Counter-Strike (x)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiver
Üdvözlet mindenkinek!!!

Hát újra gépközelbe kerülgetek mostanában, vagyis már 3-4 napja nyomom újra a CS-t. Kegyetlen jó vagyok :), nem felejtettem semmi.

Sőt még jobb is lettem, tényleg jót tett egy kis szünet.

Nah majd beszélünk már

Addig is

VISZLÁT

A felhők felett mindig süt a nap

Laalee
epp ezert kerdezzuk :)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Rincewind
Lehet, hogy kint annyi, de ez itt bent ez nem változtat a lényegen!
Rincewind
Wally
vaskalap
Tudtok valami jó Spraylogo szerkesztőt?
Rincewind
És az is csak most tűnt fel, hogy én vagyok a 3000-edik!
Mr.Macho
köszi!
Mr.Macho
hi all! hogy lehet játék közben megnézni, hogy mennyi a fps? és használtok realisme updatet? milyen?
Rincewind
Most nézem, hogy visszajött a régi alcím :)
Dikkma
Elmész www.counter-strike.hu és letöltöd a 1.1.0.8-as patchet, csak kb. 60 (?) mega. Patchelsz és kész a HL-ed.
Akinek XP van fenn és lefagy a gépe, attól kérdem: VIAs alaplap?
Nekem is fagy, uaz a vidkártya inteles alaplapban nem fagy, de VIAs alaplapban Radeon is fagyaszt.
Egyenlőre annyit tudok csinálni, hogy user váltásnál nem mindig fagy ki (tálcára le, és log off) vagy azt is hallottam, a Home XP nem csinálja. Próbálkozz..
Lacc
Mégegyszer beszótok leAWPzem a fejeteket autoaim-el
Rincewind
Grafikus vagyok! Szóval annyira nem.
Rincewind
Lacc!
Lacc
ámen
Azért mert 14 az átlagéletkor akkor miért csitgyanus?Nem biztos hogy valaki 14 éves akkor kötelező bunkónak meg hülyének lenni...akad normális is.

Rincewind
Ááá, dehogy!
Dikkma
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rince ma pojénos kedvében van :DDD

Maxx igen. Mi nem csalunk és még van kihívás!
Rincewind
Karácsonyi terror-logó, bevetésre kész
Dikkma
Q3-ból bezzeg 16-ba jutott csávó.. hiába, el kellett volna mennie az x-csirának az MX lanra :D
te biztos jobb lettel volna...

All Your Babes Are Belong To Us

Rincewind
lol
Laalee
ma neztem a wcg-n milyen jol szerepeltek a magyar bajnokok :)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

gihihi.
nosztalgiaztam picit. :)

"játszik valaki?
segítsaég kéne egy kezdõjátékosnak: mit kell-hogy kell.
hogy csatlakozok és fõleg melyik szerverre..
thx jockey"

Dikkma
CrON: nemtom, mi lesz az ötletedből,nevezetesen hogy legyen cs-sc2 vs. x-csira, mi állunk elébe, hogy elverjetek minket, írtam.. :)
Yonas CS-hez van ATi patch többet nem tudok hozzátenni, amúgy milyen directx-ed van..?
Lazarus
"beleérzéssel"
Huhha:) az mit jelent?
Dikkma
Tessék, majati elvtárs? Mire gondolsz?
:D
Red
próbáld meg azt, hogy nyomsz egy ctrl+s-t egyből azután, hogy felmentél, és ha nem Intializing, vagy Authenticated akkor még várj 2 percet ;) és ha akkor sem akkor reconnectolj amíg nem megy. egy idő után nem fog ledobni

Red
a pb mindig magatol leszedi a legujabbat

Rincewind
Nem t'om, engem 1 év alatt 1-szer dobott le, mert nem volt a PB bekapcsolva :)
Rincewind
Én még mindíg nem értem, hogy te miről beszélsz :)
Ott vannak a netes szerverek esténként átlag 4-500 magyar játékossal! Miért nem játszotok ott???
Rincewind
Nincs mit!
Rincewind
Bakker lehet túl fáradt vagyok, de nem birom kibogozni az értelmét...
Dikkma
Mi van, emberek? No hozzászólás eddig a mai napon?
Ki próbálta azt a lag/pingcsökkentő baromságot? Használ valamit, vagy csak köd?
SeGa
mint bregan ellen...
SeGa
es ha kiderul akkor mivaN?
felbaszom, megint magam bazmeg....

