • Dikkma
    megy a gépem péntek este 9 óta, most 3:30-kor újraindítom, erre elkezdett a vinyó kattogni felpörög-leáll felpörög leáll :( aszittem behal, kivettem racket, tojást lehetett volna sütin rajt, de most jó. átmásolom nwnt újraindítok, beállítom le/feltöltéseket aztán tűnök BP-re. vígasztal a tudat, hoyg ez az utolsó hetem a munkahelyemen, utána jön a nyár.
  • Dikkma
    Majati Freak Dikkma Laalee Hangianix Bobo a helyes sorrend? Nem láttalak még titeket élőben, nem tudom :DD