66770
\"\"
  • Hangianix
    vazz, nekem van mar nalatok 100mb tarhelyem, de a halal bassza el ilyenre. Akkor marad a szabadhalon az oldal es a design is. :D
  • FREAK
    hótt olcsó, bejössz, megveszed :)
  • Hangianix
    Te frik, ha mar a mo legnagyobb szerverszolgaltatojanal dolgozol, nem tudnal szervalni ugy 100 mb tarhelyet a tpp hq-nak?
    mondjuk www.interware/tpp/ konyvtarnev ala. Bar ahoyg elnezem az oldalt, eleg lesz 10 mb is. :D Bar akkor nem fer fel majd a video dikki felvonulasarol. :D
  • Hangianix
    pl. Szaddam disznohust eszik, meg hasonlok :D
  • Hangianix
    nemcsak dikkirol tudnank szallitani fotokat. megrendelesre barkirol.
  • Laalee
    telleg dikk ma volt itt penge gyerek

igazi flémer
  • FREAK
    szevasz dikk
  • Laalee
    apa kerékabroncstol szutykos ruhaja vagyok

száksz :D
  • Laalee
    nemtom mennire erdekli a story t dikki lelplezö fotoi :D
  • Laalee
    munkahelyem elkésett alkalmazottja vagyok
  • Laalee
    suzukim kidurrant kereke vagyok
  • Hangianix
    "Jelenleg a rendszer teljes kapacitasa foglalt, ezert a kert oldal nem jelenitheto meg.
    Kerlek, probald meg egy kicsit kesobb"

Vazz, ingyenes tarhelyszolgaltato hibauzenete...
  • Hangianix
    Te colos, 3an már bedolgozhatnánk valamelyik szpemlapnak. Mindig tudnánk szállítani a szenzációt. :D
  • Hangianix
    Én mondtam, hogy nem leszek, mert x-főnöknél sörözök. Kiderült, hogy még pénzzel is tartozott. Hurrá. A menü a következő volt: alumínium fürj, anti barna, dzsamaika rum, vöröscsillagos, anti barna.
  • Dikkma
    "Ha így válik "olcsóbbá" az internet, akkor jobban járok nemsokára, ha veszek egy platós IFA UTP kábelt, és összekötöm a gépemet azokkal a gépekkel,akikkel pl.: ICQ-zni szoktam.
    Sőt, így az útba eső összes gépet rá lehet kötni...gyártok egy INTERNETET magamnak
    --------------------"

:DDD
  • Dikkma
    mármint most nem Laalee száksz, hanem mindenki. egyedül Laalee csak kicsit száksz mert ő benézett, többiek meg.. ehh.
  • Dikkma
    nem hiszem el, két és fél órája egyszer nézett be Laalee, és ennyi. hihetetlen.
  • Dikkma
    ig3 demo letöltés alatt mer nekem isdn-em van nem olyan mint nektek.
  • Dikkma
    megbűntettem a headshot klán topicját is.
  • Dikkma
    megúntam.
  • Dikkma
    28/173
  • Dikkma
    26/169.
  • Dikkma
    az lenne az igazi flém, ha minden bescannelt oldalról tudósítanálak benneteket. a könyv Part II-jéből most csinálom a 24-es imaget, ami azt jelenti, a 165-ödik oldal kész.
  • Dikkma
    király. nem zavart el, pont most jött be. de holnap megyek kispolákkal tépetni.
    mert nekünk olyan is van :D
  • Dikkma
    megjött faterom, majd meg fogja kérdezni, na hülyegyerek, mit ettél egész nap? mondom 3 szelet kenyeret, erre szerintem elkerget itthonról. szal ezért nem leszek majd többet.
  • Dikkma
    megbűntettem azt a gyökeret, aki a 3. america's army topicot nyitotta. mármint, inkább a topicot bűntettem. meglehetős szigorral, kitöröltem a phicskuba.
  • Lazarus
    tényleg
  • Rincewind
    Dikkit tényleg kinyírta a Matáv???
  • Majati
    én már nem. mentem haza.
    písz és láv!
  • FREAK
    te nem
  • FREAK
    otthon, mi??

semmi dolgod?
  • Majati
    én is.
  • Hangianix
    Takonyparádé
  • Hangianix
    Aze' colos meg sosemelo bekaphassak, hogy kussolnak. Mindegy, megyek x-fonokomhoz inni 1t. Ma mar ne varjatok. (nem mintha erdekelne barkit is, mert ugyan engem mindenki szeret, csak jol titkoljak)
  • Hangianix
    Tudod Kohn, nekunk oregeknek mar csak ez maradt. :D
  • Coine
    ti ilyen filmeket megnéztek ? :D
  • Hangianix
    de jobb volt, mint a Hangyak a ...
    BAr ott volt nagymellu nagyneni :D
  • Hangianix
    nem vetkozott :-(, tulsagosan elkapkodtak a veget. kellett volna bele egy olyan kep mint ami az AP2-ben action utan.
  • Laalee
    milyen barna
  • Laalee
    durva vagy :D