66770
\"\"
  • Laalee
    toldbe gyaloggalop dvdt azt aludjelszépen
  • Efreet
    de akkor nem tudom meg, és nem tudom előre szervezni, és akkor koncert lesz, és Messiás imádása, és arany meg tömjén, meg mirrha. ami egy balzsam, és az meg nem bogár, olyan hosszú izékkel!
  • Laalee
    nemmondom!
  • Laalee
    mivan gyikok melovan?
  • Efreet
    na de most már komolyan.
    valaki mondja meg, hogy
  • Efreet
    nemkellett szinti.. persze, nem ártott... és a legjobban ez a masina tudta(tudja?) rásegíteni a szintis vidámkodást.... és jó játékok is voltak rá. és kényelmetlen, antidesign egér... meg beépített flopi, 720as pc-s lemez automatikus kezelésével...

matrokszot meg én se veszek, csak akkorse nemjó.
  • Efreet
    Atari babyyyyyyyyyy

nem tesz jót a világnak, ha nem alszom.
  • Laalee
    ez a matrox akkor is száksz akcioasan 110+fa :D
  • Laalee
    ja es ha hasznalni akartad vehetel 100K ert egy normalis szintit hozza :D
  • Efreet
    kiváló példa rá egy bizonyos Jean Michel Jarre... aki az első full 32bites gépeket (Atari Falcon 030) használta... láttam működés közben, és '93hoz képest hihetetlen dolgokra volt képes. (full duplex profi hang, a mikrofonba beledumálva rögtön torzítva adta vissza - nagyjából asszem az sblive kezdett ilyesmit játszani? :) - és olyan MIDI képességek...)
  • Efreet
    nagyon kedveltem a masinát, sajnos a magyarországi szoftverhiány miatt túladtunk rajta egy zenésznek :o((((
  • Efreet
    a dizájn... a stílus. a hang.

Atari ST 520, az Amiga méltó társa...
    ROM-ba égetett(!) grafikus oprendszerrel... 32K mérettel... khm-khm...
  • Laalee
    nem a csaladbol valo látszik :D
  • Laalee
    gazsi nem igazi nekro számüzzük :D
  • Hangianix

A cigányember és cigányasszony ül a tengerparton.
    Megszólal az asszony:
    - He Gazsi lovagolj mán a hullámon!
    - Haggyá mán élve se kívanlak!
  • Efreet
    a machine wrapped in flesh... a cybernetic organism.
    a machine trained to serve humans by turning against them
    a machine so powerful...
  • Efreet
    linuksz jó, csak én (most épp már megint) nem használom, meg kevés rá a vírus...

spektrumon mutogassák az ősi apple mac II gépeket... nagyon rulz kinézete van.
  • Laalee
    nvidiahoz is van, es kulonbenis linux száksz
  • Efreet
    gondolod az a szoftver nálad figyel? :o)

g400-450 jó, mert linuxra full support van rá. a parheliára meg valahol írták, hogy már kész van a teljes 2d-3d linux driverkészlet. lesz aki megveszi... rengetegen.
  • Laalee
    windoz telefont akarok :D remelem a szamlazo lefagy neha :D
  • Laalee
    de akokrisfos es kesz... g400 is száksz volt anno ki is dobtam hamar
  • Efreet
    jótudom, meg tudom, hogy ezek előre kapnak kártyákat meg drájvereket kipróbálásra (a radejonos drájvereim a catalyst meg az oxygene-es előtt mind ilyen leak-elt cuccok voltak), de akkoorisnemszentírás amit mond. az endzsin szar, amit ír, nem a kártya :o) az ut-t anno vudukra írták, és a leggyorsabb máig a v5-6000en... szóval ennyit a mindenről.

haikukat akarok írni, de nem megy.
  • Laalee
    carmak hegeszti a kvék (száksz) motorokat
  • Laalee
    vagy a tvneteseket :D
  • Efreet
    nemá, hogy ilyen satnya neve legyen... xp2 bleeee....

és ki az a karmakk, aki vélekedhet? én is vélekedhetek, és nekem tetszik a logójuk, és nem fogok venni száz pénzért videókártyát, ráadásul legjobb esetben is csak 1 monitor meg 1 tévé van itthon, nem tudnám kihasználni :( :))
  • Laalee
    hasraütés? :D
  • Hangianix
    Megkerdeztek a matav alkalmazottakat.
  • Efreet
    össze kellene vonni ezt a topikot a kedvenc kétezremmel, mert csak.

mennyit fox netezni júli1 után?
    17 kevesebbet, 25 semennyit, 51-et nem érint... százból 7 ember nem válaszolt... és ezt nem tudom hogy mérték le...
  • Laalee
    office xp2 :D
  • Laalee
    nyehehehe vegyetek matroxot :D

(BluesNews) Lejárt a titoktartási szerződés, így Carmack is vélekedhet a Matrox legújabb, Parhelia nevezetű kártyájáról. Természetesen fölrázta .paplan aktáját és kinyilatkozott:
    A driverek közel sem tökéletesek, azonban biztos vagyok, hogy a Matrox előbb vagy utóbb kiküszöböli a hibákat.

Az első 256 bites, DDR alapú kártyához képest a teljesítmény nagyon elszomorító képet fest. A drivereket kikerülve megsergettem a memória alrendszert. Tapasztalataim szerint a GF4-et meg sem közelíti az új delikvens.

Az alapvető hardveres támogatás kielégítő, a fragment flexibility jobb, mint a GF4-ben, az ATI 8500 viszont itt is előnyre tett szert. Egy későbbi, alacsonyabb csíkszélességű maggal talán versenybe szállhat...
  • Efreet
    viszont nincs igaza. hehe :Ð
  • Efreet
    nini, befutott a kétkezes bárdunk :o)
  • Efreet
    ms második legrosszabb évét zárja, csak 12%-os növekedése volt idén májusig tavaj májustól. ennek örömére TabletPC és offisz11 (mi lett a neve?)
  • Laalee
    ja ertem akkor a helyzetet :D
  • Hangianix
    mondtam, hogy no van a dologban. akkor 5-en ugrunk holnap? :D
  • Efreet
    ma is fogok gyaloggaloppot nézni, és el is alszok rajta. viszont nem aludtam ma még.
  • Efreet
    erdőőőerdőőő eeeeeerdőőőőőő marosszéki kereeeek eeeeerdőőőőő
    madááááár lakiiiiik aaaaaabbaaaan, madár lakik tizenkeeeeeetttőőőőő
  • Efreet
    a forint is ultraerős, mostanság 300 helyett majdnem 240-el kell szorozni a dollárt. nyihihi... tök jó, én időben cserélgettem vissza meg be mindent, üzleti zseni is vagyok. szombaton lesz dream theater koncert, megyek megnézem a Messiást.
  • Laalee
    kimondta hogy soproni erdö... itt is van
  • Efreet
    de sok a kullancs, és mindegyik fertőző, mert azt mondta a tévében az okos. ezért nem megyek sopronba.