Counter-Strike (x)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem meg pont annyi van bennünk, mint amit láttak :
hent =10
strat. = 0
Ne zargasd szegényeket, már elviselték a fejünket több, mint két órán keresztül, elég volt ez szegényeknek...
hent =10
strat. = 0
Ne zargasd szegényeket, már elviselték a fejünket több, mint két órán keresztül, elég volt ez szegényeknek...

Köszike mindent excsirák.Jó volt annak elenére,hogy nem voltam végig.
Nem lenne kedvetek egy közös barátságos gyakorláshoz(tét nélkül)? Persze ha láttok bennünk még kihívást.
Egyébként én ugy érzem több van bennünk mint amit látatok.
Nem lenne kedvetek egy közös barátságos gyakorláshoz(tét nélkül)? Persze ha láttok bennünk még kihívást.
Egyébként én ugy érzem több van bennünk mint amit látatok.
Az se rossz. De a Golyófogó nevet már beüzemeltem. Már futnak a GG-sek, ha meglátják, Múltkor kissé megaprítotam őket ezen név alatt. Igaz leTK -ztam infester is, aki azonnal kibaszott, de hát ez van. :) autoshotgun fejre... pedig csak 1x lőtem :)
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Hümm. Kétségtelen, hogy mióta visszajöttetek, azóta királyúl megy a csapatnak! Bár lehet azé, mert én nem rontom a statot... :) Lehet átírom a nevem x-csira|Golyófogó ra :)))
Csá furkó! :)
Király ez a logó!!
Télleg ne búslakodj Rince. Minket is rengetegszer leigáztak. Csak 2 nyert warunk van... :) Bár most úgytűnik beindúlt x-csira úthenger :) Lehet jót tett az újjászerveződés? :)
Télleg ne búslakodj Rince. Minket is rengetegszer leigáztak. Csak 2 nyert warunk van... :) Bár most úgytűnik beindúlt x-csira úthenger :) Lehet jót tett az újjászerveződés? :)
Mocskos csíterek. Alja népség!
DE UNOM DE KURVÁRA KIBASZOTTUL UNOM A FASZFEJU CSITER GECIKET AKIK AZT HISZIK HOGY NAGYON TUDNAK JÁCCANI!!!! :((
Ráugrok a fejére shotgunnal és mit csinál? Szikrázik egy picit.. tuttommal ha valakinek a pofájába nyomunk egy shotgunt és meghúzzuk a ravaszt az elég halálos..
Ráugrok a fejére shotgunnal és mit csinál? Szikrázik egy picit.. tuttommal ha valakinek a pofájába nyomunk egy shotgunt és meghúzzuk a ravaszt az elég halálos..
Grat CSira-ák!
Nem búsulok! Tők jó volt! Meg már hozzászoktunk
Bár a P.F.F. jobban megfingatott minket...
Nem tud valaki egy CS klánt, ami egy oviban működik és az átlag életkor 4-5 év közt mozog??? Vagy olyat, amibe szellemi fogyatékosok vannak (a -=DA=--n kívül
), mert azokkal lehet, hogy sikerülne egy döntetlent elérnünk! 

Bár a P.F.F. jobban megfingatott minket...
Nem tud valaki egy CS klánt, ami egy oviban működik és az átlag életkor 4-5 év közt mozog??? Vagy olyat, amibe szellemi fogyatékosok vannak (a -=DA=--n kívül
), mert azokkal lehet, hogy sikerülne egy döntetlent elérnünk! 

Bazze legközelebb Speedball-on fogunk WAR-ozni! Ott nem kell stratégia meg csapatjáték, csak HENT! Vagy átmegyünk Quake klánba 