-manyusz
Dikkma
Igen, tartok kicsit én is tőle, 13 éves csávó futkoz awp-vel, jó nem sülhet ki belőle :)
Nálunk legalább 17 most már! :D
Demozni úgyis fogunk, ha csit lesz kiderül :)
májbeteg Jenci: :D

mé nálunk nem annyi? ;)

"saját maguk a legfontosabb és nem törődnek másokkal " szegény Jenci. Már megint gonosz volt. :D

Rincewind
Na, de jól gépelek így iccaka, sebaj :)
Na szvsz nem lesz gondod a CS beüzemelésével :)

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Bazz, etől féltem, hogy más is nekiáll gépelni!

Hümm, hát a fórumok többek közt ilyenek miatt is jók. Szal mi is kell a CS-hez?
1. HL -úgy néz ki eddig meg is vagy
2. Fel kell raknod a legfrisebb HL patchet, és az 1.2-as CS -t. Ezeket megtalálod a counter-strike.hu címen.
3. Kell még a Punkbuster anti-cheater progi
4. Továbbá a magyar CS szervereket tartlamazó lista. Ezt innét tudsz leszedni. A favsvrs.dat filét másold be a HL gyökérkönyvtárába.
Na ezzel a szükséges cuccok meg is vannak.
Szal felteszed a legújabb patchet -> felteszed az 1.3-as CS-t -> Felteszed Punkbuster -> bemásolod a szerverlistát a megfeleő helyre)HL könyvtár) -> Elindítod a CS-t(parancsikonjával, vagy HL alól aktiválod a MOD -ot) -> Play CS1.3 ->Play online -> Filter menüpont(itt bexeled az "in my favorites" kockát, valamint az "are running game -itt a listából kiválasztod: cstrike") -> Refresh list -> Kiválasztasz 1 szimpatikus szervert és lelöveted magad :)

No hát nemtom, mennyire tiszta, kissé sietek, mert kéne feküdni mán :)
Szal milyen HL-od van? Eredeti, vagy tört? Mert ha tört, akkor csak bizonyos szerverekre tudsz bemenni. Szal ha ez a helyzet, akkor olyan szervereket keress, amik nevében szerepel a NOWON kifejezés. (Server info menüponttal megnézheted a teljes a szerverek nevét)

Rincewind
Mindenhol vannak emberek, akiknek saját maguk a legfontosabb és nem törődnek másokkal :( De, ha nem ment még el nagyon a kedved, akkor megpróbálok segíteni:

Menj el ide : www.counter-strike.hu !
Itt sok infót találsz majd a játékról. a játékhoz a következő dolgok kellenek majd:

1. Half Life
2. Installáld rá a HL-re a teljes Hl 1.0.0.8.-as patchet!
3. Erre installáld rá a full Counter Strike 1.3-at!
4. Töltsd le a cs.hu-ról a favsvrs.dat-ot és írd vele felül a hl könyvtáradban lévőt (ez azt csinálja, hogy mikor play online-t nyomsz, csak magyar szervereket fog kidobni)! A magyar szervereken a jelszó egységesen : cshu !
5. Töltsd le a punkBustert a fent említett oldalról, installáld fel és innentől kezdve, ha CSzel, mindig fusson párhuzamosan a játékkal, ellenkező esetben kidobnak a szerverek! (ez egy anticheat progi )

Nagyjából ennyi! Még azt lehet megemlíteni, hogyha nem eredeti a HL-ed, akkor csak tört szerveren tudsz játszani! Ezt a szerver nevében általában ferirat jelzi!

Rince
SeGa
Hat a war nacceru volt csak aztec nem teccet mert a sok csira osszevissza fragvadaszott holott ez jo lehetoseg lett volna taktikat gyakorlni de ezvan.
Sok csira :D
SeGa

Lenne.
Dikkma
sS írt, szombaton war!
Hétköznap akármelyik nap feljöttök #csira csatira, 1-2 ember mindig lézeng ott, szerencsésebb esetben akár 3-4 is. Őket el lehet cibálni CS-ni.
Mondjuk én 1általán nem warozok mostanság, de szvsz minden további nélkűl lehet egy újabb ezúttal friendly war. Ha jól tudom, most épp úgy sincs kihívó :)
De majd úgyis jön Dikkma, oszt majd mond valamit

Csodálatos!

Lacc
Új logóm van! Teccik?
get e lájf bojz