66770
\"\"
  • Dikkma
    BRICK TOP AZ ATYAÚRISTEN!
  • Dikkma
    viszont a zöldséges körettel fogyasztott hús lehet romlott volt már, ennek csak annyiban látom kárát, hogy most gázok gyötörnek :DDD
  • Dikkma
    reggel eszem 2 pekme péksütit, aztán 5-6 körül ebéd, este még lehet eszem valamit. az albérletünk (bázis14) most dudisulivá alakult, Csapó és Urbány vetélkednek, kinek lesz nagyobb pocija a nyárra. Este ezért ettem krémbonzsúrt (jajmá, pekmenek ÁÁÁÁ ) a rámától.
  • Laalee
    brazil power van az a gáz :D
  • Dikkma
    megfújja a pasa a tülköt, lejönnek a török tehénpásztorok a hegyekből, aztán felveszik a gumicsimmát és mennek focizni. ha nem nyernek, megölnek pár embert, nem gáz.
  • Laalee
    ésaztán én nem is szoktam enni 5 kor ebed aztan kuss egesz nap
  • Dikkma
    juj lesz máma száksz foci?
  • Dikkma
    koszos pekmenek kíméljenek minket, mi pegballozunk.
    majdan megyek pacsker! egy óra kb. de még nem is ettem semmi ma. :D
  • Laalee
    lol
  • Dikkma
    :D
  • Hangianix
    Ide is beirom
    A zsidók éppen készülnek megkövezni egy asszonyt, amikor eléjük lép Jézus és megszólal:
    - Az vesse rá az elsö követ, aki önmaga is szeplöttelen és bün nélkül való közületek!
    Erre egy hátulról érkezö kö agyonüti az asszonyt. Jézus lábujjhegyen kémlelve körbe tekint, majd kishíjján sírva fakad:
    - Anyám! Te tényleg az idegeimre mész néha...
  • Majati
    franciákat meg belgákat, még nem láttam. lehet pegballba kevesebb a pekmen.
  • Hangianix
    rugosfoci
  • Majati
    ja, és vicces ahogy a lengyelek meg csehek ugatnak. :)
  • Majati
    hiába, kemény meló, mer ezek a pekmenek mindenhol ott vannak.
  • Laalee
    meggyurjelek pekkmen peggball isten vagyok :D csak nehez összehozni egy egymas elleni jatekot... de azert gyere ott is lehet flémelni :D
  • Majati
    lö pegball.com
  • Dikkma
    mondjuk fogalmam nincs mi az a pegball, de ha jönne pacsker Lee megbűntetném multiba.
  • Dikkma
    vagy pegball, ki tudja.
  • Dikkma
    Most kartotékokba dugdosok papírokat egy órát kb. utána klimaxmama újabb ajándékait feldolgozom, és utána RS.
  • Dikkma
    természetesen lemaradt ez : :D. de hogy véletlenül-e ? :D
  • Dikkma
    antipekmenkrew szabadságon van, most mondta. ki védne meg minket pekmenektől? nelégymán hülye.
  • Hangianix
    ezt franciaul is plz. D
  • Dikkma
    tényleg cukrok.
  • Dikkma
    majd tppn kipiheni magát. asszem pénteken úgy leiszom magam sírnifogszgecó.
  • Majati
    nah megyek hűsölök egy kicsit a gépterembe. legalább azt hiszik csinálok valamit. de édesek. :)
  • Majati
    antipekmenkrew most szabadságon van, mert annyi pekkmen lesz nyár végén, hogy erőt kell gyüjteniük. :)
  • Majati
    meg még offtopikolok is itten. pfúj!
  • Dikkma
    tegnap híjjtak játszani mert nem volt meg az 5-ödik emberük. nemtom melyik klán, és ki ellen, de modemmel nem nyomtam inkább runescapeztem. és meghaltam, húbazzlol.
  • Dikkma
    Megbűntetlek, ha az antipekmencrew nem végzi jól a dolgát!
  • Majati
    annak a pekmennek amelyik kérdezte:

"Error! Server verification failed" Problem
    ==============================
    This error is caused by the client's inability to communicate with the Secure Master servers to validate the security module being used on secure servers. It can be caused by a few different problems. Here are some things to try:

1) Clients need to communicate with the Secure Master servers (port 27012). First, make sure there isn't a firewall problem.

2) Make sure you do NOT have a file called "woncomm.lst" in your \cstrike folder. If you do, delete it. This file should ONLY reside in your \valve folder.

3) Open the "woncomm.lst" file in your \valve folder (using notepad) and make sure there is an entry that looks like this at the bottom of the file:

Secure
    {
    half-life.speakeasy-nyc.hlauth.net:27012
    half-life.speakeasy-sea.hlauth.net:27012
    half-life.speakeasy-chi.hlauth.net:27012
    }

4) If your "woncomm.lst" file DOES have the "Secure" entry and you still can't connect to the Secure Master servers, it might be a DNS problem. Try changing your "Secure" entry to look like this:

Secure
    {
    216.254.95.155:27012
    64.81.178.5:27012
    64.81.159.155:27012
    }

5) Make sure you have the latest firmware for your router. We've heard reports of people with Linksys 4 port routers having problems and when they updated their firmware the problems disappeared.

ha nem megy add el a géped!
  • Majati
    a szemét pekmen. ezek mindenhol ott vannak.
  • Dikkma
    anyád, melyik hülye rakta 18 fokra a légkondit, akkor ezért fáztam.
  • Majati
    ja és szigor!
  • Majati
    Daoc kaiser, te meg jerjél majd valamikor #bregan-ba bele, és meséljél, mer én is megyek nyaralni azt viszlát.
  • Majati
    mondjuk most se csinálok semmit.
  • Majati
    juj ezt nem kellett volna. mi lesz így a sosemeló címemmel. :)
  • Majati
    munka van nem tok sokat flémelni most. :(
  • Majati
    hol voltál disznóláb? olaszba?
  • Hangianix
    de megfogadtam nem reagalok, akarmit is irnak. :D kiveve, ha a tpp-t gyalazzak. :D