66770
\"\"
  • Coine
    mfa ! :D
  • Efreet
    oda is jó... tökmindegy, van rengeteg... meg utána úgyis leszek utána kedd-szerda környékétől, szóval annyira nem parázós a helyzet.. nemsokára bronzmeccs, közben pakolok... most épp okos emberek próbálnak szakérteni
  • Hangianix
    OK, felhasznaloi infonal levo mail el? Majd jol odakuldjuk am.
  • Efreet
    köszi :) jövőhéten nagyonnemleszek, ha valami van azt a kétezerbe plz, mert asszem ezt nem lesz erőm visszaolvasni... vagy mailba, azt olvasom majd 1-2 naponta
  • Hangianix
    Meg nincs pontos idopont, majd finomitunk es ertesitunk.
  • Efreet
    3 hét? eeeeee... az melyik nap? júli.. 20? próbálok egyenesen gondolkodni, meg pakolni is kellene... meg ebédelni, meg ... ööö aludni, meg.. segíccség :)
  • Hangianix
    Nem maradtal le semmirol, 3 het mulva tpp.
  • Hangianix
    Na itt egy kep az Absolute Terror-rol. Ha megnezitek, megertitek, miert is nevetek el igy. :D
  • Efreet
    sziasztok... lemaradtam.
  • Lazarus
    Majati az év csalódása... ^_^
  • Hangianix
    Ja es benne volt ezen szimbolumok weblapon valo felhasznalhatosaganak a lehetosege is. :D
  • Lazarus
    t cdocsso fajztűú
    keevsbet kéáne dflémenmi bazeg.
  • Coine
    raktak rá jó minőségű kupakot meg címkét azt emelni kellett az árat :D
  • Coine
    vasárnapra kijózanodsz már ;>
    vagy 2 napos bulee ? az máyer, csak utánna 1 napi alvás szükkséges :)
  • Coine
    csak keverni kell.
    vag 1x-e lehúzni sokat.
    garantált siker.
  • Coine
    nyugi én elhiszem, h. kicsit nehezen látod már a betűket ;>
  • Coine
    haha, nem sör volt az :)
  • Coine
    Lali király nem flémelt otthonról én meg Barnus.hu-n flémeltem :D
  • Coine
    mi ez a fogpiszka ? :D
  • Coine
    mfa ! :D

én részegen hívogattam fel csajokat, persze hívószám kijelzés letiltva, yo poén volt :DD
  • Coine
    amúgy is már megflémeltétek a 15k-t...
  • Coine
    zöld párdon száksz.
    mit ittál dikki ?
    amúgy flémes reggeltet.
  • Scipio_from_HAB
    Dikkma: hát igen vigyázni kell, van, akinek egy pohár sör is megárt
  • Dikkma
    Kó reggelt mindenkinek+!!!!!!!
  • Dikkma
    havr lynan atranoysan lefeküdt két ágy köüzé aföldre tuhástil de mán fömászottttttt sual úgy hagyom kóéékt all!!!!!!
  • Dikkma
    egyedül többet fémetlek mint ti összesen. leszívahttim,k.
  • Dikkma
    ki szól beb zatgm:, aszuottem már vki besót. de nme csal kézelóúőtte,-
  • Dikkma
    nos én valamikor lese. a mohaas DF clán elhívott sörönzik, szomaboton oda kéne mennem, de vasráanp meg felvonéukásri téérn lesz valai buláj. doda os eléemehye..
  • Dikkma
    mire esküdjek meg bazmeg em direkt írom ghy?
  • Dikkma
    ezd felismerhetetlenlenni aa kibasuott stövegte,-.
  • Dikkma
    nemtom miért van ez, én sohja ne m gháyook de suaro au t kell. de ez jó is, emrt nem hánmyok. mpstam eéeegeksuema alidno
  • Dikkma
    ettemaegy gyrost hazafekl most mahd nem bredek éheten. csak szarnom kell majd,m ert nekem minden bebesazás sutáén szarnom kell.
  • Dikkma
    pedig a banana freak aki mostan konzolotzik sok nőt láttott már, őú a pééldalképem. nár nele, nem kell 14 écves O aszájú csj :DDD
  • Dikkma
    írok eghy sms-ta világ egyszerre legszebb, (gy9ny9r
    ez a láy) legokosabb ls legaranyosanbb klányámak, hogy goggy vagy (az a klényeg benem egyszerre ez, sual nem a van aa világ legarayosabvv, meg a leghokosabb, meg a legsebb lánya, hanem ő mindez egyszerre ) és ő enek öröükni fog sohasem fogok vele összejönni de ilyen npt mé g soha senki ennem létoot métg banana freak sem.
  • Dikkma
    nem voltam ződ párdonba szal a slejm kula bé hiába várt rám. mem mintha tudné k vagyok az
  • Dikkma
    na, királyság avan mert ghaverom lefeködt két ágy közé a földre ruhástul de vátam 155 peret és most felkúszitt a sak
    t ágyára és lerúőggam a cipőjét. szal most rendbnen lesz. én meg tudojk amahfdmra vigyáhzni..
  • Dikkma
    ne kérdezzétek milye volta a vuli mert nemtooom mert cnem vomam csak leittam magam mint ehy fasu :D
  • Dikkma
    Laalee fő-alfélé,ett trsuktaa meg m,eg fgom bűntetni szigorral amiárt me, kezlei a térsaságot megfelelő szigorúsággal. itten vagy fklm van vagy semmi más. majati te isss flémeltesd a térsasádot vagy gondok lesznek.
  • Dikkma
    szánalmas bazeg hazaj9v9j bulájbólo asziszem el kelll olvasssnim két lodalt fullosan erre 3 hozzászólás van amióta elmentem. hát a faszmo elhizi ilyen emberek léteznek egyáltaén,.
  • Lazarus
    Ezt a csíra társaságot... elfelejtettetek flémelni? megse érdemlitek a bannert