66770
\"\"
  • Hangianix
    Ugy zartam be en is, de elsore bedoltem. Csak bunkosag, mert mindegy mire klikkelsz.
  • Efreet
    X-re klikkel be lehet zárni :o)
  • Hangianix
    Vazz, feljott egy hibauzenet, hoyg kritikus hiba, jul 1 utan megszakad a net, akarok e tovabb netezni, klikk a nemre. Erre bejon a buzinet oldala. Ezt a kocsogseget, hat mindeyg mire klikkelek???????
  • Efreet
    urban legend. nagyonrégi...
  • Hangianix
    Ja es a buvar meghalt.
  • Hangianix
    Ma hallottam egy "jo sztorit". Amerikaban nagy erdotuz volt es repulogepekkel oltottak. Amikor utana atneztek az erdot, az egyik fan egy buvart talaltak full felszerelesben. Utana derult ki, hogy amikor a vizet kiemeltek, az egyik helyen a buvart is kiszedtek. Hat szaksz.
  • Efreet
    ááááj lááááv rákkendróll put anoder dájm in dö dzsúkbaksz bééébii
  • Dikkma
    dikki --> <-- Mahati

dikki wins! Finish him!
  • Dikkma
    dikki --> vs. <-- Mahati
  • Dikkma
    akkor holnap lesz felvonulásin dannee minogue meg dzsó dikkszákkör kákkör! kimegyek :D
  • Efreet
    neeem.. tegnap emilrulez-quimby-kispál volt.
  • Dikkma
    mert akkor itt ütöm szét széjjel a hülye fejemet helyben.
  • Dikkma
    ööö... ugye nem tegnap volt dannee minogue meg dzsó kákkör?
  • Dikkma
    ne iratkozzál fel!
  • Efreet
    este vótunk felvonulási téren, ott is fújt a szél... de ez nem akadályozott meg néhány ifjú leányzót abban, hogy szemtelenül alulöltözze azt a hűvöset :o)
  • Dikkma
    albérlet csak második.. ez nekem meg sem kottanna. de azt hallottam, nagyon koszosak az antennák :o)
  • Efreet
    feliratkozzalak téget az alt.fan.sex -re? :))) akkor lesz olvasatlan leveled...
  • Dikkma
    zp biztos szar volt tegnap, hiszen esett napközben az eső, fújt szél --> nem voltak miniszoknyás topos nőcik. persze ez engem nem érint.
  • Dikkma
    Olvasatlan levelek:
    Nincs olvasatlan levele

engem senki sem szeret.
  • Dikkma
    én meg hivatalos vagyok a mohaas DF klán sörözésére. csak nem tudom mikor lesz és hol és kik lesznek. meg életemben nem mohaaztam még multiban. namindegy.
  • Efreet
    jövőszombaton megyek ZPba. lesz hangverseny.
  • Coine
    Jim Beam az kira ;)
  • Coine
    muhahha :D
  • Dikkma
    Történetesen az volt, hogy bementünk koleszba, ahol Jim barátunknak már csak a fele volt meg. De mi már itthon is ittunk. Ott meg még pezsgő meg whsky meg mittomén aztán nem mentünk el ZéPébe mert szar idő volt. Pedig onnét akartam átmenni schönherczbe.
    Ez csodálatos megmenekülésem története :D
  • Dikkma
    Na meg kellett volna egy erős jellemű vezető. Én. Csak én meg nem voltam otthon akár két heteket sem :(
    Na mindegy, ez történelem.
  • Dikkma
    Persze, taktikánk soha nem volt, márpedig anélkül nem lehet játszani, és mivel mindenkinek 100 felett volt pinge, lőhetett akárhogy. Ez az, ahogy nem lehet CS-t játszani!
  • Dikkma
    jaa hogy az az x-csira :O))
    Coine volt az egyik legjobb játékos, még modemmel is. Csak aztán kiégett játék szempontjából, és abbahagyta. Akkor lett vége csirának (COine nem volt x-csira) és amikor újjáalapultunk, lettünk jobbak sokkal mint addig előtte bármikor is voltunk (Feketekéz meg Tblade) de mire mindenkinek isdn-je lett már szétestünk. De addig volt egy negyed év szigor.
  • Dikkma
    élek :o))
  • Coine
    én is pannonossal csináltam anno.
    de neked volt 1 dikkma reged is, nem ?
  • Coine
    csak a [CSira]-ban voltam tag, akkor abbahagytam a csét.
  • Dikkma
    nekem mindig is ez volt a 777sms regem. még a pannonos számommal csináltam :o)) vodással már nem is lehet.
  • Dikkma
    mármitn miért épültünk le hol?
  • Coine
    szólítottál Dikki ? :)
    még mindig megvan a számom, de látom új reget csináltál 777SMS-en :D
  • Dikkma
    1984 van!
  • Dikkma
    bús p****ba.
  • Coine
    nekem se megy geca
  • Dikkma
    Úgyértem ftp-n keresztül. Nem toom elérni.
  • Dikkma
    Megy másnak tar.hu most?
  • Dikkma
    Flémeljünk! Úgyse csináltuk még soha.
  • Dikkma
    Szép jó reggelt mindenkinek!