Hát igen első mapen még ment valamennyire (
), aztán totál lehaltam! Át kellett volna adni a helyet egy pihentebb tagnak...
), aztán totál lehaltam! Át kellett volna adni a helyet egy pihentebb tagnak...#2899
Lista :
x-csira DA
de_aztec(T) 14 6
de_aztec(CT) 19 3
de_dust(T) 18 3
de_dust(CT) 12 1
-------------------------------
cPL: 32 9
alap: 63 13
-------------------------------
All rights Reserved Manyusz.
Ezt így mi minden war után, egyben, zipelve megkapjuk Manyusztól... :))))
(igen, a Bregant is megkaptuk! :))
Dikkma eleve úgy volt, nem játszik, (nem szokott) de most tényleg nem is ment volna, mégha úgy van, hogy játszom, akkor sem.
Délután vacakoltam a Xp-vel, és átállított nekem itt mindent amit lehet a LANomon, és csak fél órája jöttem rá, hogy azért nem tudtam menni irc-re, mert firewallos :)) a többi gondot már helyreállítottam régebben. A LAN már megy, a netmegosztás a két gép közt nem, de mindegy, ne legyünk telhetetlenek :) Amúgy is Cel533, 80 mega rammal, most CS sics fenn, modem 56k + freestart... :)
Egyébként! Köszi a wart, cool volt (élménybeszámoló alapján)
Screeneket kértek? Ide, vagy máshova? Eredménylistát Nyomhatom?
Délután vacakoltam a Xp-vel, és átállított nekem itt mindent amit lehet a LANomon, és csak fél órája jöttem rá, hogy azért nem tudtam menni irc-re, mert firewallos :)) a többi gondot már helyreállítottam régebben. A LAN már megy, a netmegosztás a két gép közt nem, de mindegy, ne legyünk telhetetlenek :) Amúgy is Cel533, 80 mega rammal, most CS sics fenn, modem 56k + freestart... :)
Egyébként! Köszi a wart, cool volt (élménybeszámoló alapján)
Screeneket kértek? Ide, vagy máshova? Eredménylistát Nyomhatom?
Nem baj, én élveztem! Csak jó lett volna, ha Dikkmára is lőhetek...
Na mind1.
Valahol erre számítottam, de reméltem, kissé azért szorosabb lesz
. Aztán utánagondoltam, hogy milyen nálunk a csapatjáték és rájöttem, hogy nekünk nincs is olyanunk...
Egy a lényeg : Gratula X-CSira!
Na mind1.
Valahol erre számítottam, de reméltem, kissé azért szorosabb lesz
. Aztán utánagondoltam, hogy milyen nálunk a csapatjáték és rájöttem, hogy nekünk nincs is olyanunk...
Egy a lényeg : Gratula X-CSira!

Nem tudok irc-re menni, valamiért nem hajlandó felmenni, úgyhogy a pontos eredményt ide kérem, és megy ki topicba.
Mikor kezdődött? Hány map? Mik azok?
Mikor kezdődött? Hány map? Mik azok?
Höhöhö!
Mekkora poén? Vajon van war? Vagy akkora lámák vagytok (egész DA meg X|CSira) hogy nem jött össze??
Mekkora poén? Vajon van war? Vagy akkora lámák vagytok (egész DA meg X|CSira) hogy nem jött össze??
Ja. Én már az 123, password, jelszo -t is próbáltam de nem tudok rájönni.
Bazeg csirák adjatok mán kódot mert nem tudunk bemenni
már végig próbálgattam minden kombinációt
már végig próbálgattam minden kombinációt
Mikor hol? tudunk már valamit a war ról?
ha itt is rosszalkodsz dikma megregulaz elrontod a kedvenc topikjat :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
:DDD okés, azert kar jo volt veled balhezni:) mindegy, csak nem CS fan vagy???? jujj nem szeretem.
Ez azért van, mert meguntam a céltalan suxolást és flamelést és inkább bölcsen úgy döntöttem, hogy távol tartom magam tőle, ''jobb a békesség'' jelmondattal! :)
hI Rincewind regen lattalak xboxos topic korull:)meg ugy altalaban a konzolos temak kozott
De amúgy édes mindegy, hoyg ki mit javasol! Klánonként egy saját map és, ha úgy egyezünk meg, akkor még egy közös!
És egy kérdés: Hány férőhely lesz a szerveren?
És egy kérdés: Hány férőhely lesz a szerveren?
Milyen mapok lesznek a ma esti war on??
Ha még nics kitalálva akkor a javaslataim::
Nuke
Italy
Oilrig
Persze,hogy a kedvenc pályáim ::))
Ha még nics kitalálva akkor a javaslataim::
Nuke
Italy
Oilrig
Persze,hogy a kedvenc pályáim ::))
Dikkma meg a szorgosság? HA