66770
\"\"
  • Coine
    :DDD
    neked honnan vannak, ilyen dolgaid meg ?
  • Dikkma
    MSN
  • Coine
    :DD
    melyik topic ? hol vót ez ?
  • Dikkma
    és ez két oldalon keresztül :)
  • Dikkma
    2001. 08. 10-e :

Coine says:
    WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ?????????
    Coine says:
    WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ????????????WHAZZEG MI VAN MÁR ?????????

:DD
  • Dikkma
    hm.. megnézem logokat :)
  • Dikkma
    egyszer adtam egy linket ide a rövidítésekre, de már nemtoom.
  • Coine
    dikki : "It's better to burn out than fade away..."
  • Coine
    sör az király dolog.
    nekem is volt(2-3 hétig) , amikor sulit után bedobtunk mindig 2-3 üveggel, meg cigi.
    sőt volt, olyan amikor vizsgák közben mindig vittem magammal felest laposüvegben :D
    és ezek az idők nem is voltak, olyan régen (báz még 2 nap és még öregebb leszek :(( ) , azóta kicsit visszafogtam az alkoholizmust :)
  • Dikkma
    Hangianix, hazahoztam az everquestet, akkor ma még ne próbáljam ki, majd csak szombaton - hogy onnéttól fogva használhassam 30 napig?
  • Dikkma
    azóta történt egy s más, szakítás ilyesmi, most minden nap vacsihoz egy üveg sör, meg - bár iszonyú ritkán megyek buliba - az utolsó 4 hónap partijain még nem sikerült elérni, hogy ne igyam magam eszméletlenre :(
  • Coine
    haha, anno meg te mondtad nekem MSN-en, amikor az ivásról beszéltünk, h. kinőttél belőlle, meg utálod a piát :D
    na tessék hova vezet a tiltakozás :D
  • Dikkma
    ... és könny!

remélem még nem zárt be a portás :D
  • Dikkma
    adja a halál, hülye nem vagyok. elég, ha én menő vagyok, lehet átjön hozzám majd szőke. ha kosztolányin most látok egy lámahuszárt egy szőke bombázóval, odamegyek és leflémelem Majatit :D
    és most megyek! csók...
  • Coine
    add neki oda a ciklámen inged :D
  • Dikkma
    bazeg, még miondig van hátra egy cd.
  • Hangianix
    Meg a zokni is budos lett a nagy melegben.
  • Dikkma
    szerintem nincs már tiszta ingje.
  • Hangianix
    Tenyleg, madzsati azert talalkozik a szokevel, hogy legyen miert ugornia?
  • Hangianix
    Eygebkent van uj otletem a tpp oldalra. Ha lesz szamlalo, akkor legyen mar forum is. :D

Laalee, mivel te meg semmit nem tettel az oldalert, ezert egy feltoltott medencet kerunk.
    Lehetoleg vizzel.
  • Hangianix
    Nem, csak talalkoztam egy felborult kamionnal es segitettem egyenesbe hozni. Ez lett a jutalmam. :D
  • Hangianix
    Egyebkent mi az a T/1? Nekem a konzolt a Gameboy meg a Palmom jelentik, tehat olyan jo vagyok konzolban, mint a Te*co a sorben. :D
  • Efreet
    bazz... egész nap semmit nem csináltam, csak utaztam 2.5 órát... és dög fáradt vagyok :( utálom ezt a meleget... kedd volt a rulz nap
  • Efreet
    1ébként teccik az eszköz. mivel jövőhét folyamán alig leszek net/gépközelben, ezért oda viszem is magammal... oszt majd jól elleszek... meg olvasok meg dvdzek meg... de neten (és itt) elég ritkásan leszek... (1-2 naponta...)
  • Efreet
    Dikki: akkor úgy mondom, hogy még nekünk drága :o) így megfelel?
  • Hangianix
    Egyebkent a Gyalog-galoppot 6.400-rt lattam, tehat Efreet nem valami tul jo forrast adott (o 7.200-rol beszelt talan). A kulonbsegbol mar 10 TG sort kapsz, ha van csere uveged. :D
  • Hangianix
    Mi nem furdunk, csak iszunk. :D Utana ha belemesz, szep termeszetes szined lesz. :D
  • Hangianix
    Majd mi feltoltjuk :D Annyi sor utan :D
  • Hangianix
    Laalee, beszeltem a Hazimozi szerkesztoivel es biztositottak rola, hogy tenyleg felhaborito az, hogy nekem mint elofizetonek ugyanannyiba van a lap, mint neked, ezert a kovetkezo szam mar dragabb lesz. :D
  • Efreet
    Dikki: X is lesz. utóbb, ha már elég olcsó lesz...
  • Hangianix
    A kovetkezok figyelembevetele utan:
    - Dikki penteken bemazsolazik
    - Laalee szombaton lobaszora megy furdeni
    - Efreet szombat delutan kerites melle megy aldogalni
    a vezetoseg ugy dontott, hogy szombat kora reggel, Laalee-k telken talalkozunk. Pajszer es TG termekek hozatala a reszvetelhez kotelezo es elkerulhetetlen.
  • Efreet
    T/1. vettunk battyal felesbe'
  • Laalee
    vette hulyekonzolt? :D
  • Coine
    és be lett szkennelve ?
  • Efreet
    van itthon egy csúnya, nemlila apró kocka...
  • Efreet
    re all

télleg nem is mondtam... tegnap megkóstoltam a Radler(?) nevezetű limonádés-sört... az se ízlett... pedig alig érződött rajta a sör-íz. bleee...
  • Laalee
    kapsz egy tesco csokit ha nem torsz be :D
  • Laalee
    en nemiszok sört se es kolat sem... nem ertem!!
  • Laalee
    jaccottam na :D előfordul neha :D

meg amugysincs itt senki
  • Coine
    mikor lesz új tpp oldal ? :D