Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt szevasz...
All Your Babes Are Belong To Us
itt meg...
én az indexre nem megyek a sok tüdőfejűvel együtt bazzolni..:)
sorry a kivételnek..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
amugy meg reggelt!
csakmost arra kene mar raebredni, hogy nagyon nem muszaly am nekunk itten pofazni.
tudom hogy ezzel most jol megbuntetem az sg-t meg minden, de nem tetszik a hozzaallas.
uff gecok.
esteleg a moderátorok a duplafórumokat is törölhetnék, vagy akkor nem basztok ki másokkal akkor már nem éri meg?
na csóközön

Steam: [HUN]Feriggno
Már beszélgettünk Steve-vel, de én se tudtam semmi értelmeset mondani! Szerintem írj egy levelet a CS.HU-nak, hátha ott okosabb arcok ülnek a monitor előtt.
NA de most komolyan
Skacok segitsetek mert már kezdek megőrülni.
Megvettem az eredeti HALF-LIFE-ot(már bánom).Ugyi ehez van két kulcsom.Az 1iket beirtam amikor egy WON.os servrre akartam felmenni.Nem engedet mert,hogy nem jó a kulcs.Mondom sebaj.Töröltem mindent és szépen ujra felraktam mindent,mostmár az eredeti CDk-röl.HL,CS.majd azokat szépen fel patcheltem a mostan futó verziókra.Bekapcs a PB majd indit a CS.Sikerült belépnem az uj kulcsommal aztán tudtam is jatizni.Marha boldog volam.Pár perc jati kibasz a serveröl merthogy nincs PB.Anyád.Pb kikapcs ujra indit.Akarok felmenni aszongya a köcsög,hogy:WON key already use.Nehogymá.Kikapcs az egész gép.Idit ujra.Belépek 1 másik server hátha azzal volt gond.Megin jati és megin kidob.Ujra fel akarok menni és ujra használja valaki a kulcsom.
Most akkor mi a fasz van.Dobhatom ki az egészet?
A felhők felett mindig süt a nap
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mi a kurva ******* törlik ki a hozzászólásokat??? Ki a jó kurva ****** volt útba az a drow? Faszom esküszöm jobb volt mikor nem volt moderátor! Szart se tudnak arról, hogy mi szokott itt folyni, de törölnek mindent ész nélkül! Áljanak már le!!!!!
Nesze ba**meg berakom újra és ki ne töröld mégegyszer!!!
erre rantasz otthon? hudejo ma megint milyet moderaltam. :D
lehet hogy kicsit nincsen kepben es nem jott ra hogy az nagyon a topichoz tartozik.
mert nempicit nemvagja, szal legalabb akko' moderalja, ha tudja mit csinal.
megamugyseertem ki a ***** zavar hogy itt mi mirol beszelunk.
ha majd itt senkinek se tetszem akkor ok is mind bekapjak. :D
szerintem ez egy jol mukodod onszabalyozas, minek ide moderator.
Most nézzétek meg min röhögök is? a 2071-esen ami nem is létezik amugy qr*ajo beszólás volt Majati:)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(mielott valaki megokositana, rajottem am hogy az nem mk jel, csakhat vagyunk itt paran ilyen vicces emberek:)
amugy meg mar rugdaltam a Dantet hogy legyen accotok, majd lesz is.
csak most mindenki bulizik. en sem tudok donteni, hogy csorozzek, csatlakozzak Shiverekhez 3-ik fiunak, vagy mashol bulizzak.
azenemkellamsajnalni ;)
Eme kis lehelletnyi intermezzot magam mögött tudhatom remélem, és ezek után már én is gazdagítom ám itt a kántorsztrájkos meg fórumos köröket nagy erőkkel.
Nomeg azt is merem remélni, hogy végre Majati brotha't is fogom látni játszani, nemcsak fórumba írogatni. Apropó, domainreg ügyünk mostanra már valószínűleg esedékessé vált, és éretté egy kis megbeszélésre...
legalább azt mondd meg milyen témában akartál velem dumcsizni:)
kiváncsiságrulezdayol:D
de ha ezt tudom akkor talán nem hagyok ott mindig a sallang 20ft-okat, bár most hogy így eladtam mindent lehet átgondolnáma dolgot..
egy olyan igazi 80as évekbeli kis kuckót képzelj el, amibe ha bemész hírtelen megszédülsz a nosztalgiaérzettől..:)
a kis drága szerintem így is bukó volt a bót, pláne hogy most van rajta legalább egy fél millás pecsít :D
egyszerűen nemtok bemenni hozzátok, ami felettébb dühítő mert idétlen szervereken kell hentelnem, a cscs meg már lassan átveszi a lagkirály szerver titulust..
lassan csinálhatnál már nekem egy belépő adminjogot, hogy legalább az üres szlotra tuggyak konnelktolni...mert így hiába mennék nemtok..:((
csak aze nincsen 128-0-as fregem mert mindenki wallhackel meg ejmhekkel.
Jock: aze nemlattad hiradoba mert Julcsineni afganbarat szelsosege terroristavezer volt.
es a magyar tikosszolgalat apeh alneven jol rapiritott, mert kolbaszt csempeszett arab baratainak. :D
szasz allambacsi, en szeretnek palyan lenni, de sosenem ferek be a szerveretekre.
mert sokan vannak, es mashol is sokan vannak. es mehetek ilyen negakra jatszani.
es mar nagyon teli van a faszom... *doh*gihi*lapat,kasza* ,minden masodpercben 5x. :D
es fennhangon fikazzuk, hogy kocsogsuttyoericsson :D
nem volt internet hozzáférésem 2 napig mert gányoltak az utcában és szűrőt raktak fel a kábelezők az internetkábelra. Mekkora lámerek :))
de most már megy, lehet készülni warra :))
megmondhatom neki az emiledet? :D
van itt is rengeteg nyáladzóó mén és kitörésre várva divatribanc, de renegeteg "közvetlen", jó kiállásu, butítanivaló akad, ami egészségünk szempontjából igencsak pozitív..
amúgy reggelt droidok..:)
huhh, most akkor bunko posti voltam...
amugy meg sok sort kell inni melle es akkor nem faj a fejed :D
Won ID Generátort!:DD Nyeld le a 2500Forintod!
Új Szlogenem: Pénzér csak hárdvert!